Maria Inima României – Filmul


În oceanul de subproduse propagandistice, de cea ma joasă speță ceaușistă cu care ne inundă oficialitatea, dar nici cu televiziunile private nu-mi este rușine, de aproape un an, apare prin miracol, precum florile din mucigai, vorba lui Arghezi, și cîte ceva valabil. Cum e acest film documentar realizat de John Florescu și vorbit de Marcel Iureș. Filmul va fi difuzat de 1 Decembrie și la Pro TV, dar mă bucur să-l pun la dispoziție mai devreme, să-l poată urmări fiecare după poftă. Mulțumesc istoricului Alexandru Muraru pentru link. Mai multe cuviinte din partea mea nu sînt necesare. Eventual mai vorbim la comentarii după ce vedeț filmul… E vorbit în română și subtirat în engleză, invers cînd vorbtorii folesesc engleza…

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Maria Inima României – Filmul

 1. Grancea Mihaela zice:

  Mii de multumiri, nu il vazusem. Mii de multumiri.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Fercu zice:

  Mulțumiri😍

  Apreciat de 1 persoană

 3. eduardantoniu zice:

  Din bube, mucigaiuri si noroi. Acolo s’a intors. Deja a si fost suprimat, intre timp. Poate ma uit maine la TV, atunci.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Asteptam la tv. Am ascultat ieri interviul cu domnul Florescu, de la radio. Greu sa mai fabrici lume educata, domnul a fost delicios.

  Apreciază

 5. Dana (Mara) zice:

  Multumiri, impresionant. L-am urmarit de dimineata pina la jumatate si am intrerupt pentru pauza de cafea si din pacate nu il mai pot accesa. Poate apare totusi free pe you tube dupa difuzarea de la Pro tv. De la agonie la extaz intr-o lume nebuna cu un noroc potentat si de tenacitatea reginei dar nu trebuie sa uitam tributul soldatilor romani si nepretuitul ajutor francez.

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.