31. 03, ora 17 – Lansare „Cactusul de la etajul doi” de Maria Grădinaru


Joi, de la ora 17, la Muzeul Municipal, va avea loc lansarea celui de-al patrulea volum de poezie al Mariei Grădinaru. Va prezenta Horia Gârbea, autorul prefeței. Dar prezentatorul va lansa el însuși două cărți proprii. Mai multe detalii pe afișul manifestării, pe care îl atașez. În ce mă privește. sper ca diseară să nu aflu că lansarea s-ar putea suprapune cu exercițiile mele în realitatea virtuală… Cine urmărește Cercul Poeților Apăruți își amintește probabil că am semnalat deja apariția volumului și că am publicat mai multe poeme din acesta….

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la 31. 03, ora 17 – Lansare „Cactusul de la etajul doi” de Maria Grădinaru

 1. Suditu Costel zice:

  Felicitări!

  Apreciat de 1 persoană

 2. eduardantoniu zice:

  Cine ajunge maine acolo, daca poate atunci sa’mi zica si mie pe aici: a cui e statuia crapata, din curtea din spate, daca statuia crapata mai e acolo. Nu e nici Alecsandri, nici Goga, nici Blaga, toti fara traba cu locui, nici macar Teodoreanu care a copilarit alaturi, vorba titlului prozei, pe Zlataust.

  Am fost asta vara sa vad acolo o expozitie de co’pii dupa Picasso a unui cache-avocache din asta din Bucuresti. Am intrebat politaiul de la ghereta. Pe ce lume traiesc eu, totusi? Cum adica sa intrebi un politai ce statuie e aia? Nici macar muzeografele nu stiau. Au dat din umeri si mi’au aratat „Asta e muzeul”. Nu’s ele nici macar la talpa tipei de la Muzeul pogromului tot din vara trecuta, tipa pe care doar din politete n’am indraznit s’o’ntrerup sau s’o trimit la plimbare. Cred ca tot muzeografele alea au scris si afisul. E strada Zmeu, nu a Zmeului, nici macar a Calului. Data viitoare or sa scrie atunci acolo chiar strada Zmeului Zmeilor.

  Apreciază

 3. Mult succes autoarei care chiar acum, după cum mi-a scris, a primit și cartea tradusă de mine!

  Apreciat de 1 persoană

 4. Amalia Achard zice:

  Felicitari si sa fie cu succes!

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.