Ha, ha, ha! (3) – Portofelul de/ lui Constantin Costache


Prozatorul Constantin Costache mi-a trimis această compoziție care. prin dimensiuni, nu intră în categoria bancurilor, e mai degrabă o schiță umoristucă. Iar pentru amatori, a trimis și modelul ideal de portofel, care se încarcă!

Portofelul  

Acum aproape doi ani m-am trezit dimineața speriat. Aveam o erecție atât de puternică încît devenise  dureroasă. Asta nu m-a speriat pentru că, pe măsură ce trecea timpul, se întâmpla din ce în ce mai des. M-a speriat însă că aceasta nu mă mai părăsea ca altadata ci că membrul era atât de vârtos încăt se vedea clar prin haine și îmi era rușine să ies pe stradă. „Sufăr dintr-o dată de priapism?”, m-am întrebat și luîndu-mi inima în dinți am plecat la medic.
Când i-am spus de ce am venit doctorul s-a uitat la mine suspicios dar, cum privirea i-a alunecat pe cracul stâng al pantalonului, a devenit serios si mi-a spus categoric.
–          Dezbracă-te. Era rândul meu să mă uit la el cu suspiciune. Cu toate astea mi-am dat jos hainele si am rămas în costumul lui Adam. Doctorul se uita la mine din ce în ce mai curios. S-a învărtit de câteva ori în jurul meu mirat, după care mi-a spus:
–          Gata, stiu! E de la portofel.
–          Cum adică de la portofel? am întrebat eu mai nedumerit decât atunci când venisem.
–          Porți portofelul în buzunarul din dreapta spate, nu-i așa? a întrebat el fixând o privire de expert pe fesa mea dreaptă.
–          Am facut asta multă vreme, i-am răspuns.
–          Se vede. Ai pe fesa dreaptă o vânătaie serioasă. De acolo ți se trage.
–          Cum adică? am întrebat eu din ce în ce mai surprins.
–          Păi presiunea portofelului a dus la obturarea uneia dintre venele care alimenta cu sânge muschiul piciorului drept.
–          Si?
–          Bifurcatia acelei vene îți alimentează  acum  cu sange erecțiile și  a devenit mult mai puternică…
–          De aceea îmi amorțește piciorul drept? am întrebat –          Exact, mi-a răspuns el. Dacă vrei te operez imediat și readucem totul la normal.
–          Doamne ferește, doctore! Lasă că amorțelile piciorului nu mă deranjază.
A facut el totuși ceva că după câteva ore erecția a disparut dar reapare în fiecare dimineață și persistă ore bune. Mă mai liniștesc doar cu o partidă de sex dimineața, una înainte de prânz si una seara. M-am dus din nou la doctor după aproape o lună.
–          Să înteleg că te-ai hotărat să te operezi? m-a întrebat. E normal. Ai trecut de 60 de ani și…
–          Nu doctore, am venit să te întreb ce se întâmplă dacă acum port portofelul în buzunarul din stânga spate? Când s-a ridicat de la birou am văzut că avea câte un portofel în fiecare buzunar al pantalonilor și n-am mai insistat pentru răspuns.. Toate cunostintele mele poartă acum portofelul în buzunarul de la spate al pantalonilor după ce toată noaptea îl țin in priză la încărcat. 
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Ha, ha, ha! (3) – Portofelul de/ lui Constantin Costache

 1. ontelusdangabriel zice:

  ***

  Apreciat de 2 persoane

 2. Elena Larsen zice:

  Mâine cumpăr o duzină de portofele şi le cadorisesc .
  Nu spun cui !

  Apreciat de 1 persoană

 3. Poetry855 zice:

  haha. buna schita, dar si imaginea ))))))))))))))))))))

  Apreciat de 1 persoană

 4. Virgil zice:

  O sa-mi cumpar si eu unul 🙂

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.