Un roman fermecător


Un roman fermecător

Tocmai mi se citește acest roman fermecător, nu am ajuns încă la jumătate, dar trec prin intense trăiri contrare – ba îmi doresc o lectură cît mai rapidă, ba mă trece spaima că minunata carte se va termina… Nu aș putea scrie acum o cronică mai bună decît a lui Cristi, așa că o preiau… Felicitări Anca!

https://www.catavencii.ro/un-debut-formidabil/

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Un roman fermecător

 1. Gabriel Chiriac zice:

  Citind recenzia, romanul este o lume fascinantă. Și în ceea ce mă privește și mai fascinantă, ca unul ce sunt îndrăgostit de istorie… Felicitări autoarei!

  Apreciat de 1 persoană

 2. eduardantoniu zice:

  Am citit recent Amin Maalouf, Periplul lui Baldassare, Editura Polirom 2019, asemanator. As cauta’o si pe asta, atunci. Am constatat ca la Polirom cele mai atragatoare pentru mine si mai usor de citit is romanele istorice. Acum, is inca la Mika Waltari, Romanul [etnie antica]. Dupa aia, iar Maalouf, Leon Africanul.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Felicitări și mult succes romanului, din păcate nu pot spune mai mult fiindcă nu mi-a ajuns la mănă și nici nu știu cum. E foarte greu să comanzi cărți din România. Din păcate difuzarea cărților încă nu este 100 % pusă la punct!

  Apreciat de 1 persoană

 4. Anonim zice:

  Entuziasmul critic e o raritate la un scriitor batrin, trecut prin toata marea, literatura. Ma trage ata sa fumez si eu ce fumati voi.
  IR

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.