Marți: Doru Antonesi, Joi: Lucian Dan Teodorovici


Ieri am terminat programul de lansări de la tîrgul de carte, dar de mîine încep cele de după tîrg! Iar la sfîrștiul săptămînii, drumul la Craiova pentru conferință… Dea fapt, lansările din această săptămînă fac parte din programul FIE – Festivalul Internațional al Educației…

Coperta Titi Smeureac

Marți 16 mai, ora 18, 30, la librăria Cărturești din Pallas Mall, voi participa, împreună cu prozatorul Gabriel Andronache, la lansarea excelentului roman umoristic Titi Smeureac cioban freelancerBookzone.ro, București, 2016 – de Doru Antonesi, ex Divertis și ex Distractis, scenarist și autor de seriale umoristice. Pentru cei care nu știu, amintesc că nu este prima carte a lui DA. În 1991, a publicat Enigma lui Quetzacoatl – roman foarte mic!

image description

Iar joi, 18 mai, ora 18, la librăria Librarium, tot din Pallas Mall, îmreună cu prozatorul Mirel Cană, voi participa la lansarea excepționalului roman al lui Lucian Teodorovici Cel care cheamă cîinii, editura Polirom, 2017. Romanul unei experiențe limită pe care l-am citit aproape fără să mă opresc. Veți afla joi și mai ales după ce-l veți citi de ce anume!

copertaFata

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Marți: Doru Antonesi, Joi: Lucian Dan Teodorovici

  1. Constantin Arcu zice:

    O duci într-o petrecere, frate! Mă bucur, asta arată ca ești în mare formă.

    Apreciat de 2 persoane

  2. eduardantoniu zice:

    Apreciat de 1 persoană

  3. eduardantoniu zice:

    Apreciază

Comentariile sunt închise.