Patrick Boudet – La vie de Brian Jones, France, 2020


Un film excelent despre viața legendarului prin lider al ttupei Rolling Stones, înecat în piscina sa la numai 27 de ani. O viață foarte scurtă, dar și foarte intensă.. Vorbit în franceză, filmul este subtitrat în engleză, germană, italiană, spaniolă și poloneză. Mulțumesc prietenului meu vechi, londonezul meu de bază, pentru link.

https://www.arte.tv/fr/videos/086904-000-A/la-vie-de-brian-jones/

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Patrick Boudet – La vie de Brian Jones, France, 2020

 1. ontelusdangabriel zice:

  ***

  Apreciat de 1 persoană

 2. ionfercu zice:

  🤗🤗

  Apreciat de 1 persoană

 3. Bob Dylan - Like a Rolling Stone zice:

  Excelent film. Am aflat lucruri despre Brian Jones pe care nu le știam. Tot am zis că o să comand cartea Povestea Rolling Stones a lui Ioan Big apărută la RAO, dar acum chiar am s-o fac. Îmi amintesc de Florian Pittiș care spunea că Rolling Stones nu înseamnă niște vagabonzi ci un fel de vântură-lume iar în românește cea mai potrivită traducere ar fi Ciulinii Bărăganului, expresie găsită după trei ani de căutări. Zilele trecute am dat peste un frumos omagiu adus lui Brian Jones de cineva pe muzica formației The Kinks: I’m Not Like Everybody Else – Live 1994.

  Apreciat de 1 persoană

 4. eduardantoniu zice:

  Culmea ironiei nu se opreste la faptul ca astia doi i’au confiscat grupul si l’au dat si afara din el. In minutul 50 se vede cum Jagger recita un extras din Adonais de Shelley despre moartea prietenului acestuia din urma – Keats. Asta era in 5 iulie 1969 in Hyde Park. Un grup necunoscut a deschis concertul lor. Grupul acela a furat spectacolul. Se numea King Crimson.

  Apreciat de 2 persoane

Comentariile sunt închise.