Dorin Tudoran – Răspuns invitației primite din partea Dlui Mihail Neamțu


noua-garlica-2

Într-o explozie de jegoșenia caracteristică personajului, în care își face adversarii, pe cei care s-au amuzat de intrarea sa în PNL ori pur și simplu au păreri diferite de ale sale cum îi vine la gură, Mihail Neamțu îi somează pe aceștia să vină la o întîlnire televizată cu el în care să dezbată problemele arzătoare ale țării. Dorin Tudoran îi ia invitația în serios și-l anunță că la începutul lunii august va fi în țară…

http://www.dorintudoran.com/un-eveniment-editorial-si-o-invitatie-acceptata/

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Dorin Tudoran – Răspuns invitației primite din partea Dlui Mihail Neamțu

  1. eduardantoniu zice:

    „ghelmezi”? Radu, nu Petre, nu?

    Apreciat de 1 persoană

  2. Virgil zice:

    Domnu Tudoran cred ca strica orzul pe gaste . Il stiam „lunatec” dar se pare ca nici caracaterul nu sta bine acest Neamtu .

    Apreciat de 1 persoană

  3. Bunică-miu, Dumnezeu să-l aibă-n pază!, avea o vorbă (printre multe altele): taică, nu-i nebun ăl nebun, e mai nebun ăl de se pune cu nebunu’! Ludovic al „n”-șpelea Orban s-a pus, și a introbăgat în fantomaticul PNL, o nouă cioară vopsită, numită MN. Păi lafutindiarul (scuzați de vorbă proastă, vorba maestrului nostru Creangă) din Pipera, părerologul șăf Jiji, e o formă de viață (de multe ori chiar simpatică, în demența ei) infinit mai puțin pernicioasă decît ipochimeni precum mai junele „gînditor creștin” (așa cum este el numit deseori – în scris sau bucal – de o altă figură tristă, Andreea Pora). Io, în locul dlui Tudoran, chiar m-aș duce la o astfel de emisiune. Pour la bonne bouche!

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.