Ha, ha, ha! (6) – Kyre: O substanță deja cunoscută elimină complet riscul de deces cauzat de Covid-19


Vă plîngeți căA doua sosește de la Kyre nu sînt și vești bune! Prima vine dinspre KiWi, care și-a învins durerea năprasnică produsă de morții de ieri de la Balș și a ajuns azi la ski! A doua ne-o duce Kyre pe care îș cam bîrfeați că nu aduce vești bune… Și iată ce veste ne dă!

O SUBSTANȚĂ DEJA CUNOSCUTĂ

ELIMINĂ COMPLET

RISCUL DE DECES CAUZAT DE COVID-19!

            Un medic din Germania a descoperit efectele miraculoase ale unei substanțe deja cunoscute care, administrată în orice fază a bolii, ajută enorm în combaterea acesteia.

            Dr. J. Mengele Sr. susține că, luată în doza adecvată, KCN-ul (cum este cunoscută substanța printre specialiști) elimină complet riscul ca bolnavul să mai moară din cauza COVID-19.

            Doza nu este una mare, 1-2 picături, oral, cu un pic de apă, administrată o singură dată.

            Substanța are și o aromă plăcută, de migdale, iar un alt efect al acesteia este că reduce cu mult contagiozitatea bolvanului imediat după administrare.

            Singura veste proastă ar fi că substanța este monopol de stat și că nu se găsește în farmacii, nici chiar pe bază de rețetă medicală.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Ha, ha, ha! (6) – Kyre: O substanță deja cunoscută elimină complet riscul de deces cauzat de Covid-19

 1. ontelusdangabriel zice:

  ***

  Apreciat de 1 persoană

 2. Anonim zice:

  Ha, ha, ha! Ca si cum nu ne-ar fi de-ajuns virusul, sa ne mai bagam unghia-n gât si de ciuda!
  Hm, noroc ca nu cred în medicamentele astea miracol pe care ni le tot lauda fel de fel de medici si despre efectul carora n-avem nici o dovada.
  Stau în casa, daca ies port masca, ditanta, si ma spal pe mâini. Apoi… dumnezeu cu mila! (Poate c-ar fi timpul sa ma apuc sa cred în el, cine stie?)

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.