Bancul zilei, poza zilei…


Un banc de la Anonimul Armean și o glumă grfică de la profesorul Septimiu Chelcea. Enjoy!

Un Airbus 380 traversează Atlanticul. Zboară în mod constant cu 800 km/h la 10.000 de metri, când brusc îl ajunge un Eurofighter care zbura cu Mach 2.

  Pilotul avionului de luptă încetinește, zboară alături de Airbus și salută pilotul avionului de pasageri prin radio: „Airbus, zbor plictisitor, nu-i așa? Ia priveşte aici!”

  El își rotește jetul pe spate, accelerează, trece de bariera sunetului, se ridică rapid la o înălțime amețitoare, doar pentru a coborî aproape de nivelul mării printr-o manevră uluitoare. Se întoarce lângă Airbus și întreabă: „Ei bine, cum ți s-a părut?”

  Pilotul din Airbus răspunde: „Foarte impresionant, dar acum uită-te aici!”

  Pilotul cu jet-ul urmărește Airbusul, dar nu se întâmplă nimic. Continuă să zboare cu încăpățânare în linie dreaptă, cu aceeași viteză. După cinci minute, pilotul din Airbus îl întreabă: „Ei bine, ce spui acum?”

  Pilotul de pe Eurofighter confuz cere lămuriri: „Ce ai făcut?” Celălalt râde și spune: „m-am ridicat, mi-am întins picioarele, m-am dus în spatele avionului la baie, am luat o ceașcă de cafea și o prăjitură de ciocolată cu scorțișoară și m-am înțeles cu stewardesa să ne vedem pentru următoarele 3 nopți la un hotel de 5 stele, care este plătit de angajatorul meu.”

  Morala:

  Când eşti tânăr, viteza și adrenalina par a fi totul. Dar, pe măsură ce îmbătrâneşti și ajungi mai înțelept, confortul și pacea sunt de neprețuit.

  În America acest principiu mai este denumit S.O.S. : Slower, Older, Smarter. (mai încet, mai batran, mai isteț). 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Bancul zilei, poza zilei…

 1. 😂 toate Fane și bune; dar mai isteț oare?
  Ch.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Poetry855 zice:

  )))

  si cand te gandesti ca ii avem pe ardeleni, si tot nu am priceput de ce le merge bine 😉

  Apreciat de 3 persoane

 3. ionfercu zice:

  SOS!

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.