12 – 30 Octombrie – Expoziție Brumaru la Casa Muzeelor


Expoziția Emil Brumaru a avut vernisajul în prima – și singura – zi a ediției din anul acesta a FILIT. De luni însă și pînă în ultima zi a lunii va fi deschisă publicului în conformitate cu programul pe care îl puteți citi pe afiș. Reamintesc că este deschisă în Casa Muzeelor, recent inaugurată pe Str. Vasile Alecsandri, fostul sediu al chesturii de poliție și apoi al tipografiei de stat.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la 12 – 30 Octombrie – Expoziție Brumaru la Casa Muzeelor

 1. ontelusdangabriel zice:

  imnul 745// bucură-te sfântă parascheva mult folositoare/ astfel se încheie condacul întâi din acatistul cuvioasei aduse în veacul șaptesprezece la iași/ în urma unui schimb/ lumesc schimb/ ca toate schimburile/ că zic și eu/ cel pătimaș/ împătimit/ pătimitor/ mulțumesc deșertăciunii acestei lumi/ numai prin ea se poate vedea/ încă în trup/ strălucirea vieții de apoi/ Amin

  Apreciat de 1 persoană

 2. mihaidg zice:

  A fost o vreme si sediul Vietii Românesti, în anii 1970 mergeam acolo pentru paginarea si tiparirea revistei Dialog. Am vazut acolo masini tipografice (linotipuri) fabricate în Germania în anii 1920. Muncitorii lucrau cu plumb si aveau drept la un litru de lapte fiecare.

  Apreciat de 2 persoane

 3. Mulțumesc frumos pentru promo!

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.