Cîștigătorii concursurilor editurii Cartea Daath – video


Da, evenimentul la care E.On mi-a sabotat participarea. Am scris la plural, pentru că, de fapt, au fost două concursuri, unul de poezie, la care am jurizat, cu următorul palmares, în ordinea mediilor: Danya Stef, Anica Andrei-Fraschini și Mihai Cotea. Prima clasată, notată de mine cu 10, se va bucura de o postare specială în proxima ediție a Cercului Poeților Apăruți. Dar a existat și un concurs legat de o viitoare apariție a editurii, memoriile compozitorului și interpretului Adrian Ordean. ceea ce și explică prezența sa, atît de reconfortantă în emisiune Îmi pare rău, că n-am putut fi online ca să-l felicit entru carte, am citit cam jumătate, și să-i urez La Mulți Ani de ziua sa de naștere. Sper că nu-mi mai facă probleme furnizorul meu de curent electric. să pot participa la lansarea cărții sale, peste mai puțin de două săptămăni!

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

15 răspunsuri la Cîștigătorii concursurilor editurii Cartea Daath – video

 1. A republicat asta pe Worlds of Words și a comentat:
  Nu a fost doar vreo zi cu cerul acoperit si fulgi topiti in aer. A fost o zi pentru care am muncit foarte mult si care mi-a amintit munca si mai multa pe care am depus-o cu 5-6 ani in urma, mi-a amintit de ciudata pana de curent din timpul spectacolului 4×4 personaje, pe scena Teatrului National Radu Stanca din Sibiu, iarasi Sibiu, spectacol ce deschidea festivalul 25 de ore de teatru non-stop. Multumesc, Liviu Antonesei!

  Apreciat de 3 persoane

 2. Daca ati putea modifica si denumirea… din Death in Daath… :))) stiu ca modifica automat wordul, nu-i bai.

  Apreciază

 3. Pingback: Rezultatele concursului de poezie – Cartea Daath Blog

 4. Mihai zice:

  A republicat asta pe Mihai Cotea. și a comentat:
  Încă locuit de încântare și bucurie limpede, vă anunț și pe voi, dragi cititori. Anul acesta voi face încă un pas în lumea poeziei, al doilea. Și nu voi fi singur. Dimpotrivă, în cea mai bună companie, alături de Danya Ștef și Anica Andrei-Fraschini. Mulțumesc editurii Cartea Daath, Danielei Marin și domnului Liviu Antonesei pentru aprecierea grupajului de poeme trimis la concursul de poezie al editurii, care a avut tema „în timpul acesta”.

  Apreciază

 5. AAF zice:

  Aplauze pentru Danya și Mihai ! Mulțumesc pentru apreciere, mă simt onorată !

  Apreciat de 3 persoane

 6. DanyaStef zice:

  Sunt onorată și vă mulțumesc mult pentru apreciere. Este primul concurs la care am participat și mă bucură enorm cuvintele dumneavoastră. Felicitări colegilor mei de podium, precum și tuturor celor care au participat la concurs!

  Apreciază

Comentariile sunt închise.