Rîsoterapie (3). Blitz cu premeditare


Sigur, rîdem noi, dar mai cădem și pe gînduri! Mulțumiri prietenului meu vechi Willy Shalev. Iar pentru gluma grafică lui Ion Dumitru…

Un intelectual rezolva problemele, un geniu le evita.

Si tocmai mi-am dat seama ca sunt un geniu: nu spal vase, nu calc haine, nu dau cu aspiratorul. Acum ca o vad si in scris… oare sunt geniu sau doar lenesa?





 Viata e un risc

Intrebarea e: ti-l asumi? Nu mai bine renunti la viata? Nu de alta, dar daca iti asumi riscul si mori? E si asta un risc, nu?





Poarta-te de parca esti un om bogat si vei deveni bogat. Poarta-te de parca ai incredere in tine si vei avea incredere in tine. Poarta-te de parca ai toate raspunsurile si raspunsurile vor veni la tine

La primul punct recunosc ca am incercat – am dat banii de intretinere si chirie pe excursii si pe niste haine fitoase. Si ce crezi? Nu am mai avut cu ce sa platesc intretinerea si nici nu am devenit bogat.

Punctul 2 l-am pus in aplicare inainte de punctul 1. Adica era ferm convinsa ca ce fac e ok. Si pe langa ca nu m-am imbogatit, experienta (administratorul de bloc si proprietarul apartamentului carora nu mi-am mai permis sa le platesc) mi-a demonstrat ca nu am avut dreptate. Deci s-a dus si increderea in mine.

La punctul 3 am renuntat, ca deja era prea multa munca si nici nu vedeam cum ma poate ajuta. Oricum au venit o gramada de raspunsuri la mine, la niste intrebari pe care nici nu mi le-am pus: acum ca nu ai platit, iti punem si penalizari; daca nu platesti luna viitoare, sa iti cauti alta chirie si altele de genul asta.





Ce inseamna sa va completati intr-o relatie

Ea vine cu frumusetea si cu tineretea, el vine cu banii si amantul vine cu distractia.





Iti e frica de tunete? Oamenii de stiinta spun ca ai si de ce

Cercetatorii au descoperit ca, daca te prind singur acasa, tunetele pot sa te violeze. Asadar, specialistii avertizeaza: cand tuna, tine usile bine inchise si sub nicio forma nu iti dai chilotii jos. Nu se stie daca nu cumva e pe undeva un tunet care te pandeste si abia asteapta sa te apleci… sau ceva…

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.