Bancul zilei, poza zilei…


Înainte de a pleca la un concert de blues în Parcul Copou, las ceva de rîs și pentru cei care nu vot putea fi acolo. Un banc lung, dar excelent, cu final surpriză de la Alin Munteanu și o glumă grafică, pe care nu mai știu de unde mi-a venit… Dar e bună!

Moare Stalin si se duce la poarta raiului, unde Sf.Petru citeste tabelul internarilor din ziua respectiva si dupa cateva momente,zice:

– Îmi pare rau dar nu esti la mine pe tabel, mergi un etaj mai jos!

– Cum? Tu stii cine sunt eu? Eu sunt marele binefacator al lumii! Iosif Visarionovic Stalin! Si tu, un boactar, ma trimiti pe mine in iad?

Poarta ffind deja inchisa,pleaca,ajunge la poarta iadului, este imediat recunoscut, i se dau efectele, repartitia la apartamentul sau si timp de voie pentru instalare pana a doua zi dimineata! Vine si dimineata, se prezinta la seful de santier, care ii da o lopata si-i zice:

 – Vezi gramada aia de kkt? Aia-i treaba ta! In fiecare zi o muti cu lopata de colo dincolo!

– Cum iti permiti? Tu stii cine sunt eu?

– Ciocu’mic! Aici esti in subordinea mea si te conformezi! Inteles? Speriat de tonul sefului,se apuca omul de treaba…Pe la orele amiezii, tot transpirat,lasa lopata si se duce langa o cladire de birouri, unde era umbra…Cand se uita pe o fereastra, sa nu-si creada ochilor! Hitler, la un birou elegant, frumos mobilat, cu aer conditionat, o sticla de Schnaps pe o masuta alaturata, cutia cu trabucuri cubaneze, apa minerala in frapiera plina cu gheata, scria la o masina…Plin de nervi,se duce la sef,si-i zice:

– Voi chiar va bateti joc de mine? Pai eu, marele I.V.Stalin, car la kkt toata ziulica, beau apa de la furtun si marele criminal, Hitler, sta la birou, ultradotat si confortabil?

Seful ii zice.

– Baietica, fii multumit ca n-ai o munca ingrata ca a lui! P -Pai ce ma-sa de munca poate fi aia, atît de ingrată?

-Traduce Capitalul de Marx în abraică!

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Bancul zilei, poza zilei…

 1. Dan Cristian Ionescu zice:

  „Baietica”! Cam obraznic dracul asta. Cu cine credea ca vorbeste? Cu Iohannis la Ziua Marinei, cu sacou alb si papion negru? Doar lui Iohannis i s-ar fi putut spune „Baietica, ada-mi o bere rece, dar repede ca ma grabesc.”

  Apreciat de 1 persoană

 2. Virgil zice:

  in spiritul pozei parca era o gluma la televizor cu ani in urma :
  Unde sunt zonele erogene ?
  In Vrancea ca de acolo vin cutremurele 😛

  Apreciat de 2 persoane

 3. Radu Mârza zice:

  Mișto bancul cu Stalin. Mă așteptam la ceva mai grav 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 4. jellyfishb zice:

  Tot sa locuiesti in zone seismice…

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.