L-au condamnat pe Navalnîi la moarte?/ Update


Un incident ciudat, periculos pentru viața lui Aleksei Navalnîi, s-a petrecut în timpul nopții. Avionul ambulanță a ajuns la Omsk, dar medicii din spitalul siberian refuză să permită transportul pacientului pe motiv că starea sa e instabilă și transportul i-ar pune viața în pericol. Problema este că ieri declarau că starea acestuia e stabilă! Pe de altă parte, e greu de înțeles cum Navalnîi ar fi în siguranță într-un spital complet neechipat, în care nu au reușit nici măcar să facă analizele și să pună un diagnostic, decît într-un avion perfect echipat pentru asemenea situații și cu personal specializat la bord? În opinia mea, această decizie nu este medicală, ci politică, nu e greu e văzut în spatele ei laba păroasă a Kremlinului… Deocamdată, avionul este încă acolo, toată lumea sperînd într-o schimbare de poziție… Relatare la minut a cazului Navalnîi în acest articol Reuters.

Uodate – Pe scurt

 1. Medicii ruși de la spitalul din Omsk au declarat vă nu s-au găst urme de otravă după analizele efectuatr.
 2. Dacă nu sînt urme de otrăvie, de ce nu se permite transportul urgent al lu AN la spitalul in Germania?
 3. .Medicii cu pricina au spus că din motive de secret medical au trasnmis diagnosticul numai familiei lu AN. Familia neagă că i s-ar fi comunicat ceva.
 4. O problema este identificarea acelor medici, pentru că cei îmbrăcaâi în medici au dispărut complet, fiind înlocuiți de „medici în civil”, mai precis în vostume gri.
 5. Soția lui lksei Navalnîi i-a scris lui Putin cerrîndu-i acestuia să permită transportarea acestuia la spitaluș german.

https://www.reuters.com/article/us-russia-politics-navalny/putin-critic-navalny-fights-for-life-aides-suspect-poisoning-idUSKBN25G0F9

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la L-au condamnat pe Navalnîi la moarte?/ Update

 1. Emanuiel Pavel zice:

  Nu numai că l-au condamnat, prin refuzul de a fi tratat în Germania, l-au și executat.
  Iar când văd câți pupincuriști are în România criminalul Putin…….. 😙.

  Apreciat de 2 persoane

 2. ontelusdangabriel zice:

  imnul 533

  Apreciat de 2 persoane

 3. ionfercu zice:

  Of, Doamne! Aici, comunitatea internațională e mielușel….

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.