Rămîne rîsul (1) – O selecție


La cîte necazuri au năvălit anul acesta peste noi, nu știu altele, dar măcar rîsul rămîne!Nu ne lăsăm! O selecție cu bancuri diverse ca formulă și o glună grafică de la profesorul Septimiu Chelcea.

Paula Amorencei-Gheorghiu – Absență motivată

-Fetelor, vă previn, astăzi nu vin la serviciu.

-Ce s-a întîmplat?

-Soțul meu a pierdut o bancnotă de 1000 de euro și îi caută prin toată  casa.

-Și tu ce treabă ai?

-Stau pe ei!

Cellu Rosenberg – Noua formă de salut

Organizația Mondială a Sănătății. A  stabilit că salutul cu cotul nu mai este sigur și poate produce contaminări, distanța dintre persoane fiind prea mică.  OMS propune în schimb șutul în cur ca metodă alternativă de a da bună ziua sau la revedere. 

Șutul în cur permite o distanțare corespunzătoare și nici nu presupune ca persoanele să fie față în față, cum era în cazul celeilalte propuneri de salut, genunchiul în co..e.

”Este firesc ca ființele umane să încerce să se atingă, e o caracteristică a speciei. În unele culturi chiar se spune că un șut în cur e un pas înainte. Trebuie să învățăm, să ne adaptăm și să luăm lucrurile așa cum sunt. E o perioadă nasoală, ce mai contează că ne dăm câteva șuturi?”, spun oficialii OMS. Pentru rude, prieteni apropiați, șutul în cur trebuie să fie mai energic, să le arăți că sentimentele tale de respect și amiciție sunt mai puternice.  Cunoștințelor sau vecinilor le poți trage un șut lejer, casual, de complezență. Politicios e ca persoana mai tânără să aștepte ca cea mai în vârstă să salute prima, urmănd să tragă și ei șutul după aceea”, spune Benghibughi Gabresosolassie,  directorul OMS.

DanCristian Ionescu – Prima  zi de școală

Prima zi de scoala in Franta. Invatatoarea striga catalogul.
 Mustafa Al Ekhzeri?
 Prezent!
Ahmed El Cabul?
Prezent!

 Kadar Sel Ohlmi?

Prezent!
Mohammed Endahrha?
Prezent!
Chanhira Amarttayaku?
Prezent!
 Al Ain ben Oit?
Nu raspunde nimeni.
Al Ain ben Oit!
In clasa liniste totala.
Pentru ultima data: Al Ain ben Oit!
Un copil raspunde timid:
Doamna, cred ca e vorba de mine, numai ca se pronunta Alain Benoit.

Willy Shalev – Moise la doctor

Moise se duce la doctor, de abia respirand, si-cu chiu si vai – ii spune acestuia:

-Doctore… doctore… am un os in gat…

Doctorul ia o penseta, scoate osul din gatul lui Moise … si îi spune:

-Gata… totul e ok!

Moise se scoala in picioare și fericit îl intreaba pe doctor:

-Doctore… cat tranuie sa va dau…

Iar doctorul i

îi spune zbind:

-Dă-mi 50% din cat ai vrut sa imi dai cand aveai osul in gat…. si va fi ok…

Paula Amorecnei-Gheorghiu – Rasism

După ce s-a interzis „Pe aripile vîntului” ca fiind un film rasist, stau și mă întreb dacă se mai găsește mușchi țigănesc la alimentară…

Dan Crsitian Ionescu – La telefon

Soția plecată în concediu își sună soțul:

-Ce face pisica?

-A pierit…

-Aoleu, nemrnicule! Nu puteai să-mi dai vestea ceva mai delicat? De pidă că e pe acoperiș și din întîmplare a căzut!

-OK…

-Ce face mama?

-E pe acperiș…

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

20 de răspunsuri la Rămîne rîsul (1) – O selecție

 1. Emanuiel Pavel zice:

  Morții americanilor se întorc în noiembrie de Halloween ca să îi înspăimânte, ai noștrii se întorc în decembrie ca să voteze! 😂😂😂😂😂😂😂

  Apreciat de 1 persoană

 2. ontelusdangabriel zice:

  imnul 812

  Apreciat de 2 persoane

 3. Dana (Mara) zice:

  Mortale toate dar cel cu sugestiile de salut super. L-am si vizualizat in stilul filmului mut Stan si Bran. Si cel cu Franta mai ales ca este de trista actualitate dupa ce acest copil teribil al politicii europene si-a pus toata lumea musulmana in cap dupa ce a afisat pe contul personal caricaturi controversate din revista cu pricina. Moda asta cu s3fii de state care nu apeleaza la consilieri speciali pe politica externa si cind au o idee creata ca si Trump ii dau drumul liber in eter fara sa se gindeasca la c9nsecinte a facut deja mulr rau si gafe greu de dres. O lume nebuna si este bine sa nu zgindarim tenebrele. Acolo unde este inteligenta.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Dana (Mara) zice:

  Copilul teribil este presedintele Macron

  Apreciat de 1 persoană

 5. McStronțiu zice:

  Noi îi spunem Parsec. Pentru că parsec e antonimul la micron, nu macron.

  Apreciat de 1 persoană

 6. Dana (Mara) zice:

  Si nici lupul moralist turc Erdogan nu este o lumina. Instiga la fel la ura si fanatism. Nu are demnitatea si onestitatea de a asuma genocidul facur de turci impotriva armenilor. Isi asuma statulul de lider al lumii islamice dar este un profitor ordinar de pe urma tragediei refugiatilor sirieni care este arma josnica prin care santajeaza Uniunea Europeana care pompeaza pentru taberele de refugiati sirieni sume imense ca fraierii. Si conditiile lor nu se imbunatatesc este o rusine ca ii mentin inca in lagare de refugiati in conditii mizere. Deja ar trebui sa se gaseasca o solutie sa le reglementeze situatia sa nu mai fie apatrizi, sa le dea cetatenie si sa le construiasca citeva asezari civilizate. Pentru besinosii de miliardari din tarile arabe din Golf ar fi un mizilic sa rezolve problema siriana. Dar Erdogan demagog si gaunos prefera sa sece fluviile Eufrat si Tigru si sa destabilizeze economic Siria si Irakul sa le lase fara apa care este vitala.
  https://m.rfi.ro/politica-123920-puternica-arma-geostrategica-maini-turcia-eufrat-agricultori-sirieni-colaps

  Apreciat de 1 persoană

 7. Flory zice:

  Salut cu lacrimi… de rîs! :)!, în pandemie fără epidemie!

  Apreciat de 2 persoane

 8. Dana (Mara) zice:

  https://m.adevarul.ro/international/in-lume/presedintele-frantei-si-a-pus-lumea-musulmana-cap-declarat-nu-renunta-caricaturile-profetului-mahomed-erdogan-i-a-recomandat-consult-medical-1_5f952a0d5163ec4271332bec/index.html
  Cronologic declaratiile lui Macron au fost inaintea acelui teribil atentat terorist petrecut in Franta care a ingrozit o lume intreaga. Sint tenebre si sensibilitati care daca sint rascolite de sefi de state se gasesc nebuni care sa faca astfel de acte condamnabile. Este o vorba ca cel mai destept cedeaza. Daca vezi ca la infinit dupa o caricatura cu profetul urmeaza un val de atentate singeroase eu cred ca ar trebui sa fie lasati in plata domnului daca sint habotnici. Nu se vor schimba niciodata. In religia islamica este strict interzisa reprezent,area chipului profetului sa nu mai spun caricaturi cu diferite substraturi mai vesele cu iz sexual sau alte chestii proprii revistelor de satira ca sa ma exprim elegant ii aduce pe habotnicii religiosi in pragul nebuniei. Tot oamenii simpli mor in atentate, politicienii nu patesc nimic le creste capitalul electoral.
  Dar este de admirat si spiritul liber al Frantei dar pentru protectia cetatenilor un sef de stat eu cred ca trebuie sa aiba declaratii mai diplomatice.

  Apreciat de 1 persoană

  • Doar ca au fost dupa decapitarea anterioara! Și mai cred ăcă a făcut exces de dilomație pînă acum. E momntul să se decidă – francezii ccreștini mai au drept de viață în Franța sau sînt carne de tun pentru demenții care se ocupă cu decapitatul…

   Apreciat de 2 persoane

  • Emanuiel Pavel zice:

   Pe cale de consecință ce ar trebui, ca și lumea civilizată să răspundă în mod asemănător și egal acestor criminali?
   Tu îi primești în casa ta, drept mulțumire ei îți iau gâtul.
   Cu ce a greșit acel profesor care și – a exprimat opțiunea privind dreptul la opinie proprie?

   Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.