E week end, rîdem (4). Liviu Pop: „Cer anticipat scuze pentru greselile pe care le-am facut”!


image-2017-07-7-21865062-46-liviu-pop

Sigur, ministrul educației în puținele luni de cînd este în post a spus și a făcut tone de prostii. Dar asta mi se pare una cu totul remarcabilă, în fond, omul a reușit o adevărată călătorie în timp! Mai rămîne ca, din trecut, să-și ceară scuze pentru viitoarele greșeli!

E drept, a pregătit minuțios revelația prin alte cîteva tîmpenii savuroase: „Sotia mea este profesor de engleza, cand i-am explicat din punct de vedere matematic, cum contribuie erorile de sistem, ce se intamnpla cu eroarea, de asta ii spune marja de eroare, avem teoria erorilor in sondare (…) A gresi e ceva personal, cand faci o eroare pe sistem poate duce la dezastru, e o privire strict matematica. Am vazut, intentionat urmaresc sa vad reactia, unii au cazut in capcana. Incet-incet vor vedea cei care privesc cuvintele din prisma sinonimelor”

După toată hărmălaia asta, finalul cade la marele fix:

„Cer anticipat scuze pentru greselile pe care le-am facut”!

De unde dracu a scos Dragnea imbecilii ăștia? Păi, din  PSD, nu?!

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la E week end, rîdem (4). Liviu Pop: „Cer anticipat scuze pentru greselile pe care le-am facut”!

  1. ion zice:

    O comedie de om. Un circar care crede ca este distribuit ca prim-solist la Opera. O Rusine nationala.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Lipsit de coloană vertebrală

    Apreciat de 1 persoană

  3. radu zice:

    Provine din sistemul educational, de la sindicat. Apoi a fost racolat de PSD. De ce credeti asta…pentru compromiterea sistemului educational..

    Apreciat de 1 persoană

    • Îi iese bine comprimiterea!

      Apreciază

    • dezideriududas zice:

      Așa se gândește de 27 de ani în Romania și tot se compromit compromițătorii….Imediat am ajuns la adevărul compromiterii : minciuna pe care stă status-quo-ul. Nu e de mirare așadar că s-a internaționalizat ( pe vechi ), globalizat ( pe nou), problematica. Prin ințiativele mele propun o exfoliere a acestui strat brownian al decăderii….Conceptual, de început de dinaintea compromiterii ( s-au hodinit 27 de ani sistemele conceptuale globale, dar s-au descoperit din nou, „dușmanii”, à la Kavafis… ), în realitate, plecând de la ce a rămas după compromitere ( aici trebuie să avem o strategie blitzkrieg pentru a obține vreun efect deoarece lupta e continuă, nici vorbă de hodină….).

      Apreciat de 1 persoană

      • Dar înainte de cei 27 de ani, cum se gîndea?

        Apreciat de 1 persoană

      • dezideriududas zice:

        Se gandea intr-un sistem conceptual precar, ajustat prin ordine….Dupa 1990 pana in 2008 a fost mai in regula ref. la precaritatea noului sistem ( ma refer in primul rand la partea conceptuala) , nu erau ordine…., dar dupa 2008, cand se impunea altceva, au revenit ordinele, cu un scop foarte ciudat, ceva de genul : Faceti dezordine ! De inteles pana la un punct, dar dupa acel punct, in afara de dezordine, ramane ceva ? Grav este ca orice inceput nu mai poate fi doar national, desi trairea ar trebui sa fie nationala , e drept, circumscrisa ( termenul, cel din matematica….) lumii…. Deci „ordinele” nu pot fi asociate doar unui vinovat, unei categorii de vinovati…

        Apreciat de 1 persoană

      • Păi, eu cred că, dincolo de toate astea, există și o creștere socială spontană, care e ceva mai sănătoasă… Iată-mă oleacă, numai olească, optimist!

        Apreciat de 1 persoană

  4. gyll zice:

    Voi râdeți de el,el își bate joc de noi,eu îmi petrec o săptămână la Herculane, și vorba aia…..cu bascul.
    Ăla de pus pe cap nu din Spania.
    Dacă tot este să….. râdem de plâns.😁😎😯😨

    Apreciat de 1 persoană

  5. vasilegogea zice:

    Dincolo de toate astea, bătătlia editurilor pentru contractele cu Ministerul Educației în privința manualelor, seamănă cu „abonamentele” baronilor locali la contractele economice cu statul.

    Ar merita să ne amintim de menirea, organizarea și reorganizarea „Casei școalelor”, prin legea Petre Poni, din 1896, în aplicare pînă în 1948.

    Dacă aveți timp, consultați:
    http://www.arhivelenationale.ro/index.php?lan=0&page=123

    Apreciat de 1 persoană

    • Numai să nu confundăm Casa Scoalelor cu ideile crețe ale lui LP! Dar despre manualul unic ce părere ai? Reamintesc că și Ion Creangă și E. Lovinescu erau autori de manuale alternative, aflați în competiție cu alți autori…

      Apreciază

Comentariile sunt închise.