Macron & Louis De Funès – Discursul din 13 Aprilie


De mult n-am mai rîs cu atîta poftă, dar cu destulă îngrijorare. robocopii care me conduc sînt cam toți pe același calapod. Nici robotul francezilor nu e mai talentat la simularea umanității, a empatiei decît al nostru. Nasol. Noroc de Le Grand Louis că ne mai salvează de goliciunea afectivă a discursului mIcronian, de falsitatea acestuia. Mulțumesc lui Valentin Feyns pentru aceste șase minute de desfătarea îngrijorată. Cine ar putea salva discursurile Ficusului? Ar fi pe Youtube scene memorabile cu marii noștri actori comici…

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la Macron & Louis De Funès – Discursul din 13 Aprilie

 1. eduardantoniu zice:

  Care’i traba? Iohannis a vorbit azi cu Macron. Ce aveau de vorbit? In sara asta cred, Regatul Unit detroneaza Franta de pe locul al patrulea in topul mondial al numarului de infectii COVID-14. Ce era de vorbit? Avem de 4 ori mai multe cazuri decat Ungaria si de 2,5 ori mai multe decese, ca sa raman in contextul celei mai recente iesiri ale sale. Ce aveau deci de vorbit?

  Apreciat de 1 persoană

 2. Virgil zice:

  e prea frumos sa nu-l dau mai departe .

  Apreciat de 2 persoane

 3. Radu Mârza zice:

  Există cuvinte mai mari decât FABULOS? MAGNIFIQUE!!!!!!! Cruchot este întotdeauna un medicament bun la toate năcazurile. Ca și cătana Svejk, desigur!

  Apreciat de 1 persoană

 4. alexandru bartfeld zice:

  ceea ce mi se pare colosal e montajul: sa scormonesti in arhive, sa ai memoria replicilor, sa le tai la milimetru, imbatabil.

  Apreciat de 2 persoane

 5. Oprea Robert zice:

  Genialul clipului ramane Louis De Funès!

  Apreciat de 2 persoane

Comentariile sunt închise.