Dr. Nelu Mihai: „Reflecțiile unui inovator”/ Video


Îmi propusesem să urmăresc în direct conferința Dlui Nelu Mihai, dar din păcate s-a nimerit în ziua aceea întunecată, plină dee vești proaste. Din fericire, Academia a postat-o permanent pe pagina sa de YT și am putut-o urmări în această dimineață. Îi mulțumesc Juliettei Mihai pentru link. Mă bucur că am urmărit-o, este extrem de interesantă și, pe deasupra, fără a vulgariza, conferențiarul a găsit un limbaj inteligibil și celor care nu au o formație științifică în sensul strict al cuvîntului, de IT-ist, matematiciean, fizician etc. O cultură generală solidă și o inteligență mobilă sînt de folos! Vizionare plăcută!

„Dr. Nelu Mihai, CEO și Fondator al Mosaixsoft Inc și al proiectului „Cloud of Clouds“, propune în conferința de la Academia Română o introducere în concepte moderne de tehnologii avansate utilizate în diferite industrii, precum și o analiză critică a acestora. Scopul acestei abordări este de a găsi soluții la unele probleme specifice prin promovarea și practicarea unei gândiri interdisciplinare.”

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Dr. Nelu Mihai: „Reflecțiile unui inovator”/ Video

  1. Poetry855 zice:

    ma uit s eu la noapte ca somul meu… zburataceste cine stie pe unde

    Apreciat de 1 persoană

  2. dezideriududas zice:

    “A avea voie să nu ai voie” ( de la inovatorul din titlu la “rebelul” din final )…., poate fi următorul nivel de unde România se poate lansa în “săracirea” informației entropice, a “gunoiului”, cum se afirmă în Conferință…. De aici, de la Constanța, putem să demonstrăm mai ușor că, “e bine să nu fie rău”, într-o variantă actualizată, “ campionii creează campioni “ …! Cred că România este mai aproape de viitoarea performanță în societate, cu un plus necesar față de forța certitudinilor occidentale voit nerelativizate …, de unde o putere în continua scădere și cu un minus necesar față de forța incertitudinilor orientale care conferă o putere în creștere, nerealistă, Asiei. Aici, RELIGIA pare a fi linia de demarcație esentiala ! Rusia “doar” încearcă să meargă pe “calea scurta”…., atât timp cât a fost țara care a marginalizat cel mai mult religia în istorie, aducându-i ateismului repere morale și etice, la nivel retoric, aproape “sacrosante” !  Mulțumim pentru postare ! Trebuie reluată analiza, “minut cu minut”, cu pixul în mână !!! “Doar” site-ul Academiei nu-l mai urmăream regulat…Na, că am pățit-o (și) cu asta !

    Apreciat de 1 persoană

  3. Poetry855 zice:

    chia am ascultat conferinta si mi-a placut

    a explicat fiecare termen in parte

    a fost simplu si a dat destule informatii desigur ca nu este totul atat de simplu cum a fost prezentat si ca exista mult mai multe conexiuni de adancime,

    totusi si cele fcute plus informatiile noi pentru mine, cel putin, au contat

    fireste, mai ascult o data dar nu in seara asta )))

    e cazul sa avem si astfel de momente nu doar ”fluiturasi”

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu