Alina Mungiu-Pippidi: Alianța PNL+USR ar putea dăuna grav sănătății


Da, Alina pune toate punctele pe i în chestiua sistemului medical. Poate pentru că este medic de formație, poate pentru că a văzut cum stau lucrurile și în țări mai apropiate de normalite, poate pentru că nu se lasă nici sedusă, nici intimidată de politrucimea aborigenă de toate culorile… Felicitări, Alina!

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

31 de răspunsuri la Alina Mungiu-Pippidi: Alianța PNL+USR ar putea dăuna grav sănătății

 1. ontelusdangabriel zice:

  ***

  Apreciază

 2. Dana (Mara) zice:


  Multumiri si sa ne mai descretim putin fruntile o pastila de ris cu Mircea Bravo. Lipitori – clipitori si in cele din urma sclipitorii politicieni. O zi buna.

  Apreciat de 1 persoană

 3. eduardantoniu zice:

  Din Berlin, ai? Si io zac aici ca fraieru’. A profesat asta vreodata ca medic? Iar le stie ea pe toate si asta si tocmai fix de la ea din Berlin si am mai stiut io unul ca ea aici – acus is 31 ani. Iar face apologie comunismului de acolo de la ea din Berlin. Ieri neomarxistii astia antiautostrada mi’au trimis SMS cu usrplus.ro/miting . De unde au ei numarul meu de telefon? Si sefului meu de partid i’au trimis. Noi suntem discriminati ca n’avem macar 75 filiale si deci nu putem prezenta si noi niste candidati la parlamentare. Cu cat se apropie duminica, cu atat am mai multa semne ca din ce in ce mai multa lume nu’si mai foloseste unul dintre putinele drepturi reale – cel de vot. Iar imi dicteaza 16% din prostime viata mea pe urmatorii 4 ani aici. Mai bine nu’i mai apuc atunci, decat tot asa. Daca ma mai trezesc si luni dimineata, iar vad harta roshie etc.

  Apreciat de 1 persoană

  • Ei, acum aflu că ai partid, Edi! Păi, pia de la USR PLUS au sornin, pe mine mă îneacă cu sms-uri și mailuri,,,

   Apreciază

   • eduardantoniu zice:

    Pai cred ca il stii, Liviule. Iti dau doar prescurtarea lui nostima aici. IPM.

    Si numarul tau de telefon atunci de unde il au?

    Ah, din expedierea email a blogului, din semnatura de mail de acolo, deci.

    Apreciat de 1 persoană

   • Probabil de acolo, dar nu mi0au cerut permisiunea să mă f… la cap! Li, da, știu partidul, nu știam că ești membru… Dar ti-am mai spus că partidele regionale nu au șnse.

    Apreciază

   • eduardantoniu zice:

    Astia nu cer permisiune, Liviule. Da, n’avem sanse. Si Sandu Calinescu respinge ideea partidelor regionale. Ma rog, atunci, poate de inteles, totusi, nascut intr’o parte, traind in cealalta. Noi insa tot incercam. Probabil mentalul colectiv deja uniformizat dupa 100+/160+ ani ne respinge. Poate am fi fost buni pe atunci.

    Catalunya s’a aliat cu 21 regiuni europene in incercarea de a obtine bani de vaccin anticovid chiar cu bugetul european blocat de Polonia si de Ungaria. Niciuna dintre aceste regiuni nu e din Romania. Andrei Caramitru spune ca pentru el nu exista regiuni (in Romania).

    Apreciat de 1 persoană

   • Păi, a mai ffost o încercare eșuată. cea a lui Nea Cosrică… Polonia tocmai a făcut un pas înapoi… Votează bugetul contra unei decclarații clar a CE din care să se înleagă ce e statul de drept. Pe fond, are dreptate…

    Apreciază

   • eduardantoniu zice:

    Da si sper sa nu sfarsim absobiti tot de PSD ca si acela, caz in care eu ies.

    Pentru ceilalti decat Polonia, insa, marea lovitura in plex, marele vot de blam e parlamentarul acela casatorit cu femeie si membru fondator FIDESZ prins insa in flagrant cealalta tabara. Ipocrizia in carne si oase in parlamentul european.

    Apreciat de 1 persoană

   • Da, pentru ipocrizie a si platit cu demisiile ulterioare. Nu pori fi militant anti-LGBT si sa bagi curul la bataie in acelasi timp!

    Apreciază

   • eduardantoniu zice:

    Sa vezi tu cat va cantari asta peste 2 ani, sanatosi sa fim. Orban (Viktor) de’acuma degeaba mai spune „Dom’le, noi ne aparam traditiile noastre si valorile noastre crestine”.

    Iti vine exact omul cu care ai pornit la drum in 1988, exact omul care a reusit sa puna in constitutia lor ceea ce in constitutia noastra nu a trecut prin referendum (atunci nu am fost nici io la vot) si’ti demoleaza toata constructia asta. Orban (Viktor) are la dispozitie 2 ani sa faca uitata sau macar ignorata asta desi nu prea cred ca va reusi. S’ar putea ca exact asta sa’l coste iarasi pierderea puterii. Om vedea si asta, sper.

    Apreciat de 1 persoană

   • E poisibil ca lucrurile să evolueze așa, oricît ar fi pus batista pe țambal presa obedieentă maghiară… Lumea mai citește/ vede și altceva.

    Apreciază

   • eduardantoniu zice:

    Da. Cica umbla o vorba acuma, de cum controleaza el presa lor – musamalizare, cenzurare etc.

    Stai putin, bai, atunci: de ce am nevoie sa ma iau dupa presa lor locala? Eu nu pot sa judec? Faptele se stiu. Doar daca is fanatic sa te urmez neconditionat. Teoretic, esti bine intentionat cu ce vrei sa faci pentru ai tai. Practic, insa, omul ti’a bagat mortul in casa.

    Omul de langa tine, pe care nu l’ai stiut 31 ani sau poate ai stiut si de aia l’ai trimis departe si exact de acolo ti’a bagat mortul in casa.

    Apreciat de 1 persoană

   • Ce știa el, ce socoteli și-a făcut nu pot ști, dar că presa de acolo e sluga sa obedientă nu e o vvorbă care umblă, e chiar un fapt…

    Apreciază

 4. ontelusdangabriel zice:

  ***// când a apărut shakespeare a ieșit la pensie homer/ după succesul de vânzări pe care l-a avut smartfonul hamlet a fost internat la terapie intensivă/ neuronii funcționali nu doar că au procesat informația/ iar sistemul solar în care se rotește pământul cică n-ar fi chiar atât de apropiat de faimoasa gaură neagră din centrul căii lactee/ și cum a fost cafeaua de dimineață/ întreb pentru un prieten

  Apreciat de 1 persoană

 5. Mihai zice:

  Alina money is not everything (surprise!)

  Apreciază

 6. mihaidg zice:

  Apreciază

 7. atent zice:

  Pe mine nu ma suna nimeni! Oare de ce nu au gasit si telefonul meu? Sunt suparat…

  Apreciat de 2 persoane

 8. atent zice:

  E o discriminare, protestez cu P mare!

  Apreciat de 1 persoană

 9. atent zice:

  Dar, dar nu cu P mare!

  Apreciat de 1 persoană

 10. Scepticus Scepticus zice:

  Doamna AMP, pe care am cunoscut-o cu multi ani in urma, cand avea principii mai solide, are aici dreptate, nu insa si cand incerca sa ne convinga ca Dragnea este o victima. La începutul anului liberalii au tăiat bugetul la sanatate si invatamant si acum se dau din colt in colt si dau din goarna guvernarea eroica.

  Apreciază

 11. Virgil zice:

  sunt unele chestii cu care sunt de acord sunt altele care au ceva „preferinte personale”.Dar over all articolul este cumva pozitiv in ceea ce zice .

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.