Rîs supracanicular (6) – Selecția săptămînii


Sm făcur bine că am păstrat selecția pentru finaul week end-ului, două bancuri și gluma grafică, pentru care îi mulțumesc lui Dan Crisitan Ionescu, mi-au venit azi…

ionescu x.jpg

Paula Amorecncei-Gheorghiu – Actaulitatea medicală

 

Doctorul: Pacientul a decedat din cauza Coronavirus-ului!

Rudele: Dar nu din cauza noului virus a murit, el a făcut infarct!

Doctorul: Serios? Păi și de ce a facut infarct?

Rudele: Era foarte supărat… foarte stresat.

Doctorul: Aha! Păi și de ce era supărat?

Rudele: Păi avea un restaurant și a fost închis 4 luni!!

Doctorul: Înțeleg. Păi și de ce a fost închis restaurantul?

Rudele: Din cauză noului virus!!

Doctorul: Păi și eu ce dracu am zis?! Cauza decesului: COVID-19!

 

 

Anonimul Brașovean – La dentist!

 

Un tânăr dentist îşi deschide noua clinică. A închiriat un loc drăguţ şi l-a mobilat cu antichităţi. În aşteptarea pacienţilor, un bărbat intră în cabinet. Dentistul, vrea să pară ocupat şi ridică receptorul telefonului, vorbeşte la el ca şi cum ar face o programare. După ce încheie “conversatia”, îl întreabă pe vizitator:

– Cu ce vă pot ajuta?

Bărbatul spune:

– Am venit să fac conexiunea la telefon.

 

 

Consrantin  Arcu – O zi confuză
Intr-o dimineata, in timp ce luau micul dejun, o femeie i-a spus sotului sau:
– Fac pariu ca habar n-ai ce zi e  astazi.

– Cum sa nu stiu? o intreba el indignat. Cum crezi ca as fi putut uita? Dupa ce a spus acestea, s-a ridicat de la masa si a plecat la lucru. La ora 10 dimineata suna cineva la usa . Femeia deschise si primi o cutie plina cu trandafiri rosii. La pranz primi o cutie din bomboanele ei preferate de ciocolata, iar mai tarziu un butic ii livra o rochie creata de un designer. Femeia de-abia astepta sa se intoarca sotul ei acasa.

– Prima data florile, dupa aceea ciocolata si in cele din urma rochia!, exclama ea entuziasmata. N-am petrecut niciodata intr-un mod mai fascinant Ziua Mediului!

 

 

Dorel Schor – Ziua de salariu

 

Când vine ziua de salariu, parcă intră ceva în femei, măi frate. Nevastă-mea are un talent exagerat la cheltuit banii. De 2 săptămâni mă bate la cap să schimbăm perdelele, că nu mai sunt la modă, că numai noi și bunica mai avem de astea. Am convins-o să mai aibă puțină răbdare până iau salariul.
Vine ziua mult așteptată, îi dau cardul și pleacă după perdele. După mai puțin de 4 ore intră în casă cu 3 sacoșe, abia le ducea, roșie la față, super-nervoasă și îmi zice pe un ton răstit: „dacă mergeai și tu cu mine, cumpăram și perdele…”

 

 

Anonimul Bucureștean – Cum enervezi un polițist

 

Un polițist stă într-o intersecție din Capitală.

Apare un șofer și trece pe roșu. Polițistul nimic. Acelasi șofer parchează lângă el neregulamentar. Polițistul nimic. Șoferul se dă jos din mașină și scuipă în direcția polițistului. Nimic.

Șoferul se plictisește și pleacă fluierând.

Polițistul fuge după el, îi trage o mamă de bătaie și îi zice:

– Ai trecut pe roșu, n-am zis nimic. Ai parcat aiurea, te-am lasat în pace. Te-ai făcut că mă scuipi, m-am făcut că n-am văzut. Dar nu concep sa fluieri fals din Holograf.

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Rîs supracanicular (6) – Selecția săptămînii

  1. ontelusdangabriel zice:

    imnul 483// și durerea nedefinită/ care vine cu tramvaiul opintindu-se de o prejudecată încă funcțională în nimicnicia căreia îi spunem banal/ convențional/ normalitate/ cu toate că e dovedit științific faptul că reverberația în suflet a unei culori e diferită într-o asemenea măsură/ și nu doar din cauza unor biete frecvențe de undă receptate unic/ apoi cum interiorizez starea de bine/ căutând să n-o reduc la amidonul cartofilor prăjiți/ despre glutamatul de sodiu există deja o bibliografie consistentă/ iar blândețea proverbială a destinului/ faimoasele șase din patruzeci și nouă/ oare te consolează că universul își află stabilitatea în șase constante/ de la ce moment încolo nici formulele/ nici șansele/ nu te mai mișcă în vreun fel/ niște câini ce se amușinau interesat/ linii apăsat trase pe asfalt/ cu certitudinea că moartea de acum și-a pierdut din aură/ iar iubirea de-atunci nu o mai deține/ odată cu istoria a pierit și tragicul/ observ

    Apreciază

Comentariile sunt închise.