Un alt număr excelent al revistei editate de poetul Adrian Grauenfels porin Editura Saga. Dincolo de rubricile curente, numărul este axat pe ceea ce Adrian numește „arta actuală în Israelul postmodernist”. Trebuie înțeles exact ce scrie Adrian, nu e vorba numai de artiiști din Israel, nici de artiști evrei diin toată lumea, ci de martiști din toată lumea, indiferent de apartenența lor națională, dar care au marcat viața culturală (și) a Israelului- doar două exemple, dosarele Dali și Brâncuși… Restul găsiți la lectură. Ceea ce vă asigur este că această va fi și utilă, dar și plăcută. Enjoy!
https://en.calameo.com/read/001073787b0470ccd549d
PS O să pun și coperta imediat ce o primesc de la Adrian. Am crezut că se vede din link, dar văd că nu…
Mulțumim!
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Cu drag.
ApreciazăApreciază
Arată foarte bine!
ApreciazăApreciat de 2 persoane
Are, într-adevăr și un chip…
ApreciazăApreciază
Mulțumiri!!!!!
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Cu drag!
ApreciazăApreciază
Mulțumiri!… Cine citește (că tot suntem în perioada în care celebrăm – cam otova, dar asta e – femeile) tulburătoarea biografie a Fridei Kahlo (sunt reproduse picturi de ea și în revistă) o să-și facă o idee despre extraordinara putere a femeilor de a-și asuma și transfigura suferința…
ApreciazăApreciat de 2 persoane
Da, Frida este un caz exemplar…
ApreciazăApreciază
în țara soarelui răsare demografia apune// aceeași singurătate/ fiindcă iluziile din jur nu se pot încheia decât odată cu lumea/ încă sporită retractilitate/ pe extravertiți nu-i lecuiește nici moartea/ dungă albastră căzând pieziș pe țărm/ în cămara cea mai dinăuntru a inimii/ decentă figurație/ și o lumină care are dreptate/ dar titlul măcar al lui lucian pintilie e corect/ prea târziu/ fiindcă împărăția Lui nu e din lumea aceasta
ApreciazăApreciază
Nici în țara soarelui apune, ca spă spun așa, demografia nu pare să galopeze!
ApreciazăApreciază