Matt Damon în « Le Mans 66 »


După cum sună această scurtă cronică din Le Point, reconstituirea cinematografică a primei victorii a echipei Ford împotriva scuderiei Ferari, în celebra cursă de 24 de ore de la Le Mans este de văzut. Mai ales că îmi place și Matt Damon, dincolo de faptul că urmăream copil fiind, pe cît era posibil aici, evenimentele legate de tumultuoasa formula 1. Ciudat ar fi că că n-am simțit niciodată nevoia să învăț să conduc o mașină. De unde probabil mă suspectam de mania vitezei, iar curse de formula 1 oricum nu existau – nici nu există – la noi.

Este interesant ce spune Matt Damon despre jurnalismul de azi, despre cei care iau interviuri, despre conduita de distanțare, defensivă pe care a trebuit să o adopte față de aceștia.

https://www.lepoint.fr/pop-culture/cinema-matt-damon-america-first-12-11-2019-2346593_2920.php

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Matt Damon în « Le Mans 66 »

  1. ontelusdangabriel zice:

    bucuria androginului// te întrebai dacă ești fată sau firmă/ brandurile nu pot fi decât în situația lui mick jagger din 1965/ misterul tău dincolo de lumesc/ miley cyrus/ răbdarea poate fi și exponențială/ când elipsele devin non-euclidiene/ eclipse toujours freudiene/ acest murdar show-bizz/ dai din cap nu obligatoriu pe massive attack după lectura programului gaudeamus 2019/ treaba e serioasă/ brian ferry nu i-a reluat degeaba piesa lui lennon/ și dau pe repeat/ voi aștepta până atunci/ chit că poate nu va fi nimic/ mă întreb dacă-s ok/ gen

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.