Generalul Coldea la pensie!


Deși comisia de anchetă a SRI a declarat că generalul Coldea n-a încălcat nici o lege și nici regulamentele interioare, ba chiar a propus să fie reinstalat în funcție, el a fost trecut în rezervă, la cerere – motivele ar ține de onoarea personală și de dorința de a nu dăuna serviciului. Mă rog, e loc de atîtea comentarii și interpretări la comunicatul SRI, încît eu mă abțin! Nu chiar de tot! E o mușamalizare? Sigur, că asta e, dar dacă ancheta era pe bune, sărea în aer tot serviciul, așa i-au permis o ieșire onorabilă și noi nu vom ști vreodată dacă pe merit sau ca tîrg… Oricum, președintele a semnat, neașteptat de rapid pentru ritmurile obișnuite ale D Sale, cele două decrete, de eliberare din funcție și de trecere în rezervă.

th

 

http://www.gandul.info/stiri/florian-coldea-trecut-in-rezerva-desi-sri-sustine-ca-nu-a-incalcat-legea-in-cazul-ghita-iohannis-a-semnat-decretul-16074389

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

35 de răspunsuri la Generalul Coldea la pensie!

  1. Virgil zice:

    e sa vedem daca madam Kovesi are sange in instalatie si il ia la purecat pentru foloase necuvenite si alte activitati hai sa le zicem la limita legii . Orban (de la PNL) este tarat in tribunale doar pentru ca a cerut sponsorizare , asta mananca o pensie cand a fost in cine stie cate „excursii” platite de terti . Sunt curios cand Livia Stanciu , Laura Codruta Pascu Kovesi si Traian Basescu sunt trecuti „in rezerva” 🙂

    Apreciat de 2 persoane

    • Păi, Virgil frate, K o sa se ia de un prieten?!

      Apreciază

      • Virgil zice:

        Nu de alta da dupa aia se iau „prietenii” de ea. Pe de alta parte mai sunt si alte directii in procuratura (DIICOT samd) . Oricum cred ca tov general a incurcat rau borcanele de s-a cerut afara . Nu de alta dar la cata raca e in servici sigur un „prieten” le punea pe toate pe tava. Insa doar inlocuirea unui borfas cu probabil altul fara a curata de moloz SRI-ul este ca o frectie la picior de lemn. Din pacate Iohanis nu cred ca are curajul sa ia taurul de coarne . Bine basescu a avut curajul numai ca a inlocuit o lepra cu alta si mai si. (Coldea un frustrat intelectual si probabil mandru de parvenirea sa)

        Apreciat de 1 persoană

      • O sa updatez, cu precizarea ca comisia a musamalizat, dindu-i sansa sa se retraga în liniste…

        Apreciază

  2. mihaela grancea zice:

    Era singur solutie convenabila pentru mai multe lume. La acest moment.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Larsen Elena zice:

    Aveti dreptate, asta e si perceptia celor care nu judeca telenovelistic sau pasional . Problema grava este cum a putut un frustrat , cu certe probleme de comportament , mediocru dotat intelectual cum e Coldea sa ajunga general si sa ocupe o asemenea functie ?

    Apreciat de 3 persoane

  4. Larsen Elena zice:

    Stimati cunoscatori de oameni de aici , este Laura Codruta K. o tanara atat de inzestrata si de pregatita incat sa fie numita pe acest post ? Sau a avut nevoie ex Machiabasescu de oameni de paie aici ? ( sa nu se supere Machiavelli)

    Apreciat de 3 persoane

  5. Larsen Elena zice:

    ce lume, ce lume ! Machiabasescu n-a avut sentimente, ci numai interese , i-a intors spatele si lui si la Madame de Pompadour ot Plescoi fiindca nu prea mai avea nevoie de ei

    Apreciat de 1 persoană

  6. Vasilica Ilie zice:

    Intuiam că totul o să fie în avantajul lui Coldea: în urma demisiei, o pensie mare şi posibilitatea să continue liniştit să predea la Academia Naţională de Informaţii împreună cu soţia.

    Apreciază

  7. alin7130 zice:

    Coldea pensionat, desi comisia îl gaseste nevinovat!
    Pai,ar fi trebuit SRI -ul sa-i fi curatat onoarea, venind public cu niste argumente apoi sa-l înainteze în grad si functie.Sau macar sa-l fi lasat la locul lui. E absurd. .

    Apreciat de 1 persoană

    • Ha, ha, ha! Păi, așa se face o mușamalizare…

      Apreciază

      • dezideriududas zice:

        Depinde de limitele abordarii…Mai spre abis, puteau sa-l decoreze si a doua zi ( hai. a 3-a…) sa-l calce vreo masina, sau, mai spre cer, puteau sa-l destituie si dupa vreo saptamana ( hai, 2 ), sa-si faca o firma, dupa o luna ( hai, 2 ), sa intre puternic pe vreo piata ( exclus Matache, ca macelaru’ cela pare fioros… ), iar dupa vreun an ( hai, 2 ), sa ajunga sa dea premii generoase prin firma care ar fi avut profituri fabuloase…Cui ? Celor mai performanti acum in a-l vitupera…., ei sunt cei mai buni la acoperire….De unde atata profit ? Sigur nici el n-ar fi baut si n-ar fi fumat si nu putea fi oprit….Dandu-si demisia a salvat Serviciul de-atata treaba….Pare a fi un om blajin.

        Apreciat de 1 persoană

  8. tizul zice:

    :)))))))))))))
    Nu pot s-o frece prea tare cu ancheta, că lovesc în ne-pomenitul George Maior.

    Apreciat de 1 persoană

  9. Dana (Mara) zice:

    Sa speram ca se face curatenie generala. Citeva date statistice:
    http://www.mihaicraiu.ro/tag/generali-anchetati-dna/

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.