Navalnîi – Urme de otrăvire


Medicii de la spitalul berlinez Charite au anunțat în cursul după-amiezii c analizelee au pus în eviedență urme de otrăvire, dar nu au reușit să identifice otrava. Pacienului i s-a administrat atropină, un medicament curent în asemenea cazuri.

Autoritățile germane au anunțat că Aleksei Navalnîi se află sub protecţia poliţiei, pusă la dispoziţie de statul german, în Spitalul Charité din Berlin.

În contexrul acestei descoperiri, ceea ce au făcut medicii ruși, probabil nu din proprie inițiativă, nu mai este lipsa de profsionalism, ci complicitate la crimă. Cum la fel de dubiose se dovedesc comunicatele lor, cu chestiuni etaboice, prezența cofeinei și a alcoolului – e de notorietate că Navașny nuu consumă alcool! Cum devine explicabila și recunoașterea cu totul extraterestră a SFB l-a urmărit fără pauză pe toată surata cătriei siberiene a acestuia – unde a fost, cu ce s-a zut, ce a măncat etc. Reiese, dar se putea tfel?, că atîta vreme cît au fost pe urmele lui nu i se putea întîmpla nimic, ci doar în aeroport și avion. De ce naiba nu l-au urmărit și acolo?! Nu am vreme să mă uit pe linkurile din presa străină, îl pun pe cel de la știrea Agerpres.

Re – Upate – Medicii germani au completat în această sear diagnostilcu –  „probele clinice arată o intoxicare cu o substanță care aparține grupului inhibitorilor de colinesterază”. Miedicii au mai afirmat că starea lui Navalnîi este gravă, dar în acest moment viața nu îi este amenințată…

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2020/08/24/germania-aleksei-navalnii-prezinta-urme-de-otravire-anunta-spitalul-charit-din-berlin–561381

Update – Între timp, am rîsfoit presa străină, știrea este mai peste tot, dau un lingur link, fiind surprins că de data asta OBS dă acces liber la între textul!

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

15 răspunsuri la Navalnîi – Urme de otrăvire

 1. ontelusdangabriel zice:

  imnul 548

  Apreciază

 2. eduardantoniu zice:

  Așa. Între timp, mai citisem că președintele finlandez intermediase între Merkel, care oferise ospitalitate și protecție lui Navalnîi – și Putin, ca Merkel să nu fie acuzată de imixtiune.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Găinari!
  N-au reușit să-l otrăvească pe gigantul Volo și s-au mulțumit cu neînsemnatul Navalnîi…

  Apreciat de 3 persoane

 4. Bine că nu îi mai este viața în pericol.

  Apreciat de 2 persoane

 5. @ontelusdangabriel

  Dacă cel neocolit de luciditate este cumva cel care anunța de curând că nu se duce la Moscova, fiindcă nu vrea să fie otrăvit de Putin, teamă mi-e că deși luciditatea nu-l ocolește, el o ocolește cu îndârjire de multă vreme. rezultatul – luciditatea și personajul respectiv nu se mai întâlnesc decât foarte rar, și atunci din întâmplare.

  Evident, aveți dreptate, cu toții suntem morți nemuritori, numai că personajul în cauză nu se poate consola că nu este, nici în acest caz, o excepție. În cazul statutului de care beneficiază o excepție, el merge pe formula „Suntem cu toții egali, dar unii sunt mai egali decât alții…”

  Cele bune și un zâmbet – tot ce facem aici nu e decât haz de necaz.

  Apreciat de 3 persoane

 6. Emanuiel Pavel zice:

  Cine se aștepta la alt rezultat, începând cu mistificarea „medicilor” din Rusia și terminând cu ce spune laboratorul de la Carite, în urma analizelor toxicologice ori este prost, pupincurist al criminalului Putin sau plătit de către agențiile rusești pentru dezinformare.

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.