Nechifor Bugeac Heonicariu: De cercetarea ursulească


Faptul că rubricicile sănr sspendate nu înseamnă că renunțăm complet la rîs, voie bună, amuzament/ Iată că autorul Letipisețului a găsit iar o întîmplare interesantă..

De cercetarea ursulească

Au eșit deunăđi Moș Martin să se preumble pre ulițele Cetății Brașovului – iară lăcuitorii de acolo au auđit dangăt de clopot tras în limbă den pungile lor, cetind înspăimântată carte de la RoAlert pre mișcătoare: „URSUL BĂĂĂĂ!” și vestea cumcă acesta iaște primejdios foarte, și nu carea cumva să-i cate tovărășia.

Ci gândesc că au să primească și aceia den Bucureșci așa scrisoare preste câteva đile, tocmită cu litere de-o șchioapă – „URSULA, BĂĂĂĂ!”, că are să vie să se preumble pre ulițele cetății de scaun Ursula Fund-de-lână, Împărăteasa Evropii, carea la fel de primejdioasă iaște ba poate chiar mai mult.

Iară Epstenie știți domniile voastre ce au săvărșit, numai o grozăvie ba.

https://www.mediafax.ro/social/roalert-viral-mesajul-incepe-cu-ursu-baaa-reactie-isu-brasov-20268254

https://www.hotnews.ro/stiri-politic-25044737-ursula-von-der-leyen-vine-bucuresti-pentru-semnarea-pnrr-27-septembrie-dupa-congresul-pnl.htm

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Nechifor Bugeac Heonicariu: De cercetarea ursulească

 1. Emanuiel Pavel zice:

  Hahaha!!!!!,asta poate își are rădăcinile în „lupuuuuuu măăăă !

  Apreciat de 1 persoană

 2. Poetry855 zice:

  hehe bine a facut. dar ce poveste…
  ursul nostru, la Ploiesti, anuntat cu ro.alert, a fost un incendiu de proportii la Lukoil, si tot ca in povestea emblematica de aici, ursul a trecut, iar APM a zis ca nu fuse mare lucru

  Apreciază

Comentariile sunt închise.