Autodenunțul lui Cîțu: „Am aprobat o serie de amendamente ale USR chiar dacă nu erau în interesul cetățenilor!”


Așa cetățeni, luați de aici, cu amîndouă miinile, să vedeți în clar și spus cu gura lui cine vă guvernează. Mă întreb ce face DNA, un autoenunț privind corupția la nivelul cel mai înalt și afectarea intereselor tuturor cetățenilor în folosul unei clici politice rostit mai clar încă nu s-a auzit…

Cîțu: „Am aprobat o serie de amendamente ale USR chira dacă nu erau în interesul cetățenilor!”

Răsfoind astăzi presa electronică, am dat în Cotidianul peste o informație, cea din titlu, pe care a trebuit să o citesc de mai multe ori ca să mă conving că citesc bine. În fapt, premierul de gumilastic scapă un porumbel mare cît diamantul cel mare cît hotelul Ritz din cunoscuta povesture amerucană. Am încercat împreună cu un prieten să ne dăm seama dacă este vorba despre o sinceritate imbecilă sau de o imbeculitate sinceră, dar n-am reușit. Dacă n=ar exista proba audio-video capturată la o conferință de presă, aș fi crezut că e o invenție a presei răuvoitoare, antiguvernamentală, cum s-ar spune, un răutăcism. Sar proba există și o voi atașa. Deocamdată, constat că sîntem în prezzenâa unei premiere mondiale. Probabil nici premierul unei țări bananiere n-ar fi recunsocut – deți mulți fac asemenea gesturi-ccă a favorizat o facțiune socială, în fapt o grupare politică, în dauna tuturor cetățenilor unei țări! Dar așa sîntem noi românii, fruntași, înaintemergători, protcorniști?

Al cui esre Cîțu? Unii spun  că al Dulapului Săsesc, alții că ak kui Isărescu, care i-ar fi plătit scumpele studii americane, nu din buzunarul său de bună seamă, mulți spun că e al sergiciilor. Bun, doar că ultima ipoteză nu le exclude pe celelalte, mai degrabă se completează între ele. De altfel, guvernatorul s-a dus în instanță ca să dovedească că nu este Manole, turnătorul, după cum arată documentele fostei Securități Bun, să admitem că premierul de paie miciurinizate cu gumilastic este omul serviciilor, ceea ce ar exlică și serviciile făcute USR, dar serviciie pot fi atît de idioate încît să selecteze asemenea arătări?!

Iată și proba audio-video

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

27 de răspunsuri la Autodenunțul lui Cîțu: „Am aprobat o serie de amendamente ale USR chiar dacă nu erau în interesul cetățenilor!”

 1. ionfercu zice:

  Nu știu al cui o fi, dar n-are niciun Dumnezeu. Nici măcar un deștept ticălos nu poate fi.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Emanuiel Pavel zice:

  Fratele meu, vezi că este tik-tok.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Francisko zice:

  Eu zic la toate, în ultima vreme, „bravo, aplaudați”, suntem de neimitat, sărim din record în record… de prostie. Nu vă întrebați „al cui” e, sunt ai lor, toți, ei între ei, prostimea să tacă și gata. O sarabandă de autodenunțuri, dar și dna-ul e al lor… Nenea Iancu avea multe vorbe de profet, „bravos, națiune!”

  Apreciat de 1 persoană

 4. dorobrejad zice:

  Eu l-am (şi i-am) mirosit de la început. De la asemenea personaje s-a născut expresia „tel maître, tel valet”…

  Apreciat de 1 persoană

 5. Anonim zice:

  Formularea trebuia sa sune asa: a trebuit sa resping multe amendment ale usr, care nu erau in interesul cetatenilor.
  El a luat-o pe scurtatura, convins ca pastra esentialul – usr impotriva cetatenilor.
  Nu-i act manque, e manque d’intelligence.
  Si eu care credeam ca mai timpit ca Orban nu se poate.
  Ba se poate, vorba optimistului.

  Apreciat de 1 persoană

 6. floriniaru zice:

  Te asigur că NU e al lui Isărescu, deși mi-ar plăcea.
  Cîțu a jucat la bursă împotriva statului român, iar atunci cînd a fost ministru de Finanțe, Isărescu s-a opus.
  Părerea mea e că numai prostia aia pură, incomensurabilă și invincibilă e capabilă de așa machiaverlîcuri.

  Apreciat de 1 persoană

 7. Virgil zice:

  mie mi se pare cam „fake” daca va uitati la buze nu prea pare sa zica ceeaq ce se aude .
  Nu ca as fi fan a lui Catu

  Apreciat de 1 persoană

 8. Alex One zice:

  Maestre, tin sa va salut cu respect ca de obicei cand imi permit sa va vizitez interesantul dv. blog. Eu cred ca cineva ar trebui sa-l obilge pe Vasilica sa intre „in amanunte” cat mai degraba,dar ma indoiesc ca institutia care alta data sarea la primul semnal, cand nu era lansat chiar de ea, se va sesiza. De peste o luna de cand are pe rol un denunt nu e in stare sa lamureasca misterul studiilor ministrului sanatatii, asa ca…. Acuma stau si ma gandesc la un clasament, care e mai tare „sinceritate imbecila sau imbecilitate sincera ” asta cu amendamentele sau aia cu vinul dus spre consum la GDS ? Cred ca totusi a doua e pe primul loc, a lu’ Catu priveste probabil niste palmari financiar-economice pe cand a apelantului catre lichele se referea cert la viata sau la moarte ! C-asa-i romanul ii plac ierarhiile,care-i domne al mai prima ?

  Apreciat de 1 persoană

  • Ha, ha, ha! Mulțumesc pentru intervenția plină de umor și idei judicioase. Și eu aș merge pe a doya, nu pentru că vinarul m-a dat la treboonal, ci pentru c, oricum am întoarce-o, era de viață și de moarte! Mes hommages!

   Apreciază

 9. Scepticus Scepticus zice:

  Cred ca domnul Citu voia să spună că nu erau in interesul cetățenilor membri ai PNL.
  Replică lui Citu a venit la o interpelare a deputatei de Iași, Cosette Chircalau (cu părinții cu mare dragoste de romane frantuzesti) care îi reprosa ca a respins amendamente USR la legea bugetului desi erau in interesul cetățenilor.
  Citu e un prostsnac spun unii, dar eu nu cred. Domul Citu n-a absolvit ASE-ul de la Iași sau Buc ci faimoasa universitate din Iowa. Ba chiar a făcut un fel de doctorat acolo (desi se pare ca nu si-a susținut teza). Vreti sa-mi spuneti ca si in US tâmpiti fac doctorate?
  Pardon am uitat ca și Bush jr a făcut Harvard-ul iar un fost lector la Fane Gheorghiu a ajuns prof de politologie și specialist in anticomunism la Maryland University.
  Lăsând gluma la o parte ceea ce nu spune Citu este probabil ca unele legi (pardon ordomante de urgenta) propuse de liberali au fost împotriva intereselor cetățenilor. De exemplu propunerea de a da access clinicilor private la fondurile Asigurarii de Sanatate. Si asta a fost prima măsură propusă de un nou ministru proprietar al unei clinici private din Sibiu. Iar la Casa de Sanatate a fost numită o angajată a clinicii din Sibiu.
  Asta in dec 2019 cu un guvern minoritar. Va puteti imagina ce se întâmplă dacă in dec 20w0 ar fi ieșit o majoritate liberală.
  Asta hot, ala hot, f..muma lor pe toti. Desi mamele lor nu au nici o vina ca au ajuns hoti.
  Ba poate au. Mos Djuvara observa ca mamele își admira pruncii scuipand și spunând; nu-i asa ca-i otz?
  El spunea că la nici un alt popor a fi hot este ceva de admirat.
  .

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s