PAH despre cum ne-o trag concesionarii de la Marea Neagră


A, desigur, nu ne-o trag așa de unii singuri, ne-au pus în poziția potrivită aleșii noștri, ăia care-au jurat cu mîna pe curul care nu-i doare că vor apăra interesele țării și ale poporenilor pe care îi reprezintă. E un fel de sex în grup în care poporenii stau capră! Și anume atunci cînd au votat celebra lege off shore. PAH este unul dintre rarissimii jurnaliști – ar mai fi Danel Befu și Mihai Radu, după care listă ajunge la final – care au urmărit tribulațiile acestei legi adoptate și revotate de enșpe ori ca să asă bine și tot rău a ieșit. Pentru România, care se va alege cu praful de pe tobă din rezervele de gaz de la Pont. Pentru că, pentru concesonari, pentru politrucii care și-au încasat șmenul și pentru porecliții jurnaliști, care în loc să fie cîinii de pază ai  intereselor țării le-au pupat cururile primelor două categorii de interesați, legea a ieșit perfect.

Mă gîndesc că magicii concesoanr, dacă mergeau pe calea cinstită, în loc să burdușească buzunarele unor politruci de trei lulele și unor așa-ziși jurnaliști, n-ar fi cîștigat în final  mult mai puțin decît cîștgul ce se întrevede acum, după atîta șmenăraie…

https://www.catavencii.ro/economia-romaniei-fentata-la-investitiile-pentru-exploatarea-gazelor-din-marea-neagra/

Catavencii-382-47-28-noiembrie-2018-mic_13_001

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la PAH despre cum ne-o trag concesionarii de la Marea Neagră

  1. Grancea Mihaela zice:

    Cred ca suntem obisnuiti . Sa fim tepuiti. Totul se face high…
    nu mai pot sa comentez, tocmai am vazut filmul official despre Centenar. Am scris pe Fb, de m-am racorit! Tot ce se intampla de cativa ani este…incalificabil!

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.