Domnilor, atenție la daruri!


flori

Îmi pare rău că nu am dat peste poza asta înainte de Ziua Îndrăgostiților, dar nici acum nu este prea tîrziu, mai vin Dragobetele, 1 Martie, 8 Martie, ca să nu mai spun că fiecare persoană are o zi de naștere, multe și o onomastică trecută în calendar. Prin urmare, 95% dintre bărbați afirmă că ar cunoaște floarea preferată a soției/ iubitei/ prietenei lor, dar 55% dintre femei spun că bărbații cu pricina habar nu au! Și dacă ar fi vorba numai despre flori, dar pare valabil și pentru alte posibile cadouri, de la cărți la parfumuri și de la accesoriile vestimentare la bijuterii! Așa că, dragi prieteni, puțin explorare, puțin spionaj chiar nu strică înainte de a vă repezi la cumpărat cadouri!

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

18 răspunsuri la Domnilor, atenție la daruri!

  1. Virgil zice:

    eu merg totusi pe varianta „intentia conteaza” mai ales daca faci cadoul cu drag

    Apreciat de 1 persoană

  2. Pavel Emanuiel zice:

    O vacă a iubit un bou
    Da da dirladada
    Voia sa-i facă un cadou
    Da da dirladada
    Dar bou-i bou n-ai ce să-i faci
    Da da dirladada
    Caci mai iubea și alte vaci
    Da da dirladada
    O dirlidi dirladada

    Apreciat de 3 persoane

  3. nu e mai simplu oare ca femeia să spună singură ce vrea? Ca să nu mai daţi greş, nu de alta… :))

    Apreciat de 1 persoană

  4. Eu accept darurile venite numai din partea unor oameni care ma cunosc bine, asa ca toate darurile sunt si au fost pe inima mea si pe gustul meu, si tot asa stiu sa aleg cu o mare intuitie si bucurie darurile cele mai potrivite fiecaruia…, trebuie
    sa si ai talent artistic as zice…Un cadou frumos mi l-a facut Virgil pe vremea lui ceasca cind mi-a spus sa-mi iau costumul de baie, -,,E surpriza, si m-a dus cu avionul la Mare sa-mi cinte pe mal un blues la chitara, in vuietul Marii, inconjurati de pescarusi si singuri pe o plaja goala plina de scoici si alge in briza rozaurie…Sa ne facem daruri, are o poezie M.Sorescu, Sa-l intrebam pe-al nostru iubit, asa, din cind in cind, -Cit porti tu draga la la gamba ta scumpa?

    Apreciat de 2 persoane

  5. Vasilica Ilie zice:

    Ce „fiţe” la cucoana din poze! …mie, chiar îmi plac trandafirii la toate aniversările, doar să se schimbe culorile. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  6. Larsen Elena zice:

    Mie mi-ar placea buchetul pe un Mercedes A …nou, dar cum nu mi-a daruit nimeni nici macar trandafiri, ca raposatul ori pierdea banii ori ii bea, fie-i trandafirii usori , m-am daruit singura, ultima data cu un Wv ….Polo, mic da’ nou si vioi ! Ghinion !

    Apreciat de 2 persoane

  7. Dana (Mara) zice:

    Oare sint flori care pot fi detestate? Pina si papadiile au farmecul lor. In cazul trandafirilor si al gherberelor singura parere de rau poate fi eventual ca se ofilesc prea repede.
    Preferatele mele sint freziile poate si pentru acel miros unic. Dar pentru aranjamente florale tonice in casa imi plac buchetele cit mai mari de crizanteme in culori calde galben si portocaliu.
    Pentru un cadou este important totusi si elementul surpriza. Cu ceva discret, elegant, clasic, nu riscam niciodata. Nici cu o carte buna.

    Apreciat de 1 persoană

  8. lwidocks zice:

    Toata lumea comenteaza de parca n-ar exista pe lume si orhidee carnivore sau mimoze fandosite. Uneori ma gandesc ca nu ne meritam ghioceii 😦

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.