Rîdem scurt, dar cu titluri!


Prin urmare, bancurile, cam puține, sînt de la Cezar Straton. Gluma grafică, de sezon, de sezon eșuat pe litoralul însorit al Mării Negre, a venit de la Anonimul Cracovian.

Logică (judecătorească, masculină – scuze, fetelor, pentru paradox!). Judecătorul: -Tu, primul din stânga, povesteşte cum ai abuzat de victimă? -Domnule judecător, am fixat-o pe covor, cu faţa în sus şi am violat-o….scuzați.. în poziţie normală. -5 ani închisoare! – Tu, de la mijoc, cum ai abuzat? -I-am pus picioarele la umăr, dom, le judecător. -8 ani închisoare. -Şi tu, al treilea, cum ai abuzat? -Eu am luat-o pe la spate, domnule judecător. -Eşti achitat!! Murmur în sală, proteste din partea celorlalţi acuzaţi,. Indignați,avocaţii apărării cer explicaţii. -Simplu! zice judecătorul. Din poziţia “pe la spate” putea să fugă, dar nu a făcut-o!

Plictis. Profesoara de biologie intră în clasa a 6-A și zice: -Astăzi o sa invățăm, copii, cum se fac copiii! Eleva Suzi, din ultima bancă ridică două degete și întreabă: -Doamna profesoară, ăștia care am făcut sex deja, putem ieși la o țigară?

Întrebare. – Mamico , ce este aia…ejaculare? – Draga mea, mă rog… O să afli, tu…Pe scurt, este acel moment cand barbatul isi pierde tot interesul pentru tine…!

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Rîdem scurt, dar cu titluri!

  1. Dan Cristian Ionescu zice:

    Dar daca vreau la Venus, cum arata? Tot goala?

    Apreciat de 2 persoane

  2. Gabriel Chiriac zice:

    Perfecte pentru zâmbetul de „bună dimineața!”. Zi faină!

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.