Dinu Adam: „România nu este o țară periculoasă chiar pentru toți cetățenii ei“


Poetul Dinu Adam axordă un nou interviu prietenului nostru comun, prozatorul Cristian Teodorescu. Despre război, despre Putin și Dughin, dar mai ales despre reflectareaea acestor teme pe paginile aborigene de pe rețelele aociale. Ca de obicei, Dinu are și mult umor, dar și clienții îi sar în ajutor!

https://www.catavencii.ro/dinu-adam-romania-nu-este-o-tara-periculoasa-chiar-pentru-toti-cetatenii-ei/

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

57 de răspunsuri la Dinu Adam: „România nu este o țară periculoasă chiar pentru toți cetățenii ei“

  1. Anonim zice:

    Cuminti amindoi. Deh, avem si noi o virsta!
    Dar nu mai stiu cine e Mache.
    IR

    Apreciat de 1 persoană

  2. Sergiu zice:

    Just, dar prea echilibrat. Dovada este ca tocmai scaparam de inca un specialist (garantat de noua cucuvea) in imbunatatiri funciare in Educatie si restul nespus (mari valori, monetizate). M-as mira sa nu fie pistonat unu’ si mai spectaculos in marea economie a plusvalorii de stat fantoma. Unde toata lumea se simte de fapt in cea mai mare securitate imaginabila.

    Apreciat de 1 persoană

    • Ce altceva să scoată?Borcan mic si bine inchis…

      Apreciază

      • Sergiu zice:

        Cam asa. problema este ca nu cumva sa imi aduc si eu aportul la caderea unui guvern, beton armat, tocmai acum cand toata lumea deloc interesata pretinde ca practic suntem in pragul unei crize de genul Cuba. De demult, nu din motive de curent electric. Care este monopol de organe, in intregime, ba chiar peste suta la suta, ca de, el venea din import, ca sa fie exportat fictiv.
        Serios, acum. Niste infractori, needucati, neinformati, imposibil de respectat. Sa nu cumva sa cada ditamai sandramaua, ca atat sunt de dezordonati…

        Apreciat de 1 persoană

      • E o chestiune de timp, mai pare ca sta doar
        din inertie…

        Apreciază

      • Sergiu zice:

        Dar orisicat tipul placid de la DNA va disparea, brusc. Din motive de familie, a descoperit noi membri ai familiei sale. Este o supozitie, bazata pe fapte reale. Dupa care infractorii vor fi fiind o prada usoara, ca au dosare foarte atent elaborate.
        Asta daca nu intram in sindromul emotiei universale, pestii cei reci fiind foarte emotionati, ceva indescriptibil. Dar chiar si asa placidul infractor va disparea, odata cu el multi altii. Teoria dominoului, neplacuta foarte. Mie nu mi-au placut niciodata jocurile de societate, cand nu ai societate.

        Apreciază

  3. Sergiu zice:

    Mai zic o vorba. Acum cativa ani am vazut pe un blog o bizarerie. Era cineva care spunea ceva de genu’, Va tai lumina, ca doar tot eu v-am aprins-o. Parafrazez, ca erau vremuri grele, desi total neutre, comparativ cu marile epoci intense.
    Bizar, dar tipul clar avea dreptate. Nu se stie de ce si cum. Tot felul de nebuni pe lume, mai ales in Romania, unde propaganda si dezinformarea asigura o patura de securitate pentru toti oamenii de valoare. Din oficiu. Ceva absolut care pe mine ma oripileaza.

    Apreciază

    • Sergiu zice:

      Era vorba de stingerea luminii. Pentru istorie. Nu de taiere.
      Ehe, ce vremuri, cand toata lumea era in dreptul ei,
      echilibriul perfect. De atunci lumea intreaga a luat-o razna.
      Da.

      Apreciază

  4. Sergiu zice:

    In fine, pescarusii sunt ceva deloc manierati, ii stiu dintotdeauna. Cand te atacau pe plaja, nu cumva sa le ascunzi ceva. Dar de atunci s-a produs o mutatie.
    De exemplu auzi pescarusi in zone unde este practic imposibil sa apara, ca impertinenta lor nu merge atat de departe. Eu personal, de vreo doua ori, la ore ale diminetii infrigurate, da, am auzit pescarusi, care se roteau, deasupra mea, deasupra fenomenului langa care s-a nimerit sa ma regasesc. Hazardul, intamplarea, ceva ce poate fi calculat statistic. Si nu era halucinatie. Sa auzi pescarusi, departe, mult prea departe, asta se numeste ca intram in chestiuni culturale care sunt un imbroglio fundamental.
    Dar da, desi imposbil, (afara de ceva metode digitale excluse) pescarusii au survolat teritoriul meu. Impertinenti, ca de obicei, cum spune domnul intervievat. Impertinentii nu sunt in favoarea mea, dar niciodata nu m-am gandit la pescarusi.

    Apreciază

  5. Sergiu zice:

    Este frapant. Cand Unchiul Sam zice ceva, toata lumea se intoarce cu dosul. Cand unchiul Joe cuvanteaza, toata lumea il comenteaza cu dosul.
    Pescarusii nu mai stiu ce si cum, ca si orcile. Cica balene deosebit de inteligente, nu am inteles de ce japonezii, cei finantatori la orice escrocherie de prost gust,
    nu inceraca sa le ia grasimea.
    Pe sistemul lui Ahab, de care bine ca am scapat.

    Apreciază

  6. Sergiu zice:

    M-am nascut in Constanta, se pare ca au lucrat si atunci tot felul de pile. Ma mandresc cu tot ce sunt constantenii, anume suntem de o sinceritate- franci imposibil de mituit. Cand auzi pescarusi in zone care tin de inundarea Munteniei de catre Marea Neagra (geniala anticipatie, mistoul binevoitor poate face ravagii peste secole)se cheama ca totul este foarte bine. Dusmanii nu stiu cum sa ne ia, cum se ne imbie, cum sa ne ameninte (afara de media infecta, toate).
    Conteaza oamenii. Vor conta intotdeauna, desi unii au ramas la bietel scheme dusmanaoase.Nu. Nu e cazul.Va fi bine, in ciuda oficialilior care ne asigura de asemenea ca totul este bine.

    Apreciază

  7. Sergiu zice:

    In schimb vad o campanie care era pornita de mult. Dizabilitatile nu sunt un handicap, dovada sunt conducatorii nostrii de partide si de stat.
    Sar, in particular, sunt oameni nenumarati si copii si oameni deosebiti. Niciodata nu vor fi bagati in seama de unii, adevaratii handicapati, jegosi, ticalosi,
    pe ei i-am putea iubi fara rest.
    Copiii, adolescentii, oameni e greu de spus. Daca as orbi , acum, brusc, as mai putea sa imi argumentez cauza? Pare o aberatie. Nu. Sunt oameni deosebiti. Nu privirea face diferenta.
    Desi , printre noi, astialalti, o privire va face mereu diferenta. Ceea ce nu este o problema. Dar se pare ca poti orbi brusc, ca sa afli cat de orb ai fost, ani si ani.
    Nu se pot discuta asemena lucruri. Dar nu se poate ca aoemnii defavorizati sa fie bataie de joc. Inca de pe de vremea individei din Runcu, Dambovita, prietena SRI-ului dintotodeauna. De atunci defavorizatii au ramas la fel. Defavorizati, desi stiu EU niste gunoaie care sunt efectiv defavorizati de soarta.

    Apreciază

  8. Sergiu zice:

    Propun, ca tot m-am nimerit in aceasta chestiune. O ancheta definitiva privitoare la gradurile de handicap. Am inteles ca au fost si mai sunt personaje handicapate, desi ei sunt practic gen membru al CCR, ca sa nu zic de multi altii.
    In timp ce oamenii care au deficiente , asta zic, jur ca nu stiu cum au supravietuit.
    Directorii si muistii si membrii CCR, nicio problema. Maine ne vor spune ca noi gresim, adica ba, ce ne spui tu noua, tu stii cine suntem noi?
    Le transmit ca nu am probleme cu nimeni. Asta inseamna ca nu ma intereseaza, cine e infractor e infractor. Vom descoperi fenomene extraordinare, in dauna oamenilor defavorizati. Care nu exista. Nu e adevaratm EU stiu ca exista.
    Propun o ancheta penala. Penala. Sac vdem jigodiile cit de mandri sunt ei, practic, cetateni de onoare deja listati.

    Apreciază

  9. Sergiu zice:

    Dar pentru asta trebuie sa dispara doi infractori de lung antren: infractorul sef de laDNA si proasta jegoasa de la Parchetul General.
    Daca se simt jigniti sa ma dea in judecata.
    Nu vor apuca.
    Niste practic gunoaie, protejate ani si ani. Acum toti vor aparea sa se bage in schema, sa ia eventuual niste voturi.
    Pe mine nu ma intereseaza.
    Stiu diu infractori, penibili, care ii protejeaza pe multi alti infractori.

    Daca e bal, bal sa fie.

    Apreciază

  10. Sergiu zice:

    As vrea sa spun totusi ceva personal. Strict personal. Atata vreme cat jigodia de Bode va ramane ceva extraordinar, daca te gandesti, in istorie,
    noi vom fi foarte suprati. Bode este infractorul suprem.
    Niciodata un infractor ca Bode nu va putea sa ne dea noua lectii de legalitate. (asta inseamna enorm!)

    Apreciază

  11. Sergiu zice:

    Sa nu imi daramati usa in zori, e suficient sa sunati. Mare atentie, ca sa zic asa.

    Apreciază

  12. Sergiu zice:

    Deci pana la urma guvernul asta va cadea de la sine. Din fericire sunt oameni care inteleg, se vor uita, si vor fi linistiti.
    Desi n exista asa ceva. Inertia este o modalitate de a spune ca nu exista niciun responsabil.

    Apreciază

  13. Sergiu zice:

    Gluma , ha, e ceva salvator.
    In schimb seriozitatea va deveni ceva greu de descris, in curand. Nimeni nu va mai misca. EU nu imi fac iluzii. EU sunt mare, totusi foarte mic.Nu e o problema.
    Totusi as zice ca, fiind un tip srios toata viata mea, seriozitatea care va urma aproape ca ma sperie. Este suficient sa nu ma bag in calea lor, si ma vor lasa in pace.
    Aceasta este o intrebare fundamentala privind morala (oricare ): sa tac, sa stau linistit, cum imi place,
    sau sa ma afirm?
    Daca ma afirm vor fi multe lucruri nefiresti.
    EU am stilul meu. Toata lumea va regreta tot ce a gandit pana foarte recent.
    Apoi, cine stie, daca vom trai, va fi mult mai simpl;u.

    Apreciază

  14. Sergiu zice:

    Futu’le muma’n cur de jigodii indimenticabile, care apar peste tot, restul nefiind prezentabili.
    Sunt oameni care nu pot face greva, nu pot da o lovitura de stat, nici macar n-ar protesta, daca ar avea posibilitatetea, oportunitatea, invitatia.
    Propun intai o ancheta penala in acest domeniu. Vor fi revelatii ingraiztoare. Apoi s-ar putea sa ne aducem aaminte ca toti suntem orbi, dar niciodata incapabili.
    Ii vom concura pe securisti. Seva numi fair-play.Din partea noastra. (mai ales ca multi vor fi beliti nu se stie de ce, si cum(.

    Apreciază

  15. Sergiu zice:

    Cu Gheorghe Zamfir pot trece printre teroristi, asa am gandit mereu. Cu ceva experiente la activ.
    Dar niciodata nu poti depasi birocratii infecti, romani, care ei sunt pavaa oficiala contra teroristilor. EU as zice invers. Gandi-ti-va la Gheorghe Zamfir, cu ratacirile lui,
    rataciri fabuloase. Este scos din orice schema, in beneficiul unor chestii depresive si idioate, pe principiul ca asta vrea publicul.
    Nimeni nu stie cine este publicul. Un tip pe care EU il apreciez enorm, desi nu este greu de digerat. Nici tipul care statea prin Cluj, si fuma Davidoff, Farcasu cel de renume nu va mai putea fi digerat.
    Teroristii interni se bucura, ma gandesc, desi nu-i stie nimeni.

    Apreciază

    • Sergiu zice:

      Dimpotriva, au fost pusi niste baeti. Sa ii fure taragotul lui Farcasu. Nu cumva sa cante impreuna cei doi titani.
      Nu am nici cea mai mica indoiala. Doi tipi incompatibili, romani , faceau spectacol fabulos. Noroc cu niste hoti foarte la indemana, care au impiedicat asta.
      Toata viata mea am urat ticalosia.

      Apreciază

  16. Sergiu zice:

    Ii anunt pe securisti, asta inseamna enorm, ca vor vedea cum ii iubeste patria pe patrioti. Nu vor afla prea tittluri mari, au fost atrasi, desi ar fi necesar. Sa spunem ca sunt oameni care mor. Nu stii niciodata in ce dimensiune. Oamenii importanti nu vor sa fie cunoscuti.

    Apreciază

  17. Sergiu zice:

    Auziti mereu, in romaneste, ca e un pericol. Adica practic Putin insusi, nimeni altcineva, va baga intr0un pericol din care nimeni nu va mai iesi.
    Nu.
    Intai ca exista multe filtre. Neautorizate, fiind, ele lasa totul liber.
    Ca si cum ar astepta un contact cu dusmanul cel de mare presa.
    Idioti, de aceea sunt ei oameni de baza. Niste idioti. Vreo 20.000 de oameni.
    Ma bucur ca putem sa-i circumscriem.EU pot, desi sunt supravegheat cum n-a fost nimeni vreodata. Ii putem circumscrie. Pace vrem, nu altceva.Spionii sunt la organe, apropos.

    Apreciază

    • Sergiu zice:

      Nu am spus niciodata atat de multe lucruri periculoase. Sunteti victima a organelor, domnule. Dar tipii stiu ce spun. Desi EU stiu mai bine. Nu e bine. O orgie a organelor, ca de obicei, nu-mi plac chestiunile neserioase.

      Apreciază

  18. Sergiu zice:

    Digital poti schimba o afirmatie. Tipii nu ezita, ar vrea sa cunoasca. Ce?
    Asra fac. schimba afirmatiile, la mine inca e bine. Dar o pot face, fara probleme, schimba asertiuni, pozitii, probleme, orice. Nu e prima oara cand constat.
    Este o tehnica digitala care dateaza din 2016-2017.
    Niste jigodii.
    Pot disparea de tot, cei care s-au ocupat cu asta. Am crezut ca vorbim serios. In interesul Romaniei, nu al meu, al oricui.
    Imbecili.
    Dar da. Tehnica exista de multa vreme. Romania insa va suferi, pentru ca nici un om serios nu isi va mai spune o parere personala, sibiectiva, cfie ea si privita in direct de tot felul de handicapati. Asta-i viata, handicapatii , problematicii, cei care au avize de psihologie decid.
    Nu.EU as face o razie printre psihologii care dau avize, unii psihiatri, mai sunt si d-astia,
    as face o razie, cu o echipa ca sa nu poata fi musamalizata.
    Va fi spectaculos.Infractorul de Bode nu s-ar gandi la asa ceva, ca il priveste si pe el, nu doar pe imbecilii care sunt baieti sau fetebune.Bode, baiatule, esti practic de rasul lumii.

    Apreciază

  19. Sergiu zice:

    Nimeni nu vrea sa auda parerea mea. Pentru ca este de asa natura ca vor fi consecinte pe ermen lung. Idiotii vorbesc. Cei care stiu stiu asta de multa vreme.
    Nici macar nu ma refer la mine.Eu stiu suficient, ca si cum m-am trezit intr-o dimineata geroasa, nevoit,
    si ma uit in jurul meu. Exact asta stiu.
    Restul sunt infractori, care schimba inclusiv vorbele mele. Pai EU stiu ce vorbesc. Maine poimaine ma ataca bulangii imbecili, cei pe care i-am cunoscut la ore neobisnuite, si tot asa.
    Va spun sincer, invatam de la niste rusi niste chestiuni, de autoaparare. Pur si simplu nu ma mai recunosc, pe mine insumi. Am uitat mult, dar nu ma mai intereseaza sa ma apar.
    Asa zic, sunt oameni care inteleg asta. Nu multi, maine poimanine vor fi facuti pierduti.
    EU nu am asemenea abordari, nu mai am. O sa am un mare aport, in sens bun, secret, nimeni nu va sti.
    Baiat bun, realmente pot face lucruri bune. Chestie care imi place la nebunie. Nimeni nu va sti. Ceilalti, sa nu se bage in zona. Maleficii, ii stim prea multi deja, de prea multa vreme.

    Apreciază

  20. Sergiu zice:

    Daca eu, EU ma simt asa, ma gandesc cum se simt ceilalti oameni, deloc obisnuiti? Oare cum simt totul, ce impact are totul, si nu vorbim aici de efecte de prost gust?
    Incalificabil. Nu-i simt, asta este ceva minunat. Sunt niste tipi care nu au treaba cu regulilele obisnuite, sunt oameni rari, daca nu-i simt inseamna ca stiu prea mult. Nicio problema, ei conteaza, oamenii. Nu se vor lasa, este ceva ce este imposibil de evaluat, asta imi place la nebunie, la acea nebunie care nu mai are nevoie sa fie schimbta la vorbe.
    Desi nu-i cunosc, pe tipi, as minti, asta. Ceea ce este foarte bine.

    Apreciază

  21. Sergiu zice:

    Organele vor sa afle. Organele sunt vii. Ciudat, nu mai vreau sa ma apar de organe, sau de oricine. Si am vazut tipi foarte buni. Pai si eu stiu sa fac asta. Nu mai vreau sa stiu nimic din lucrurile toate.
    Este suficient sa fii natural. Ceea ce este nu chiar usor, dar fiecare trebuie sa isi asume riscul, existential. Care va fi, pentru toata lumea, un risc existential. Depinde cum se raporteaza ei la risk. EU recunosc anume ca sunt practic dependent de risk.

    Apreciază

  22. Sergiu zice:

    Vom uita tot. Viata isi va reintra in drepturi, ca in vremurile alea bune, stim noi care, se pare ca practic toata lumea a uitat etapa sa criminala (cu teroristii ma ocup, personal),
    dar este bizar.
    Vom uita tot.

    Apreciază

  23. Sergiu zice:

    Cat traiesc eu nu se vor intampla lucruri fara sa stiu. Dar poate ca, la un anumit moment, fara indoiala ca devii inutil, ceea ce esti din start.. Dar vine un moment cand toata lumea va remarca o vulnerabilitate. Candva , vom disparea.

    Apreciază

  24. Sergiu zice:

    Tot ce am spus este adevarat. Dar nu toata lumea este dispusa sa intelegeaga asemenea chestiuni, ba chiar sunt unii foarte suparaciosi. Bine. Vreau sa spun ca totul imi apartine mie, personal, eu gandesc si stiu asta. Nu dau vina pe altii, nu imi place sa deleg sau arunc responsabilitatitea pe altii.
    Nu. Nimeni nu este vinovat, daca exista o vinovatie, EU am lucrat luni de zile la asta.EU sunt singurul vonovat, daca exista asa ceva. Desi am inteles exact cum se manifesta lucrurile. in lumea buna (ha!), ca si lumea celor care nu isi pot plati conversatiile la telefon.
    Nu e o problema. Eu inca sunt in viata, ceea ce era improbabil, de fapt, chiar si dupa un consult la inima. Inima mea are o problema, s-ar putea sa aiba dreptate.
    As fi atent la inima fiecarui cetatean, m-as bucura sa iubeasca ceva, sau sa fie iubit.

    Apreciază

  25. Sergiu zice:

    Nu am fost niciodata dusmanos, in nici un fel. Oamenii de buna credinta m-au invatat caeste bine sa fii cum esti. Asa acum aud exact acum o melodie pe care am auzit intr-un player, pe tren, plecand disnpre Cluj spre Bucuresti, oamenii au incercat initial sa fie buni.
    Eu de asemenea.
    Tradarea a survenit ulterior, cica organele sunt foarte bune la asta. DOAR LA ASTA.

    Pacat.

    Apreciază

  26. Sergiu zice:

    Acum se ca atinge apogeul, climaxul,
    totul va fi invartasosit.
    Asta imi place. Daca nu le spui ceva e ca si cum i-ai spune marelui bulangiu, american,
    ca nu stie nimic.
    Prietenul rus ne cunoaste in amanunt, dar noi nu suntem arondati.
    De aceea e bine sa ai simtul umorului, sau chiar mai rau, i linie directa.
    Pe mine ma face sa ma simt cum sunt, dintotdeauna. Restul, oh, prefer cetateni care nu stiu nimic.

    Apreciază

  27. Sergiu zice:

    Imi cer scuze. Toata lumea asteapta reveleatii, informatii.. Pai cine sunt eu sa le transmit, cand exista atatea directii, carevasazica mai mult decat as putea spune EU. Care EU, ehei, stim.
    De ce vor unii sa faca lucruri cu mana altora?
    Cred ca putem vorbi, de un popa, de un porf , apoi de un ministru. Ingrizitor. Universitari ar trebui interzisi de la as emenea treburi.
    Interzisi. Esti prof universitar? Haoleu. Nu vei mai avea voie sa vorbesti decat ci chestiuni institutionale.
    Dar cu curvele noastre,p[utem vorbi?Pai da, de ce nu, toata lumea face asta, dar in fond
    vai
    sa nu cumva sa il agresati pe ministrul nostru deosebit, cu mustataa, baiat bun,
    un clovn ceva de groaza. Ecalr ca astia de la armata accepta orice,
    dar chiar asa? un clov bistritean, de unde vin toti,
    mie mi-ar fi rusine, ca sef stiu eu unde.

    Apreciază

  28. Sergiu zice:

    Dar oamenii asteapta o recunoastere fara indoiala. Cum ar veni, sa il recunosc EU pe tovarasul care imi asigura protectia, exact asa, din Romania. Pai cum sa-l recunosc EU. Eu care sunt la fel de bun? Suntem la fel. Doi oameni.
    Am inteleg ca este foarte puternic. Pe mine nu ma impresioneaza puterea lui lui. Pe mine ma intereseaza ce are in gand, si l-am vazut emotioant foarte. Niciodata nu l-am vazut asa de emotionat, deci este un tip sensibil.
    Asta inseamna ca toata chestiunea , de copii, este in mare pericol. Oamenii sunt niste copii, nu-si imagineaza ce le pluteste peste capul lor.
    E pericol, va spun EU.Nu exista nicio diferenta intre noi.
    Doar EU ma cred prea destept. O sa imi iau lectia , dar nu ma deranjeaza asta.
    E ceva ce inseamna ca cine lucreaza nu este bine, in capul, lui. Nu spun care.

    Apreciază

  29. Sergiu zice:

    Dar noi stim sa facem diferenta. Un biet om, ca mine, de ex., stie sa faca diferenta, intotdeauna, fara greseala coruptilot si ticalosilor, de altfel inca protejati,
    desi am auzit ca exista material.Bine,

    Apreciază

  30. Sergiu zice:

    Asta se va pierde in marea masa a evidentelor, ceea ce este bine. Pai nu este bine. Ticalosii comenteaza, eu mi-am permis, sa spun adevarul.
    Totul va disparea, desi toti sunt cum se zice vulgar (ceva ce nua am inteles niciodata) pe felie. Va fi spectaculos. Baiat bun care se gandeste la niste oameni.
    Stiu, este prea mult. Dar nu vor exista probleme, in acest sens. In orice alt sens, ar trebui sa fiu intrebat.
    Mare pacat, iubirea nu este o gluma. Cine nu iubeste, sau nu uraste,
    nu va trai.

    Apreciază

  31. Sergiu zice:

    Am auzit ca asta este o frica fundamentala. Sa vorbesti unor oameni , de ex. ca sa iti sustii teza.
    Unii se obisnuiesc, altii niciodata. Oameni prea sensibili.
    Tot felul de imbecili pot aparea inteligenti., daca sunt de tipul potrivit si consilierii fac ce imi spuneau mie, candva, anume ca as putea deveni in tip, unul dintre foarte putini, care se poate ocupa de discursuri.
    Nu am inteles asta,
    pana azi.
    Azi am inteles frica, rusinea, ceva inconceptibil. Un discurs stiind ca exista o ofensiva a unor ticalosi, dar neputand sa spui ce stii. Mai rau este ce nu stiu, si este mult aici.
    Este bine, va asigur.In ciuda voastra.

    Apreciază

  32. Sergiu zice:

    Regret ca am provocat nenumarate probleme. Nu spun de care. Pur si simplu imi pare rau, m-am nimerit sa fac pe desteptu. Asta nu se intampla multora, dar recunosc. Am gresit.Nu am puterea sa fiu la fel de serios ca tot ceea ce se cere.
    Regret, imi cer scuze,
    niciodata nu voi mai fi eu insumi.

    Apreciază

  33. Sergiu zice:

    Dar nou doi vom fi, indiferent ce zic unii si altii.

    Apreciază

  34. Sergiu zice:

    Ei stiu ce planeaza deasupra lor. Nu ca la mine, niste pescarusi, impertinenti.
    Da.

    Apreciază

  35. Sergiu zice:

    Oamenii tanjesc sa fie oamni. Ceea ce este imposibil. Asa as traduce EU. Oamenii vor sa fie oameni, si sa intalneaca oameni.
    Ceva nici nu stiu cum sa traduc, ceva ce toata lumea stie. Intamplator tipii nu pot face propaganda, pentru simplul motiv ca sunt eu in schema. EU. Sunt in mare pericol, tipii, fara indoiala.Dar cred ca este bine sa ii tinem in frica lor.O perioada.
    Dupa care va trebui sa fim prieteni si dusmani.

    Apreciază

  36. Sergiu zice:

    Niciodata nu o sa achiesez la ceea ce se preconizeaza. Niciociodata nu o sa fiu de acord. Din princpiu, intai, apoi ca ca sunt si eu implicat. Sunt niste gunoaie care vor impune noi reguli.
    Imi pare rau, nu asa se discuta oamenii inteligenti.
    Deci vor fi chestiuni pe care nu le voi accepta, vreodata. Violente, speciale, cum ar veni sa imi sparga mie usa niste gunoaie deja moarte.Cam asa, daca este sa imi exprim sentimentul.
    Nu e bine, tipii au aidei, trebuie beliti. Ceea ce nu va fi prea greu, o simpla privire, dimineata. Desi nu dimineata mea in ger, incomparabila.

    Apreciază

  37. Sergiu zice:

    Dar lucrurile pot avea oricand alta turnura, Ca s-a trezit un tip care nu stie decat ceeace i se spune,Pe ce se bazeaza tipu’?
    Se considera informat. Ceva ingrozitor de prostesc, organele fac ce pot.Ca au tot ce le trebuie, sa distruga, nimic sa faca ceva poztiv.Gunoaie, urmaresc doua lucruri, si anume sa sa isi ia papica, servind, apoi sa serveasca cu mare onoare pe Sefii Statului.
    Sa il graneasca cu chestiuni pe care EU le-asnumi toxice. Sa vedem cat il tine ficatul.

    Apreciază

  38. Sergiu zice:

    Fie vorba intre noi, cand ma plimbam cu un un tip, mi s-a intamplat, intr-o piata diin Paris. Erau oameni pe care el nu ii lua in considerare, eu l-am avertizat ca tipul care tocmai v-a salutat probabil are o ciroza serioasa.
    Asa as i-as zice si tipului care tocmai s-a trezit, nu as putea spune cat de distrusi sunt, desi nu au nicio boala verificabila, afara de ace aceea a puterii.
    Veti intelege ce inteleg EU, acum, desi nu ma pot compara cu marea suita de imbecili care va sustin.

    Apreciază

  39. Sergiu zice:

    In fata mea nu stau infractorii. Dar, as zice, vorbele mele sa nu fie rastalmacite. Ca distrug totul, vorbele rastalmacite.
    La asa mari artisti, aproape ca ma intimidez/ Asta este foarte bine, Era cat pe ce sa cer ca militia sa fie cum este ea. M-am speriat si nu mai spun nimic, doar afirm. Pe mine, tovarasi, nu ma aveti avea, in niciun fel. Nici macar , stiti, cum, va doriti.

    Apreciază

  40. Sergiu zice:

    Cateodata te intalnesti cu puterea. Asta este ceva distinctiv. Nu poti gresi, si nu ma refer la consecinte. Este imposibil sa ratezi asta, sa te intalnesti cu puterea. Cati ar vrea sa se aintalneasca cu ea…

    Apreciază

  41. Sergiu zice:

    Puterea este ceva catifelat, Intotdeauna,. Puterea te invaluie, te anesteziaza. Este adevarat, am simtiti asta, o simti de la distanta, te anestesteziaza. Doar ca EU nu vreau nimic. Toata lumea vrea ceva. Deci ma simt bine in invaluirea catifelata a puterii, si asta este o putere incredibila.
    Eu ma simt bine asa, sa simt cum se invortaseaza organele.In hurul si peste mine, un biet om. Imi place asta la nebunie. Sper sa nu ma pauce si pe mine nebunia, care se va intampla, inevitabil

    Apreciază

  42. Sergiu zice:

    As vrea eu asemenea iubire, din pacate trebuie sa remarc pericolul. Iubirea nu isi are vreun loc, iar restul, prejudecatile si prostia de stat, asta va fi ceva fara indoiala activata.
    Este interesant . Fiecare activeaza ce vrea si poate. Romania da din gura.

    Apreciază

  43. Sergiu zice:

    Noi am uitat tot. Iubirea insa nu are leac.

    Apreciază

  44. Sergiu zice:

    Acum realizez greseala mea. Am gresit fata de un tip care nu are treaba cu asemenea chestiuni. Deosebit de delicate. E adevarat, am gresit, imi pun capul drept scuze.

    Apreciază

  45. Sergiu zice:

    De fapt am gresit din principiu. Desi stiam ca voi gresi,
    de-abia acum sesisez cat am am gresit. Nici eu,EU nu am stiut de ce si cum,
    ca lumea noastra nu este o gluma.
    Este adevarat, am facut-o partial inconstient,. partial nu stiam ce va iesi din asta.Adica am fost cum sunt si acum,penetrant.
    Ii cunosc. Nicio schimbare. Orice schimbare ii va arunca in haos.Altfel baieti buni, ai zice nu au sefi. Desi sunt prea extinsi, ca sa zic asa. Nu misca nimeni.
    Mie mi-a placut sa ii provoc pe bulangii.
    Viitorul este de partea mea, secreta.

    Apreciază

  46. Sergiu zice:

    Asta este. Am descoperit ce a gandit toata lumea despre mine.
    Ai fost pur. De-aceea te-am iubit.

    Apreciază

  47. Sergiu zice:

    Trebuia sa fac asta. Nu m-am gandit. La nimic. Era o chestiune de verificare, de testare, la care am devenit practic obisnuit. Fara voia mea.
    A iesit ceva foarte obisnuit, ca de obicei. Cu exceptia catifelei, probabil era o chestiune de club pe unde mai vine si puterea, altfel austera. Austere, as indrazni.
    In rest totul a fost perfect. Puterea ca forma de iubire, asta este ceva ce nu vom vrea sa stim.Zic.Dar a fost bine.

    Apreciază

Comentariile sunt închise.