Ioan Gyuri Pascu – Viață Adevăr Lumină


Tocmai am primit de la poeta Daniela Marin vestea că, la Cartea Daath Publidhing, a apărut ediția a doua a volumului Viață Adevăr Lumină a regretatului poet și muzician Ioan Gyuri Pascu. Cît pot vedea eu pe site-ul editurii și în clipul de promocare, cartea arată splendid. Că e și foarte bună știu, știm cu toții de la ptima ediție. Mulțumesc Daniela pentru vestea asta bună!

https://carteadaathpublishing.wordpress.com/2018/08/29/viata-adevar-lumina-editia-a-ii-a-ioan-gyuri-pascu/

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Ioan Gyuri Pascu – Viață Adevăr Lumină

 1. Va foarte multumesc pentru frumoasa recomandare!… M-ati surprins, asa ca adevaratele cuvinte s-au pitit pe undeva. Ramine o inima plina de recunostinta. ❤

  Apreciat de 2 persoane

 2. A republicat asta pe daniela marin și a comentat:
  Multumesc poetului Liviu Antonesei pentru recomandarea facuta pe blogul domniei sale! Tare multumesc!

  Apreciat de 1 persoană

 3. eduardantoniu zice:

  A reaparut chiar la timp. Of, Gyuri chiar maine ar fi implinit 57 ani. In lipsa lui, ii mai recit momentele (Diversit) ori chiar ma mai incumet sa creez altele similare.

  Apreciat de 1 persoană

 4. dorin popa zice:

  o minunatie de om dulce a disparut .

  si acum, la fel, nu imi vine sa cred, parca tot ma astept sa apara de undeva…

  Apreciat de 1 persoană

 5. Ion zice:

  Mulțumiri…….

  Apreciază

 6. Sandu Magda zice:

  Am avut marele noroc , in 2016 , sa primesc cu autograf si dedicatie , de la IOAN GYURI PASCU , doua dintre carti ! Pe aceasta , care , veste extraordinara se republica , ” Viata Adevar Lumina ” , dar si ” Purtatorul de cuvinte ” ! In februarie pe 28 , intr-o zi de duminica , a concertat la Bacau , chiar daca era ziua de nastere , a fiicei sale ! Era cam racit , dar ca intotdeauna , concertul prin care promova albumul ” Casa inimii ” , impreuna cu THE BLUE WORKERS ” , cu Teo Boar si Vlady Cnejevici , a avut un succes total ! Atunci , l-am vazut , am stat de vorba in pauze , am facut fotografii , ultima data ………………………Sint sigura , cindva , ne vom reintilni ! Lacrimile ………………nu pot sa mai scriu . Doar simt !

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.