Bancul zilei, poza zilei…


Bancul e de la Constatin Arcu, iar poza de la Dan Cristian Ionescu..

La doctor

-Aveți nevastă, domnule?

=Da, domnule doctor.

-Și de cîte ori vă culcați cu ea?

-De cîte ori mi-e somn…

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

17 răspunsuri la Bancul zilei, poza zilei…

 1. Poetry855 zice:

  hihi
  doi gentlemani

  Apreciat de 2 persoane

 2. Emanuiel Pavel zice:

  Asta cu nevasta, beton rapid armat!🥸🤣🤠

  Apreciat de 1 persoană

 3. Virgil zice:

  poza luata si pusa pe FB cu tot cu URL-ul

  Apreciat de 1 persoană

 4. Virgil zice:

  Acu un pic de matematica hazlie

  Pentru iubitorii de inegalități, inegalitatea lui Eduard Iordănescu:
  p < m
  unde p este numărul de puncte, iar m numărul de meciuri.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Luanu zice:

  Care poza, care Ionescu? Comunistul ala de la UASCR si UTC?

  Apreciază

 6. Scepticus Scepticus zice:

  Cum sunt definiti cei care fac intoxicație metilica?

  Apreciat de 1 persoană

 7. Dan Cristian Ionescu zice:

  Un bărbat adevărat nu se ascunde niciodată sub poalele unei femei (nici măcar luînd psedonim feminin) – a bon entendeur, salut!
  De cînd postez on-line m-am obișnuit cu insultele anonimilor. Am fost insultat de pesediști, care nu vroiau sa vadă că eu critic toate partidele perindate la putere. Am fost insultat de haite dezlănțuite în mod organizat împotriva mea cînd scriam despre derapajele bisericii creștine – singurul lor argument (ca sînt tîmpit) era că nu îi înțeleg pe “Sfinții părinți”, care însă denaturau Cuvîntul Mîntuitorului din Evanghelii într-un mod atît de vădit (și de interesat) încît și tîmpiții ar fi înțeles –dar iubitorilor de arginți asta nu le place sa se afle.
  Anul trecut în iunie m-am trezit cu un atac neașteptat din partea unui om în care, fără să ne fi întînit vreodată, aveam o încredere deplină. Atacul pornea printr-o minciună, adică de la un text al meu care fusese trunchiat – daca ar fi fost integral, nu ar fi ridicat nici o întrebare. La acest atac s-a raliat o persoană pe care cel mai corect este să o definesc ca fiind androgină, întrucît a semnat inițial cu nume de bărbat după care a trecut la nume femeiești (întrucît “le style c’est l’homme”, iar stilul diferă, înclin să cred că este vorba de un colectiv). După ce sub numele de Radu Ștefan îmi ridicase osanale în mod repetat, la un articol în care atrăgeam atenția cititorilor să nu creadă tot ce citesc pe internet fără să verifice, s-a întors dintr-o dată împotriva mea, m-a numit șobolan plătit de sioniști, m-a declarat dușman pe viață și pe moarte. M-a determinat să renunț la a mai publica pe ioncoja.ro. În cursul noului atac (de data asta se numea Caroline Gudenrode), a invocat faptul că am probleme de sănătate (lăsînd să se înțeleagă că problemele sînt de natură psihică) pe care le recunosc. În realitate, eu scrisesem un articol în care povestisem aventurile mele din spital, unde mă internasem pentru problemele legate de genunchi).
  Despre ce era vorba în articolul în care eram ponegrit? Despre lupta de zeci de ani pe care o dusesem cu prietenii mei pentru binele României, în care menționam faptul că dacă mă ajută Dumnezeu, anul următor se vor implini 50 de ani de luptă pentru adevăr, dreptate, drepturile omului, libertate și împotriva corupției. Și atunci am înțeles că pentru ca noua securitate să-și lanseze eroii, care nu aveau pedigree-ul meu, trebuia ca eu să fiu ponegrit. Am renuntat să mai public și pe incorectpolitic.
  Apoi, la sfîrșitul anului trecut, pe blogul lui Liviu au apărut primele două volume cu memoriile mele. Aici am menționat că pînâ la 30 de ani am fost comunist, că am fost activist la CUASCB, că am fost membru supleant al CC UTC. Și am povestit ce am făcut în viața mea – nebunii pozitive continue, jucîndu-mă cu arestarea sau cu moartea, cum nu a făcut nimeni în ultima jumătate de secol.
  La începutul lui martie al acestui an, în cursul unui mail privat adresat lui Ion Coja, am scris că “antisemitismul este provocat si de pretinsi patrioti care este ceva care ma face in mod intemeiat sa cred ca au legaturi cu serviciile de informatii (nu intru acum in amanunte);”.
  Fără să-mi ceară consimțămîntul, cum se întîmpla de obicei, Ion Coja a postat pe site mail-ul meu. Ca și înainte cu 8 luni, atacurile împotriva mea au început în aceeași ordine a autorilor.
  Am renunțat la orice legături cu pretinșii naționaliști crezînd că mă vor lăsa în pace. Dar, în cărțile pe care le-am postat pe net în aceste ultime luni, am mai pomenit (fără să dezvolt și fără să dau nume) părerea mea asupra legăturii între falșii patrioți (mai dornici de arginți decît popii!) cu securitatea.
  Pe 29 mai anul acesta în balconul meu a pornit un incendiu bizar, întrucît nu exista nici o sursă de incendiu. Pompierii au ajuns la concluzia stupidă că un vecin de la un etaj superior a aruncat o țigară aprinsă de la care a luat foc rama de lemn care închidea balconul. Dar deasupra mea nu fumează nimeni.
  A fost o atenționare sau un atentat ratat? Nu știu. Dacă într-adevăr ar fi luat foc întregul apartament și muream asfixiat, concluzia bravilor pompieri îmi este foarte clară: m-am îmbătat și am adormit cu țigara aprinsă. Un incendiu ar fi foarte convenabil, fiindcă mi-ar arde toată arhiva care îmi susține scrierile.
  Și totuși, am continuat să scriu.
  Acum m-am trezit că pe blogul lui Liviu un oarecare Luanu scrie „Care poza, care Ionescu? Comunistul ala de la UASCR si UTC? “
  Iar anonima Mary, picată întîmplător pe blog dar atotștiutoare intervine “Păi cred că vă era şef la centru, la Bucureşti, la UTC şi UASCR, unde Dan Cristian Ionescu conducea ”Cultura” tineretului comunist, iar dumeavoastră eraţi redactor șef-adjunct la Iaşi la «Opinia Studenţească» (tot a UTC – Uniunea Tineretului Comunist). Apoi, în 1976, după studenţie, unul aţi devenit profesor, iar el procuror. La amândoi vă era şef pe linie de partid şi UTC Nicu Ceauşescu prin 1973.În noiembrie 1975 Ionescu M. Dan Cristian mai apărea şi ca membru supleant al Comitetului Central al Uniunii Tineretului Comunist (CC al UTC):
  Iată link la Scânteia Tineretului din 6 noiembrie 1975, unde e ştirea cu Ionescu la pagina 2: Dă clic pentru a accesa scinteia_tineretului_1975_11_8230.pdf L-aţi cunoscut altfel?”
  Sînt lucruri pe care eu le-am scris în memoriile mele. De acolo au aflat de ele. Dar luați de val nu au verificat că eu am intrat în “cîmpul muncii” cu un an înaintea lui Liviu. Și nici nu știau faptul că înainte de 1989 eu eram cunoscut doar ca Dan Ionescu, nume care era trecut ca atare inclusiv în actele oficiale pe care le redactam.
  “Le style c’est l’homme”. Stilul lui Luanu și Mary mă duce cu gîndul la CDN. Nu cred că greșesc, după nu cred că greșesc dacă spun că inițialele adevărate ale lui SC sînt BR. El este cel care, gazduit și ajutat inclusiv material de mine, știind parola de la mail-ul meu mi-a șters toată corespondența cu CDN.
  În ce o privește pe Caroline Gunderode, trec (înainte de termen) un text încă nefinalizat:
  “Spune cuiva, ceva, numele de Neculai Talimbu? Sint convins ca nu. Din fericire mie imi spune: era ordonanta capitanului Smeu, seful cifrului din romanul “La miezul noptii va cadea o stea”, primul roman de contraspionaj militar pe care l-am citit, chiar in anul aparitiei (1957). Si era seful agentilor Abwehr infiltrati in acea unitate a armatei romane, dovedit in final de caporalul Ulea, care de fapt era ofiter al Biroului 2.
  Imi lipseau din puzzle citeva piese, care uite ca s-au lipit. Ieri am citit un articol, iar azi noapte s-a facut aceasta lipitura. Avem un Neculai Talimbu, care ordona celor considerati mari patrioti. Semna la inceput cu numele de Radu Stefan apoi Rodica Stefania Bratulescu-Jackson iar in prezent Caroline Gunderode (mai foloseste si numele de Stefi Maier si poate si altele). Pare o persoana talimba si foarte patrioata, o batrina pensionara din Belgia, care din modesta ei pensie face donatii patriotilor romani. Care declara ca nu o cunosc personal. Prin aceste donatii a reusit sa se infiltreze si sa se impuna pe ioncoja.ro si pe incorectpolitic. A reusit sa ma elimine din amindoua, cu complicitatea a trei “mari patrioti”, toti avind legatura cu serviciile secrete – se pare ca linia mea nu era pe placul serviciilor.
  Prin tot ce scrie cultiva antisemitismul, dar il cultiva si cu multe minciuni. Ieri a publicat urmatorul text:
  https://ioncoja.ro/churchill-a-pornit-razboiul-nu-hitler-este-o-informatie-absolut-necesara-in-mintea-oricui/
  Reiau acest paragraf:
  ORICE IGNORAMUS STIE AZI CA HITLER A CERUT ANGLIEI – ADICA OBEZULUI CHURCHILL CU SLANINA PE CREIER, MURATA PERMANENT IN ALCOOL, SI CU MAMA EVREICA, CE-I JUSTIFICA AFINITATILE ISTORICE – ZIC HITLER I-A CERUT PACE LUI CHURCHILL DE 32 DE ORI IN TIMP CE INSTIGA POLONEZII (INFILTRATI SI DE BOLSHEVICI, PRINTRE ALTELE, EXACT CA CEI CARE AU CASAPIT ROMANII IN BASARABIA SI BUCOVINA IN 1940 (MULTI IUDEI BOLSHEVICI PRINTRE EI ), SA DEPASEASCA GRANITELE SI SA UCIDA CIVILII DIN JURUL CULOARULUI DANZIG.
  DECI HITLER A FOST TRAS SI DETERMINAT SA INCEAPA RAZBOIUL CACI POLSKI + BOLSHEVICII IUDEI VENITI SI DIN RUSIA, FACEAU VICTIME CU MIILE IN MIJLOCUL POPULATIEI GERMANE CIVIE, ATACAND-O PE TERITORIUL GERMAN , DUPA DEPASIREA ILEGALA A GRANITELOR GERMANIEI CU POLONIA .
  Poate doar “orice ignorabus” va sti asa ceva, care nu este adevarat, de la “ea” citire. Razboiul a izbucnit pe 1 sept. 1939 iar Churchill a ajuns prim-ministru la 10 mai 1940. Iar mama sa, fiica lui Leonard (Leonardo da Vinci nu era evreu, si nici Nae Leonard) si nepoata lui Isaac (nici Isaac Newton nu era evreu), se tragea din hughenoti (de hughenoti evrei, eu nu am auzit).
  Imprastie minciuni si creeaza antisemitism pe ambele site-uri.”
  Știu foarte bine că ce scriu eu deranjează. SC, care m-a vizitat, știe bine în ce condiții trăiesc. De fapt, eu nici nu mai am de ce să trăiesc. Dar trăiesc pentru a scrie adevărul.
  CDN imi cerea să-i dau trei nume de patrioți născuți de noua securitate. Nu este nevoie. Să-și ia prietenii și să uite în oglindă. Va vedea 5.

  .

  .

  Apreciat de 1 persoană

  • Mary zice:

   Degeaba e aşa de agresiv domnul Dan Cristian Ionescu, iar cineva nu e ”agent“, cum crede dumnealui trăind într-o permanenta scenarită, dacă acel cineva ia ca adevărate informaţii date chiar de presa din Israel. Dacă domnul Ionescu se documenta cu adevărat, ceea ce nu prea face niciodată, preferand Wikipedia doar, afla că unii israelieni au fost cei care au susţinut primii că mama lui Churchill avea origini evreieşti. Astfel, The Jerusalem Post din 15 January 1993, susţinea într-un articol semnat de Moshe Kohn că numele de familie Jerome era iniţial Jacobson şi că descendenţa etnică a lui Jennie Jerome (mama lui Churchill, născută între evrei, la Brooklyn, New York) era, de fapt, evreiască, cel puţin din partea tatălui ei, dar că şi-au ascuns originea aceasta (Moshe Kohn, in an article in The Jerusalem Post on 15 January 1993, alleged that the Jerome family name was originally Jacobson).
   E posibil si ca unii israelieni sa-l fi placut prea mult pe Churchill si sa-l fi „adoptat”, dar si asta spune ceva.
   In schimb furia şi agresivitatea, ca ale domnului Ionescu, nu se însoţesc de obicei cu adevărul, ci cu altceva. Singur a semanat furtuna peste tot, nu a fost „atacat”.

   Apreciază

Comentariile sunt închise.