Ridendo (1) – O selecție


O selecție de numai un banc. E prea bun ca să risc să le eclipseze pe altele. Îi mulâumesc l,ui Dan Crisitan Ionescu. Compensîm însă lagluma grafică, unde profesorul Septiiu Chelcea a renit trei erevane noi…

Un  arab la chef

Un arab se duce intr-o discoteca de swinger-i. Bea niste whisky, se culca cu oricine în stanga şi în dreapta dar din greseala o ia şi în cur. A doua zi il cuprind remuscarile şi se duce la moschee, la imam pentru a se confesa:

– Am fost la femei aseara, m-am cam pilit, m-am culcat cu multe femei şi din greseala am luat-o în cur…Imamul îi spune ca e foarte grav şi ca dacă vrea sa fie iertat sa se prezinte a două zi cu 15.000 de dolari. Arabul pleaca foarte incantat ca va fi iertat, dar începe sa se gandeasca ca e suma cam mare. Pe drum vede o biserica şi chiar dacă nu e religia lui, se gandeste ca poate obtine o iertare de pacate mai ieftina. Intra în confesional şi începe sa povesteasca:

– Am fost la femei aseara, m-am cam pilit, m-am culcat cu multe femei şi am şi luat-o in cur. Popa îi zice : dacă vrei sa fi iertat fiule, vino maine cu 10.000 de dolari. Arabul pleaca mai fericit, dar pe drum vede o sinagoga şi îşi zice ca evreii sunt foarte buni în afaceri şi poate o sa obtina de la ei un pret mai interesant. Intra în sinagoga, il vede pe rabin şi începe :

– Rabi, stiu ca nu e religia mea, dar mă gandeam ca poate o sa gasesc iertarea la dvs, pentru ca aseara am fost intr-o discoteca de echangisti şi m-am cam pilit, m-am culcat cu multe femei şi din greseala am luat-o în cur…

Rabinul îi zice :

– Nu-i nici o problema, vino maine cu o lada de bere, una de Cola, ceva sticksuri şi covrigei si hamburgheri si muraturi!

Arabul ramane cu gura cascata:

– Asta e tot ce trebuie sa fac? Imamul mi-a cerut 15.000 de dolari, preotul 10.000, iar aici doar câteva beri si mancare? Sunteti sigur, Rabi?

Si rabinul îi raspunde :

– Desigur, aşa e la noi, de fiecare data când un arab o ia în cur, organizam o mica petrecere !

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Ridendo (1) – O selecție

 1. Virgil zice:

  pe al doilea l-am luat si trimis pe email la prieteni .

  Cel cu merele il stiam in varianta cu tiganul in loc de Radio Erevan si era ceva de genul: cand propietarul livezii are cainele legat 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 2. ionfercu zice:

  Începe de joi … petrecerea!🤗🤗🤗🤗🤗🤣🤗

  Apreciat de 1 persoană

 3. eduardantoniu zice:

  Iertarea asta evreiasca dateaza numai de la Gaddafi incoace sau de dinainte?

  Apreciat de 1 persoană

 4. alin7130 zice:

  Aha, primele efecte pozitive ale vaccinului .
  Începem de joi ! Şi în forță..

  Apreciat de 1 persoană

 5. Poetry855 zice:

  hahaha ce coincidenta. cu arabii. tocmai am scris pe fb: culmea testosteronului. sa ai 4 neveste si sa visezi amanta.

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.