Gata. rîdem! (4). Cu titluri


Prin uemare, de la scriitorul Cezar Straton, că el ne alintă cu titluri. Și o ilustrație. că di păcate nu e glumă, ce-a mai rămas din PNT-CD aliindu-se cu PSD!, de la alt scriito, Ion Fercu…

Dedicație (isprăvilor anunțate de guvernanți) : Nu am putut dormi de pe la 5 dimineaţa… auzeam din depărtări cum duduie economia românească!

Șoapte. Un bolnav de astm bronșic – altfel ,un bărbat tânăr și chipeș!  – merge, fiind în criză, speriat, direct la locuința medicului său. Îi deschide ușa soția – mult mai tinerică decât soțul ei, mult prea ocupat – doctorului. – Domnul doctor e acasă..întreabă bolnavul, cu o voce slabă, abia deslușibilă?  – Nu, zice soția doctorului, tot în șoaptă… dar.. intrați mai repede.. el…s-ar putea întoarce într-o oră!

Noapte (a nunții). Una, perfect consensuală, tandră, reciproc-împărtășită, etc.  El : – Ești agitată, iubito? Ea: – Puțin… El: – E prima dată pentru tine? Ea: –  Nu, am mai fost agitată de multe ori  până acum..dar…niciodată, din păcate, până să dau în clocot…

Ghinion. Probabilitatea de a avea o relație intimă cu o femeie este mereu invers proporțională cu dorința ta de a se petrece acest lucru.

Axiomă. Ceea ce nu ai făcut în cursul, parcursul celei mai fierbinți relații de dragoste va fi mereu mai puțin memorabil și important decât ceea ce..n-ai făcut!

Amânare. Amânarea – sine die – a unei întâlniri de dragoste este forma cea mai tristă și cea mai defintivă a negării ei.

Maxwell. Legea lui Maxwell (cel cu..pendulul!). Se poate face dragoste cu sexul slab, dar e de preferat să-l aveți tare.

Șah. În sex e ca la șah: căștigă cel care termină ultimul…

Strategie. Într-o zi, un bătrân a luat un coș și s-a dus să culeagă niște fructe din livada de lângă lac. Când a ajuns acolo a observat niște fetișcane zglobii, care se scăldau. Fetele, când l-au văzut au intrat repede în apă până la gât și au strigat la el: – Nu ieșim din apă până nu pleci de aici… boșorog pervers! – Stați liniștite, zice bătrânul, nu sunt aici ca să vă văd dezbrăcate. Am văzut – și posedat – sute ca voi! eu am venit aici… doar ca să dau de mâncare la crocodili! Morala: Indiferent de vârstă, când vine vorba de femei dezbrăcate, bărbații se orientează rapid!

Ajutor. La sfârşitul celui de-al doilea război mondial,într-o şcoală din Rusia. -Natasha,cum ai ajutat tu soldaţii noştri în război? -Eu le făceam curat în cazarmă. -Aşa,foarte bine. Natalia,tu cum ai ajutat soldaţii? -Eu eram mereu la popotă şi le găteam. -Bravo,şi mai bine.Bulov,tu cum ajutai soldaţii?
-Eu le dădeam la mână obuzele,iar ei trăgeau cu tunurile. -Excelent Bulă,un adevărat exemplu. Iar ei ce spuneau? -Sehr gut Bulă,sehr gut!

Păcate. Pe ușa unei biserici stătea scris: „Daca ai păcate, vino înăuntru”. Dedesubt, se adăugase cu ruj de buze: „Dacă nu, sună la telefon 89.89.999”.
Google. Femeia este ca Google:  nici nu termini propoziția și deja  și vine cu presupusul.

 Argumente. Ce argumente, ce poveşti i-ai putea spune, susurate la ureche, unei femei – să zicem una în vârstă de 8, 18, 28, 38, 48, 58, 68 şi 78 de ani – pentru a o aduce în pat? La 8 ani e simplu: o duci în pat şi îi spui un basm, ca să adoarmă. Cea de 18 ani aşteaptă – formal – o povestioară oarecare pentru a-ţi veni în pat. Femeia de 28 de ani nu-ţi cere alte argumente şi poveşti: o face ori ba. La 38 de ani ea va fi cea care îţi va spune o poveste acceptabilă pentru ca tu s-o găzduieşti în patul tău. La 48 de ani, va avea ea pregătite o mulţime de poveşti alternative pentru a se scuza că nu-ţi vine în pat chiar când vrei tu. La 58 de ani ai ei, tu te vei piti în pat – şi te vei  preface adormit – ca să nu-i mai asculţi, a suta oară, poveştile. La 68 de ani, dacă vei comite imprudenţa de a o introduce în patul tău…, va fi o întreagă poveste. La 78 de ani… Dar despre ce vorbeam? Ce pat…, ce poveste!? Dar curios, văd, mai eşti şi tu, cetitorule: în timp ce lecturezi acest scurt articol, în lume 190.000 de oameni fac dragoste, iar 252 mii se îmbrăţişează, se sărută…, se pregătesc pentru dragoste.

Balenă. 1. Ştiaţi că penisul balenei – cel mai lung organ masculin din Natură – este numit de către pescarii islandezi „dork” (aprox. „tălâmb, prostănac”)? Să fie de vină eterna invidie – ca să nu scriu „fudulie” – masculină, stârnită de umilitoarea comparaţie? Ori doar confirmarea vechiului adagiu că respectivul apendice bărbătesc nu e cult, „nu ştie carte”…? 2. Oare cei care susţin orbeşte că înotul face bine la siluetă nu au văzut niciodată o balenă!?

Balşoi. Conform unui sondaj, temerea cea mai mare a rusoaicelor este celulita. Frica de „pielea de portocală”, considerată, totuși, acceptabilă dacă nu e excesivă, este depăşită cu mult de teama că au sâni prea mici. Nataşele, cochete prin definiţie, consideră slaba dotare pectorală un adevărat handicap, de vreme ce bărbaţii ruşi adoră sânii „balşoi”.

Bite. O nouă, posibilă definiţie – sado-maso-IT? – a îndrăgostirii la prima vedere: Love at the first bit(e). Iar pentru francofoni, ei bine, „bite” e cu totul altceva… Învăţaţi, măi copii, limbi străine!

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Gata. rîdem! (4). Cu titluri

  1. Radu Mârza zice:

    Treaba cu pesedeul de la penețeu sau mai degrabă invers mi se pare atât de grețoasă și de neînchipuit și de nedigerat, că mi se întoarce stomacul. Ca și povestea cu popa greco-catolic care candidează la europarlamentare pentru PSD. Anus contra naturii.

    Apreciat de 1 persoană

  2. ontelusdangabriel zice:

    instantanee// imperturbabil/ zi ca oricare alta/ searbădă și vie/ lumini umbre întuneric/ știri ascultate citite cu aceeași cronică neatenție/ parcurs oniric/ niște poeți pe bloguri/ pe blocuri nu stau decât prozatorii/ adunarea generală a asociației de proprietari nu a avut cvorum/ interes civic la cote himalaiene/ mache răzăchescu numea halimale celelalte isprăvi ale miței baston/ bucurie incomensurabilă/ prelungi tăceri în zile ce parcă nu se mai sfârșesc deși infinitul e din altă parte/ masă de prânz obișnuită/ apetit sporit al deținuților de drept comun/ progresul are și el părțile lui/ precum montaigne/ sărut mâna doamnă/ mona e la barcelona/ un studiu introductiv pentru gaudi/ luna viitoare ediția de opere complete în zece volume/ contracte ferme cu bibliotecile mari cele cu grupa de sânge zero/ nu domnule groapa are trei pe doi pe patru/ sigur că da acel paralelipiped/ potrivit pentru un biped/ precum dodi al fayed/ fără întrebări/ brexit ușor

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.