Stăm în casă? (48) – TIFF Unlimited, online


Din motive de pandemie, prganizatorii celebrului festival de film clujean au luat decizia să permită accesul liber la vizionarea filmelor pe internet, între 31 iulie și 15 august, deși festivalul ca atare se încheie pe 9 august. Din păcare, oferta îi privește doar pe cinefilii din România. Mai jos linkurile necesare.

https://tiff.ro/unlimited

https://unlimited.tiff.ro/

FOTO STIRE SITE 720 x 368 MASINA.jpg

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Stăm în casă? (48) – TIFF Unlimited, online

  1. Emanuiel Pavel zice:

    S-ar putea să….. 😙, ah, acești nemernici care au adus țară în această situație…… și rugul ar fi un supliciu prea ușor pentru ei.

    Apreciat de 1 persoană

  2. ontelusdangabriel zice:

    imnul 452

    Apreciat de 1 persoană

  3. ontelusdangabriel zice:

    imnul 453// zic și eu ca ioan alexandru în debutul din 1964/ cum să vă spun/ nu mi-e ușor să vorbesc despre drăgălașa/ deși numerele par că vă duc într-o altă direcție/ greșită/ a ușurătății daimonic-inspirate/ totuși suntem cu toții moderni până-n negrul unghiilor/ chiar mai mult aceia dintre noi/ quasi-schizo/ revendicându-ne de la și de la/ așadar frumusețea ei transumană/ nu ideologic/ a cârpi discursiv trăirea omenească echivalează cu tipărirea de bani de către băncile centrale pentru amânarea dezastrului final/ care nici măcar ăla nu-i apocalipsa/ frumusețea ei transumană înseamnă că eu/ un fir de praf/ am identificat în prezența ei feminin-artistică o culme pe care umanul nu a atins-o/ neinițiații vorbesc despre kitsch/ de când l-a legitimat matei călinescu în cinci fețe ale modernității/ conceptul rosenkranz-ian a prins mușchi/ dar ar fi o exegeză de tot simplistă/ aș putea vorbi despre unisexul veritabil al desfășurării ei/ observați că evit deliberat posesivele sa sale/ rămânând la personalele ea ei/ morfologii gramaticieni ciulesc urechile/ însă feminitatea ei e chiar dincolo de ceea ce ea asumă oficial/ concluzie non-eseistică/ misterul ei depășește ființa cunoașterea valorizarea/ îmi pare o zarathustră de secol 21/ căreia îi sunt fidel tălmaci/ nu pretind nimic/ rămân cu sufletul la zicerea aceea de pe fonta utilitară pentru transporturi/ și coapsele/ cu totul și cu totul neprețuitele coapse

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.