Rîdem cu Dorin Tudoran: Tristomontaj – nași, prinși și frezați


Rîdem cam trist, de bună seamă, dar nu din pricina încercărilor prin care trec acești nași în vremea din urmă, ci pentru că vreme de decenii șușfele acestea au profitat nesimițit de pozițiile în care au ajuns. Cu complicitatea nosatră, desigur…

https://www.tudoran.net/post/tristomontaj-na%C8%99i-prin%C8%99i-%C8%99i-freza%C8%9Bi

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Rîdem cu Dorin Tudoran: Tristomontaj – nași, prinși și frezați

 1. Anonim zice:

  Descurajant…
  IR

  Apreciat de 1 persoană

 2. McStronțiu zice:

  Mama durere.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Dan Cristian Ionescu zice:

  Ce om de treaba domnul Basescu! Ce o avea lumea cu el? Mai de treaba este doar domnul Iohannis, care isi da si paltonul de pe el si il arunca cu darnicie pe capota masinii. Ii meritam pe acesti presedinti, care sint un exemplu. Domnul Basescu a fost singurul presedinte care i-a invatat pina cit deasupra ghetii se toarna whisky-ul – am vazut chiar io, pe atunci aveam cablu. Si domnul Basescu a avut grija si de aia mica. Care aia mica? Orice presedinte gospodar are pe linga casa una mica.

  Apreciat de 3 persoane

 4. auracreitaru zice:

  Dar prejudiciul, pe când se va întoarce la loc securizat?!

  Apreciat de 1 persoană

 5. Anonim zice:

  Paleologu Jr?

  Apreciat de 1 persoană

 6. Scepticus Scepticus zice:

  E de plâns, traim vremuri fara precedent. O caricaturala trimitere la romanele lui Balzac, o noua burghezie inculta naseste pruncii unei aristocrații decrepite si corupte.
  Oricat l-am ridiculiza și uri pe Base pentru trecutul de informator, contrabandist, incult, presedinte sub care a debutat distrugerea minimului de independenta a justiției, cred ca este timpul sa ne concentram tirul si asupra dovezilor de incompetenta și nesimțire din ultimul mandat al actualului președinte. Acum schimbam legi ca sa protejam plagiatul unui prim ministru Dacă Veorica Dancila părea insulta maxima la adresa neamului, prim ministrul actual o face pe Veorica sa para inteligenta. Iar acest politician este creația lui KWI.

  Apreciază

 7. Poetry855 zice:

  tristomontaj – ce titlu fain
  dar si povestea cu dantela.
  cred ca poate fi un caleidoscop, deja, combinatiile aleatoare, culorile, se aseaza de la sine unele langa altele, oricat de stridenta ar fi combinatia

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.