Nechifor Bugeac Hronicariu: De spurcate moaștele lui Ilici


Cetisem io la gadetă deaspre astă poveste den muscălie, dar altcum vorovește la Hronică…

Au aceia de-a stânga obiceaiul de a îngâna în batgiocură tot ce iaște binecredincios. Deci în loc de Preacurata o au aceșția pre Greta, feata de șvezi cu chip posac, în loc de apocalipsă au aceștea încălzirea lumii, în loc de post cu rugăciune au aceștia post drăcesc de-i đice „veganism”, iară în loc de trezvie întru Domnul au aceștia diavolească trezvie de-i đice „woke”. Ci mai au una, și anume moaște; iară de un veac fără un leat, hodihesc neturburate moaștele lui Ilici procletul în raclă de cleștar în cetatea muscălească. Ci bând preste măsură un muscal, au gândit acesta poate că se cuvine a-i face îngropăciune dracului lui Ulianov, deci au intrat în criptă vrând a lua cu dânsul momâia; ci l-au prins potera și l-au făcut de rușine, macar că de izbutea cu toții aveam mai mare folos, că și pământul poate se îngrășa de la hoitul neputrezit al aceluia.

https://www.digi24.ro/stiri/externe/un-rus-beat-a-incercat-sa-fure-cadavrul-imbalsamat-al-lui-vladimir-lenin-de-la-mausoleul-din-moscova-2242689

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Nechifor Bugeac Hronicariu: De spurcate moaștele lui Ilici

 1. Anonim zice:

  Totuși, cînd or scoate momîia aia de-acolo?
  IR

  Apreciat de 1 persoană

 2. Scepticus Scepticus zice:

  Hronicarul se inseala, nu e mare folos pentru ingrasarea pământului prin din ingropacunea lui Ilici. Ce-a ramas e doar o piele pe care muscalii o scot lunar si-o tratează cu multe chimicale. Și una și alta ar otrăvi pământul.
  I-au facut-o si luii saracul, deși el a interzis asta cu limba de moarte. Când oamenii îl dau jos pe Dumnezeu trebuie sa pună ceva in locul lui.
  Cred ca Ho Si Min a fost sincer in testamentul sau. Cine a fost la Hanoi poate sa vadă casa foarte modesta in care a trăit unchiul Ho când era încă mare șef.

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.