Actualul blog a împlinit un an!


anniversary-2x

Dar mai activ este din februarie, cînd am părăsit Facebook. Word Press m-a anunțat acum cîteva minute această aniversare și mi-a urat succes în blogging. Îi mulțumesc, desigur. Cred că prima postare făcea o istorie a carierei mele de blogger, acesta fiind al șaptelea! O să caut linkul, dacă tot e moment aniversar!

Al șaptelea blog…

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

40 de răspunsuri la Actualul blog a împlinit un an!

  1. Deja un an? Parcă mai ieri îl construiam… La mulţi ani!

    Apreciat de 1 persoană

    • Da, un an! Fiind al șaptetea! Mulțumesc.

      Apreciat de 1 persoană

      • dezideriududas zice:

        Daca anii ‘istia 7 au fost sabatici, la anu’ nu te vad asa de linistit….N-o sa mai poti folosi o expresie atat de uzitata de tine, „de ziua a saptea”….Vei fi tot timpul in primele 6….Da’ poate „scapi”. Unii spun c-ar fi duminica, altii sambata, „desteptii”, in fiecare zi…E loc, asadar, desi dupa trampa de azi….Dealtfel, poate mai degraba o trampa dureroasa decat hilari vesnic…, ca sa nu-l uitam pe Marin Preda, care cred ca nu l-ar fi intrebat pe Tatulici cum sa faca sa-si mareasca salariul ca nicasienii. Ar fi facut opera de Nobel si unu’ i-ar fi plagiat-o cand nea’Marin pleca dupa ardei iute sătul de atata supa fara gust ! Asa, cela, ramanea vesnic indatorat, chiar daca nea’Marin nu s-ar fi prins, de unde…LA MULTI ANI !

        Apreciat de 1 persoană

      • Nu-s șapte ani, ci șapte bloguri! Prtimul a fost inaugurat în 1994 și a fost făcut praf în 1996, după trei editoriale la rînd, dar bine simțite, despre Bombonel!

        Apreciază

  2. Emil Butnarasu zice:

    Felicitari si impliniri dorite !

    Apreciat de 1 persoană

  3. Cristian Teodorescu zice:

    La Multi Ani si lui si tie!

    Apreciat de 1 persoană

  4. Voichita Veres zice:

    Domnnule Antonesei,Să ajungeţi la 100 de ani şi la multe colaborări de acest fel. Totuşi, mi-e dor de vremea când eraţi pe Facebook!Succes în toate!V 

    Apreciat de 1 persoană

  5. C. SUDITU zice:

    La mulți ani!!

    Apreciat de 1 persoană

  6. vasilegogea zice:

    Să trăiască! Și blogul și ”administratorul”!

    Apreciat de 1 persoană

  7. Angelica Butnarasu zice:

    Ia ti uita! La un an, orice prunc incepe a merge tot mai bini, si dupa cum sigla are o coronita din lauri ce promite un verde succes, chiar il ai! Ei, si acum, numeralogic: l-ai deschis la data de 11.09.2015= 1+1+0+9+2+0+1+5=19 1+9=10, iese 1, perfect un an.
    25 este ziua ta de nastere, 2+5=7 ani, compatibilitate perfecta! Cei care au cifra sapte, sunt persoane pline de succes, bine organizate mental, au forta cuvintului, pot fi lideri. Urez celui de asaptelea blog viata lunga cu subiecte diverscolorate, vizitatori inteligenti, scrieri interesante si nonconventionale, fara lik-istii de pe fb.cu vorbe goale. La multi ani si tie, vad ca absolut ne intimpator ai lipita o reclama de pensionari bucurosi, acu s-au gasit, semn bun, te va tine blogul dincolo de virsta lor, Forever young, draga Liviule!

    Apreciat de 1 persoană

  8. mihaidg zice:

    In sfirsit, cu cei sapte mai vii de-acasa. Multi ani traiasca!

    Apreciat de 1 persoană

  9. mihaela grancea zice:

    La mai multi, multi ani!

    Apreciat de 1 persoană

  10. Dana (Mara) zice:

    Multi ani si inspiratie! Multumiri pentru ca gazduiti o platforma generoasa unde moderati cu generozitate si rabdare, toleranta si disponibilitatea de a asculta si alte opinii, de a dialoga. Numai bine.

    Apreciat de 1 persoană

  11. Costachescu Gh zice:

    Sa traiesti si multi ani si blogguri……G

    Apreciat de 1 persoană

  12. dezideriududas zice:

    @ Liviu Antonesei

    La Bombonel cred ca ai luat „o trampa” si mai mare…M-ar interesa parerea d-nei Mirela Roznoveanu, mai aproape de mediul juridic, asupra „bomboneriei”….Asa, de la „marea sarata”, e simplu…Mi-e nu mi-e clar de ce insisti….Nu am demonstrat pana acum ca sunt normal ? Nu am dreptul la opinie ? Nu e vorba de a pune mot-co-cot, bomboana pe coliva…, dar e vorba de a ne reincadra intr-un spatiu de comunicare public civilizat. Cand negresitii gresesc, il omoara pe ultimul, care „e trecut” la gresiti…. Vorba lui Tanase insa, ” si cu asta, ce-am facut” ? Negresitii se perpetueaza cu o viteza mai mare ca greseala….Vine altul….

    P.S. Nu mi-a aparut mai sus bara de reply…In rest, astept argumente pe 28 ianuarie 2017….Sunt de acord sa-ti accept in continuare opinii foarte dure, daca accepti si tu modul acesta franc de a comunica. Te rog insa sa fi mai explicit. Stii ca dupa „n” bloguri incoace, nu m-ati convins de nimic in partile unde am considerat ca experienta mea e mai relevanta. In alte parti insa, mi-ati fost de un real folos. De ce nu am putea continua ? Trebuie insa sa ne definim termenii, vorba lui Voltaire…Poate ma voi imbolnavi de diabet, si-atunci sa vezi Comisii de Condamnare a Zaharului ( ‘aista, un fel de Ion Iliescu pentru bomboane….). Deocamdata nu-i cazul.

    Apreciază

    • Nu prea înțeleg care e problema, am răpit eu cuiva dreptul la opinie? Nu cred. estimp, de bună seamnă am și eu dreptul la opiniile mele!

      Apreciat de 1 persoană

      • dezideriududas zice:

        Ramane cum am stabilit. Cred ca am demonstrat ca inca se mai poate „arde” in Romania…Te astept si pe tine. Poate ca „arderea” ta ma va convinge si pe mine…”Arderea” lu’ alde ‘ceia, stii ca nu ne impresioneaza pe nici unii….Ca fost „capitan de judet” ai fi pe undeva in atac… Ramane sa comunicam si sa ne convingem reciproc daca vom considera ca merita. Tine doar de noi. Stii ca in materie de AN pana si d-na Zoe Petre a incercat sa impuna un bemol….Dar discret, sa nu supere pe stii tu cine, care nu s-a sfiit s-o puna la punct nici pe d-na Doina Cornea…De Mandela pe motocicleta insa,. ., ciocu’ mic…Ma refer la AMP, sa nu fiu prea eliptic, d-na care nu iese din planurile mele. Cu Mandela insa nu ma-mpac in ganduri, ca altfel doar pot sa fiu stropit de apa din gropile prin care trece, la viteza cu care circula…. Acu’ c-au venit albii la putere, nici gand…

        Apreciat de 1 persoană

      • Păi, în opinia mea, am ars destul pe aici, poate mă decid să ard și în altă parte. Las un loc eventualilor amatori… Păi, e treaba Dnei ZP ce bemoli a pus, eu n-am pus, dar nici diezi!

        Apreciat de 1 persoană

  13. Anca Vlase zice:

    La Multi Ani,Bunicule! Sa-ti traiasca pruncu´ sanatos si in weekend voios!!
    Ti pupa Vlase! 😛

    Apreciat de 1 persoană

  14. @ Liviu Antonesei

    Hai sa terminam aici in seara asta. Aduna-ti ostirea pentru maine…

    E vorba de Romania, nu de d-na, domnul….bomboana…Iti voi demonstra ca despre asta e vorba. Lasa-ma insa sa ma duc la culcare ( de fapt mai am vreo 2 ore de treaba, iar la 5.00, reiau…) ca piticii mei, sunt mai multi acum….Nu e vorba „de ars” pe bloguri…Aici doar suntem vazuti pentru a nu ramane rugurile ‘celea goale…Da’ la „rugutori” nu te gandesti ? Inainte era mai simplu, cu negrii…, mai un rug, mai o ruga…Acum, cu albii, se pare ca nu mai tine cu piosenia, cucernicia, evlavia, cuviosenia ( mama ce-mi plac…mai sunt ? ) si-alte alea, asa ca raman rugurile…Glumesc, evident. Din cartea „Martor” a lui Obama am inteles ca a fost pregatit de mult sa fie presedinte. Zilele astea, am inteles ca, odata cu „Ucenicu’ „, la fel si DT, cum l-ai abreviat si tu, razant, de prima data nu-ntelegeam de fel…Mai mult, de ceva timp. pe linia Marx – Noica ( da’ acesta numa’ dupa ce „a fost prins”…) pe axa SUA-UE, cred ca ceea ce se-ntampla in Turcia, Brexitul, ambele anticipate de Victoria Nuland din „barlog” ( mai percutanta decat Florin Iaru cu ne-nula lui, a carui ecou „razboinic” s-a stins, nemeritat, pentru atata determinare initiala )…., reprezinta un trend de evolutie in care „s-a punctat” acum si in SUA. Demonstratia mea va viza insa exclusiv Romania. De ce cred ca e importanta ? Cred ca ceea ce se-ntampla acum in Turcia, trebuie sa urmeze mai in toate statele. Un fel de autodeterminare ( nu ma refer la sensul clasic, ci la unul strict de luare a destinului social in propriile maini ), pentru cine „se prinde”…Iaca, eu deja am facut-o ! Si sunt roman, deci ma raportez la Romania ! Pe 28 ianuarie, la Constanta, „imi dau teza de doctorat” pe tema, la care te invit….Am discutat acum 2 zile si cu Corneliu Stroe ( abia il cunoscusem, da’ cand a vazut rugu’ cat casa, a cedat la ruga mea…) ca poate-l „pacalim” si pe Harry pentru 28 ianuarie, sa pregatim si-un viitor premiu’ Nobel ( varianta Nobil ) ca nu cred ca Bob Dylan a facut ce-a facut Harry in „lupta de la Pungesti”….M-am bucurat cand am aflat ca la decernarea titlului de cetatean de onoare al Constantei lui Harry, a participat si Sorin Antohi….In viitor, sunt convins, in Romania, adevaratele doctorate nu se vor da decat cu premiul Nobil la pachet…Abia atunci se vor linisti cititorii de „Levant”…, sa lase o sansa Pacii !

    Apreciază

  15. La mulți ani, amîndurora!
    Blogul meu a rotunjit 8 ani anul acesta. Ne-am înțeles bine și pînă acum, mi-a suportat toate hachițele, chiar dacă a mai fost faultat din exterior. A suferit nițel (și) de singurătate (tot din pricina FB-ului), dar m-am reîntors la el, precum Ulysse la Penelopa. Cu forțe sporite!

    Apreciat de 1 persoană

  16. Eugen Popin zice:

    Felicitări! Atât blogului, dar și neobositului său ”părinte”!

    Apreciat de 1 persoană

  17. Vasilica Ilie zice:

    Este destul de tânăr. 🙂 Să vă trăiască şi să înflorească! La mulţi ani pentru amândoi!

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.