Cațavencii: Încurcate sînt căile domnului nostru, președintele Iohannis


Un articol redacțional interesant în Cațavencii de azi. Sigur,toată lumea a observat că prezidentul se comportă nu ca un lider de țară, ci ca un jalnic propagandist de partid, corcit cumva cu Mama Omidă, de vreme ce știe deja rezultatele alegerilor. Sau. mă rog. știe că STS e cu comunicarea, centralizarea voturilor. Doar că nune la fel de ușor să ajustezi rezultatele le nivel de țară pe cît a fost la un sector. pe deasupra, mai șrim că serrviciile, tote, de oriunde și oricînd, mai lasă din brațe. Dacă se vor fi săturat de un prețedinte politic expirat? Sigur, nici PSD cu colacul în frunte nu pare prea hotărît să cîștige. E și greu cu pandemia, cu căderea economiei, cu bugetul prăduit, cu deficitele explozive și cu datoriile cît Hymalaia. Mă și întreb de ce PNL vrea să cîștige, de ce USR-PLUS vrea premier și de ce Ficusul e un propagandist așa de gelos. Dar srtivolul de mai jo lansează niște piste… Și, poate, din pricina carantinării Sibiului,prezidentul se cam plictisește și-și umple vremea cu partidul ăla de strînsură, dar pentru el de suflet…

https://www.catavencii.ro/incurcate-sint-caile-domnului-nostru-presedintele-iohannis/

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Cațavencii: Încurcate sînt căile domnului nostru, președintele Iohannis

 1. eduardantoniu zice:

  Mai ales cu gestul jalnic si rusinos de azi cu 4 iunie. In schimb, de noi isi bat joc de la 1859 incoace. La’s ca or sa vada ei acus.

  Apreciază

 2. ontelusdangabriel zice:

  ***

  Apreciază

 3. Scepticus Scepticus zice:

  Da, KWI este un propagandist (prost) al PNL. Cei care-l sfătuiesc sunt niste idioti. Nu poți sa convingi pe cineva sa manance cu forța o ciorbă sleita si reincalzita.
  In același timp nu pot sa nu observ ca noi romanii ne pricepem foarte bine la fotbal si politică. Si uneori le amestecam perfect. Trebuie sa admit ca performanta guvernului actual este slaba. Sunt si eu unul din chibitii care critică din tribuna.
  Ma exaspereaza însă covididiotii, după cum i-a numit un ministru german si a câștigat in justitie dreptul de a-i cataloga astfel (am rude appropriate din aceasta categorie), cei care critică orice masura de a stopa raspandirea acestei molime. Cu alte cuvinte trumpistii romani.
  Am vizionat recent un interview a lui Alain Finkielkraut in care omul a luat apărarea guvernului francez cu o singura întrebare: dvs ce ați fi făcut daca erați prim-ministru? Sunt convins ca nu se găsesc multi Ghita contra care pot răspunde la aceasta întrebare. Nici eu.

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.