Jurnal de pîrît (73) – A început procesul la ÎCCJ/ Update


După cum vă amintiți rămăsesem în faza în care adeversarii mei depuseseră cerere de recurs la ÎCCJ, iar maestrul Nicolae Volovăț a depus punctul nostru de vedere cu actele însoțitoare, începîndcu cele două sentințe favorabile mie – cea dde fond, emisă de Tribunalul Iasși și cea a Curții de Apel Iași. Azi e primul termen la ICCJ. Mulțumesc jurnalistului Ciprian Nedelcu pentru prezentarea întregului caz din articolul la care trimit…

PS Aflu de la abocatul Dan Chiriac, iar avocatul meu îmi confirmă, că azi nu începe procesul ca atare, ci e termenul pentru filtru, în funcție de decizia luată, vom afla dacă va avea loc un proces sau recursul este respins.

https://www.bzi.ro/procesul-intelectualilor-reluat-la-inalta-curte-filosoful-gabriel-liiceanu-nu-renunta-la-lupta-contra-scriitorului-iesean-liviu-antonesei-miza-litigiului-50-000-de-euro-exclusiv-4274700?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

Update – Adlu de la avocatul meu, maestrul Nicolae Volovăț, decizia instanței filtru – recursul oponenților mei a fost socotit admisibil, iar primul termen în prroces a fost stabilit pentru 18 dece,brie a. c., daca nu mă înșel la trei ani de la începutul acestei aventuri kafkaiene.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

28 de răspunsuri la Jurnal de pîrît (73) – A început procesul la ÎCCJ/ Update

 1. Emanuiel Pavel zice:

  Numai așa se poate ridiculariza cât cuprinde.

  Apreciat de 1 persoană

 2. eduardantoniu zice:

  Mi’a dat Emil Butnărașu 2 carțulii la care am fost corector ad-hoc. A treia, Repedea, am cerut’o eu. Am să păstrez a patra, Anexe la „Despre destin”, din respect pentru autorul celor patru cărțulii. În altă ordine de idei, sunt deja clipuri dar mai bine menajează’te. Phil Collins redus doar la voce în scaun într’o trupă care încă mai merge, cu fiul său, leat celui mic al autorului, ca toboșar bun deja.

  Apreciat de 1 persoană

 3. ionfercu zice:

  N-am nicio emotie. Ma tot intreb insa de ce vor unii sa intre cu orice pret in istoria absurdului?

  Apreciat de 1 persoană

 4. floriniaru zice:

  Cu un penibil toți sîntem datori! Sau aproape toți.

  Apreciat de 4 persoane

 5. McStronțiu zice:

  Respinge recursul ca nefondat.

  Apreciat de 1 persoană

 6. McStronțiu zice:

  Dar azi nu e termen de judecată. E termen de filtru.

  Apreciat de 1 persoană

 7. McStronțiu zice:

  De filtru trece.

  Apreciază

 8. Anonim zice:

  Cumva, GL iti prilejuieste contactul cu instanta suprema a puteri judecatoresti romanesti. Nu ca ti-ai fi dorit-o dar tot e o experienta, parerea mea…Piriciosul e din felul pe care-l intilnesc pe net, la sah – partida e clar pierduta dar el tot joaca pina se-nchide jocul, neavind eleganta – minima, as zice – de a se recunoaste invins si de a obtine dreptul la revansa. Nu mi-e clar daca-i din ambitie prosteasca, ori din neintelegerea jocului dar mi-e clar ca-i o hiba-n adevarata natura a omului. E de acceptat evidenta ca unii se nasc gresiti, iar greseala – de conceptie, i-as zice – afecteaza si relativizeaza trist tot efortul de civilizare, civilitate, intelectualizare, philosophare samd.
  Numesc asta Efectul Camel, fiindca asa vad hiba – ca pe o cocoasa psihica.
  IR

  Apreciat de 1 persoană

 9. Shafir Michael zice:

  O să fie bine. TREBUIE să fie bine.

  Michael Shafir

  Apreciat de 1 persoană

 10. Scepticus Scepticus zice:

  Va doresc succes, era sa zic noroc, și poate e nevoie și de el, pentru ca justitia din Romania nu e doar oarbă, ci, uneori, strâmbă sau proastă.

  Apreciat de 1 persoană

 11. dragospieptu zice:

  Este foarte interesant de urmărit, în continuare, modul în care presa relatează despre acest proces. Mai ales la Iași. Ai zice ca pentru toată lumea de bun simt, răspunsul la intrebarea „A calomniat Antonesei pe Liiceanu ?” e evident și ca dilema, în fapt, nu exista. Uite ca nu !

  Apreciat de 1 persoană

 12. mihaela zice:

  Succes, maestre!

  Apreciat de 1 persoană

 13. A.D. Defta zice:

  Abjecția e întotdeauna simandicoasă.

  Apreciat de 1 persoană

 14. Virgil Cosma zice:

  Cunoscând tarele justiției românești, nu pot să zic decât Doamne ajută! Și să cred că dreptatea ta va ieși, precum untdelemnul, la lumină.

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.