Tananica peste fumul cadavrelor arse…


E poate normal ca presa să n-aibă alt subiect de discutat decît crimele oribile de la Caracal. Nu e doar un subiect senzațional, este și unul care arată gradul de putrefacție al societății aborigene și de ineficiență cronică a insituțiilor care ar trebui să ne protejeze integritatea și viața. E la fel de normală și revolta populației din zonă și, după cum aflu, nu doar din zonă. Dar să deschisă gura cei care au în grijă respecivele instituții imbecile și ineficiente – KiWi (STS) și Veorica (Poliția și tot ministerul de interne) ca să smulgă, ceva popularitate, mi se pare strigător la cer, jegos, subuman. A ajuns iarăși moartea temă de camanie electiorală? Dansăm tananica peste fumul cadavrelor arse?! Patru articole din Cațavencii. Dinescu,. Bușcu, Hillerin, Mihai Radu… -aș semna pe oricare.

https://www.catavencii.ro/editorial/poker-pe-cadavre/

https://www.catavencii.ro/editorial/crima-si-ceva-pedeapsa/

https://www.catavencii.ro/editorial/jos-de-pe-cadavre-nesimtitilor/

https://www.catavencii.ro/romania-a-recunoscut-crima/

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Tananica peste fumul cadavrelor arse…

 1. ontelusdangabriel zice:

  când a murit mihaela runceanu// existau azur și albatros iar fenomenul dani mocanu încă nu se întrezărea/ tocmai mă întorsesem de la spitalul militar focșani/ unde fusesem expertizat medical în vederea unei eventuale încorporări/ la terminarea liceului/ evident cu infirmitatea mea la picior nu se punea problema/ dar am întâlnit atunci și zeloși/ în fine/ coborând din tren după noaptea petrecută acolo/ când am aflat înjurături în maghiară de la un nativ/ mama îmi spune că buzoianca noastră mihaela runceanu a fost omorâtă/ nu am ajuns la înmormântare unde au fost mii de oameni/ detaliile oribile circulau neoficial/ eram în clasa a douăsprezecea început de noiembrie 1989/ iar școala începuse de puțin timp/ după aniversarea a 45 de ani de la revoluția de eliberare socială și națională antifascistă și antiimperialistă/ și după săptămânile de practică agricolă/ crimele războiul violența/ care-l determinau firesc pe regretatul iosif sava să amintească de freud al ultimilor ani de viață/ când sub impresia unică a nazismului/ teoretizarea pulsiunii morții devenea încă mai legitimă decât aceea a vieții/ Amin

  Apreciat de 2 persoane

 2. Petru Jipa zice:

  Cațavencii sunt cei mai exacți și nepărtinitori in acest diagnostic, și eu merg cu ei.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Grancea Mihaela zice:

  Aveti dreptate, au dreptate Catavencii. Doar depolitizarea instituțiilor poate asigura functionalitatea satului. În tara aceasta, pana si o tragedie teribila este folosita drept sursa de capital electoral. Ma cutremur!

  Apreciat de 3 persoane

  • Virgil zice:

   au si nu au dreptate Catavencii. Din punct de vedere politic da toti sunt vinovati (cu diverse grade ) insa vina cea mare vine de la noi oamenii. Presa spune ca ala a ars cadavrul. Chiar imi spuneti ca nimeni nu a sezizat chestia asta. Locuiesc in canada intr-o zona unde nu ai voie sa faci foc deschis de lemne. Am vrut sa fac un gratar cu carbuni dar l-am pornit cu lemne . M-am trezit cu pompierii la usa. Atitudinea mea deschisa (in sensul ca am recunoscut ca am pornit focul cu lemne) m-a scutit de o amenda consistenta. Pai daca ardeam un cadavru veneau peste mine cu trupele speciale unde intai ma impuscau si dupa aia veneau cu mandatul. Nu mai spun de atitudinea militienilor celor de la STS , procurorilor. A trecut aproape o saptamana si procurorii de caz nu au fost destituiti (dati afara din procuratura) ca deh subminam independenta justitiei , politistii se intorc la niste posturi la fel de banoase in loc de prima masura sa fi fost arestati. De aceea atitudinea catavencilor mi se pare cel mult ipocrita

   Apreciat de 2 persoane

  • Ăștia-s complet nebun, pîni nu politizează pînă și posturie de portari și soferi la institutiile publice nu se lasa. Toti se mirau ca, la juet, am pastrat si seretara si soferul!

   Apreciază

Comentariile sunt închise.