Rîdem cu Dorin Tudoran: Români, sunteți unici ca mucii de la „La Cocoșatu”


În ciuda titlului, dar veți afla roatul acestuia la final, articolul nu este despre România, ci despre comicul campaniei electorale din State pentru alegerile din noiembrie, cele de la jumătatea mandatului. Pentru noi, e cumva reconortant, nu doar politrucii și strategii noștri de camanie spun și fac tîmpenii… Har Cerului, prostia e împărțită democratic pe lumea asta.

https://www.tudoran.net/post/rom%C3%A2ni-sunte%C8%9Bi-unici-ca-mucii-de-la-la-coco%C8%99atu

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

20 de răspunsuri la Rîdem cu Dorin Tudoran: Români, sunteți unici ca mucii de la „La Cocoșatu”

 1. Virgil zice:

  luat si pus pe FB . comentariile sunt de prisos . Domnul Tudoran trebuia sa se faca Radiolog (cel care face X ray

  Apreciat de 1 persoană

 2. Virgil zice:

  Har Cerului, prostia e împărțită democratic pe lumea asta. . In termeni procentual aveti dreptate dar ganditi-va ca USA e de 15 ori mai mare ca populatie. Deci si numarul de prosti e mai mare . de aici rezulta „performantele”

  Apreciat de 1 persoană

 3. jellyfishb zice:

  Ce este trist este naiviitatea americanilor care continua sa creada mesajul ce vine de la astfel de politruci. Gafele curg dar credinta in personaje ca Joe si Jill continua.
  Politicienii Democrati sunt experti in astfel de manipulari, tintesc foarte bine coarda sensibila a cetateanului, regurgitand „virtutile” legate de egalitate, democratie, incluziune, echitate, etc.

  Apreciat de 1 persoană

  • Din păcate, naivitatea cetatenilor e universala, poate pentru că au uitat să fie cetățeni… Mie foarte tare mi se pare aia cu Meghan for President….

   Apreciat de 1 persoană

   • Virgil zice:

    Am vazut de mult ca media „progresista” o promoveaza pe aceasta Meghan. Cred ca americanii sunt cam tampiti asa da sper sa nu ajunga in halul acesta sa voteze o tzoapa de la Holiwood. Acu daca tot au votat-o pe Harris nu vad chiar 100% exclusa aceasta ipoteza

    Apreciat de 1 persoană

   • Nu, măcar asta nu se va intimpla… Pe cămilă n-au votat-o, pe aia i-a băgat pe gît partidul lui moșulică…

    Apreciază

   • Scepticus Scepticus zice:

    Am avut și noi falitii nostri. Isi mai aduce aminte cineva de propunerea candidaturii Regelui Mihai la presedintia Romaniei? Și cine a facut-o? Parca un tip numit Radu Câmpeanu.

    Apreciat de 1 persoană

   • De ce folosiți trecutul? Nu ne-am pierdut faliții. La unul mort, au apărut doi-trei…

    Apreciază

   • jellyfishb zice:

    De acord, este universala dar astfel de lucruri nu se petreceau la aceasta scara in America, cu 25 ani in urma. Greu de crezut dar la acea data Democratii si Republicanii ajungeau la compromis, Congresul legifera si rotitele se invarteau. Nu era totul perfect dar lucrurile progresau. Acum, D-zeu cu mila.

    Aaah, Meghan pentru presedinte…. asta ca asta, dar va invit sa ascultati recenta declaratie a lui Harry la ONU. Ne-am pricopsit cu un nou inger pazitor al demoratiei americane. Ce ne-am face fara el!?

    Apreciat de 1 persoană

   • Așa este, dar americanii au recuprat! I-a ajutat mult stinga poreclită academică… O să as ult, deși sînt sătul de proștii mei…

    Apreciat de 1 persoană

   • jellyfishb zice:

    @Virgil

    Media progresista inseamna 90% – 95% din media americana – adica anexa Partidului Democratic.
    Meghan se potriveste profilului promovat de progresisti foarte bine (profilul woke):
    1. A dat cu flit Casei Regale Britanice (a avut un curaj nebunesc trasmitand un huo temeinic rasismului, imperialismului si colonalismului chiar din interiorul sistemului).
    2. A imbratisat statutul de victima (desi nu este victima) atat in UK cat si in USA (presa britanica a fost nemiloasa cu ea, societatea americana e nedreapta, de aceea locuieste la Montecito, California, intr-o vila de peste $14 milioane etc.

    Deci e numai potrivita pentru Biroul Oval la Casa Alba.

    Apreciat de 2 persoane

   • Toate astea n-o vor ajuta. Va trebui să-și facî Nirou Oral. patdon Oval, acasă…

    Apreciază

   • Virgil zice:

    „stinga poreclită academică” Am vazut un comportament foarte ciudat al acestei stangi . Chiar si fosti colegi de facultate care erau cumva ponderati au devenit foarte agresivi atunci cand ii contrazici. Si nu era doar agresivitatea verbala sau in combaterea ideilor ci treceau direct la injuraturi . Asta ma faqcut sa „fac curatenie” in lista mea de „prieteni ” de pe FB unde cred ca am renuntat la cam jumate din ei. Si cand zic injuraturi ma refer la injuraturi de prost gust ca de fiecare data ramaneam blocat la astfel de „argumente” si singurul lucru de bun simt era sa-i „tai de pe FB”

    Apreciat de 1 persoană

   • Igiena e buna. eu am dus-o pina lacapat, am plecat acum aproape opt ani din cloaca aia…

    Apreciază

   • Virgil zice:

    Si eu as pleca dar sunt multi prieteni (care au trecut testul covid, global warming si Trump 🙂 ) cu care nu am alta modalitate de a comunica

    Apreciat de 1 persoană

   • Asta e de-acum… Eu mi-am cm adus prietenii pe mail si blog…

    Apreciază

  • jellyfishb zice:

   @Virgil

   ” Am vazut un comportament foarte ciudat al acestei stangi”

   Din nefericire acesta este comportamentul lor. Stanga Americana a prezentului are foarte putin in comun cu liberalismul clasic. Este intoleranta, agresiva, nu de putine ori isterica, promoveaza woke-ismul, etc.

   Apreciază

 4. Alex One zice:

  @Scepticus, ai uitat de Mudava, Gen. Militaru sau ,si mai ales, de printul Zambra Iosipescu,si dupa voturile primite pare ca au fost votati nu numai de membri familiei, neamuri sau vecini. Asa ca sa nu ne plangem, fata de aratarile mentionate Actualul pare acceptabil. Precum bancul, cum gaseste ciobanul o oaie ratacita in varf de munte ? Acceptabila ! Azi dau cu bancuri.In ceea ce o priveste pe Meghan in birul oval am o sigura curiozitate o sa poarte vreo rochita albastra si cum se va juca cu havana trabuc nu rom ?

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.