Armand Goșu: „În România faci audiență mare cu teze conspiraționiste sau pro-ruse“


Profesorul Armand Goșu este, în opinia mea, cel mai bun analist al războiului din Ucraina, așa că l-am citit mai des decît de obicei de cînd a început acesta. Nu știu dacă toate, dar car cele mai multe din pronosticurile sale s-au verificat, ceea ce nu e puțin lucru într-o zonă atît de mișcătoare. Zilele acestea, profesorul e oaspetele Iașului, chiar acum participă la aniversarea revistei Timpul, evenimwnt la care n-am putut participa din pricina unor probleme stomatologice. Dar poate îl voi vedea mîiine la Muzeul Unirii, unde va susține o conferință însoțită de lansarea elei mai recente sale cărți, apărută la Polirom. Voi pune anunțul pentru cei interesați, imediat după linkul către excelentul interviului Cristian Teodorescu…

https://www.catavencii.ro/armand-gosu-in-romania-faci-audienta-mare-cu-teze-conspirationiste-sau-pro-ruse/

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la Armand Goșu: „În România faci audiență mare cu teze conspiraționiste sau pro-ruse“

 1. eduardantoniu zice:

  De obicei, cine e conspirationist e si sovietic, totodata.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Anonim zice:

  sanatate, Liviu! te urmarim.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Anonim zice:

  Un semn că se mizează serios pe-nfrîngerea Rusiei este acela că Polonia tremură de nerăbdare să intre-n foc. De semn contrar, graba Ungariei de a arbora steagul Ungariei Mari, la competitii sportive.
  Toată lumea neliniștită de schimbarea ordinii mondiale abia așteaptă să se schimbe, dracu, odată!
  Am ascultat, la RRC, o emisiune despre vizita chineză la Moscova – cu pricepuți de multe feluri – militari, diplomați, istorici, ziariști. La-ntrebarea despre cum va arăta noua ordine mondială, un răspuns interesant a fost că depinde de India – dacă se alătură alianței sino-ruse, ori nu. Completat cu imaginea lui Mao, de pe noua valută forte mondială.
  O știre ineresantă a fost că Japonia are al treilea buget militar mondial, deja votat.
  În Cotidianul, Adrian Severin îi adresează o lungă și documentată scrisoare ambasadoarei americane la București. E clar putinist dar citiți-o, totuși!
  IR

  Apreciat de 1 persoană

 4. Mihai zice:

  E cel mai bun analist ca puritate și claritate a informației cât și ca obiectivitate, ceea ce e un lucru rar pe vreme de ceață.

  Apreciat de 1 persoană

 5. McStronțiu zice:

  Nu știu de la care casierie se distribuie zvonurile.

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.