Costi Rogozanu – Alegeri prezidenţiale 2019. Primul tur. Concluzii


Costi Rogozanu este un excelent comentator politic, asumat de stînga, onest. Am postat ieri comentariul lui Cătălin Tolontan, mai ales pentru că avea cîteva observații care au scăpat altor comentatori. Pe al lui Costi îl postez pentru că trece de epiderma electorală și chiar pur politică, pentru a lua pulsul societății, a diagnostica inconsistența ideologică a încropirilor pe care le numim grăbit partide. O analiză substanțială îndreptată și spre viitor.

Poza. primită de la Ion Dumitru, o pun ca să vă destindeți oleacă după lectura unei analize serioase! Nu că ar fi o poză neserioasă, sînt finaliștii!

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Costi Rogozanu – Alegeri prezidenţiale 2019. Primul tur. Concluzii

 1. Virgil zice:

  Era o vorba. Mai bine taci din gura sa zica lumea ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu 🙂

  Apreciat de 3 persoane

 2. eduardantoniu zice:

  „Mai trebuie spus, uitându-ne pe harta votului că PSD s-a regionalizat și mai mult – mai ales sudul. Nu e ușor de explicat nici asta, deși pare. De ce nu s-au mai mobilizat zone sărace din Moldova?”

  Referitor la acest pasaj, pentru care am explicatii, mi’am adus aminte ca azi am dat peste asta:

  https://amvotat.ro/am-votat/alegeri-prezidentiale-2019/turul-i/rezultate/?fbclid=IwAR24JXrOKpPtltfHPwt_5p_1Wgv3EbLgBOkiSFkVr0nHKZbhdNcwRVvoRJ4

  Apreciat de 1 persoană

 3. InimaRea zice:

  Bine că analizele astea (Și a lui CR, zic) sînt politice, nu medicale. Dacă erau medicale, arătau ca-n vremea lui Moliere- c’est le poumon. Așa, sînt ca agheasma, nu vindecă,, nici rău nu fac, sînt niște puncte de vedere ‘ și ele acolo! Păi, așa, am și eu de-astea. De-o pildă, a mea tot de la o pre-judecata porneste, și sună asa: Mutu fute pămîntu.
  C-a intuit ori i s-a spus, a-nteles marele avantaj al publicității negative gen Ficusul, Leneși, Odihnitul etc. A primit-o cu suverană indiferenta fiindca pare a avea rara calitate de a i se filfii de toti și de toate – curat imperial!
  .
  Si asta a impus respect mulțimii- politice ori ne. Ăia politică fiind și strașnic strunită de… misteriosul stat paralel, să zicem. Mă amuză cum murea aia în jur, că mutul pus la cazne. 7 case, fals și uz de fals? TRaficant de copii, incompatibil declarat? Vorbe de clacă prin gazete – nu le pomenești, nu există. În schimb, el a stabilit imperial cine e penal, cine tine cu penali, cine să rămînă și cine să dispară. Si i-a ieșit, si-i iese, și o sa-i iasă fiindcpulimii îi place Șeful.3

  Apreciază

 4. Petru Iliesu zice:

  …și fiindcă nu prea avem de ales: vot negativ (cu asta sunt în clar)

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.