Black Label pentru băieții cuminți!


Văd că prietenul Mihai (Dinu Gheorghiu) m-a citit serios Știe teoria mea despre echivalența dimensiunilor realității – fizică, psihică, simbolică și cyberpațială – așa că mi-a trimis niște daruri, ca să spun așa, în efigie. Dar să nu fiu, cu produsul din stînga imaginii a fost mereu generos, numai cînd mă gîndesc cît am reformat noi Universitatea la sticle de scotch vechi, de-a dreptul bătrîn! El, cum e mai mult om de știință, a ieșit în cîștig măcar cu un studiu excepțional, pe care l-am popularizat. Eu, mai scriitor, tot am scris cîteva articole polemice, bine simțite. Acum, Mihai, e de la sine înțeles că, odată meritele recunoscute, e de la sine înțeles că te aștept în septembrie pregătit, cum și obișnuiești! Desigur, ce e în dreapta imaginii rămîne în grija fiecăruia! Vară blîndă pînă la revedere!

PS Și ca să previn acuzele de sexism! Știu că aici, pe blog, sîntem între oameni inteligenți, dar mai sînt și trecători aleatorii. Prin urmare, nu văd nimic sexist că o fată frumoasă pozează pentru o marcă de whisky bună, pentru că JW/ BL de 12 ani este un whisky buni. Și nu, nu-i exploatează nimeni corpul. Și-l exploatează singură și încă într-un mod inteligent, o mulțime de femei sînt nevoite să și-l exploateze în moduri mult mai nefericite. O bucată de vreme, am privit cu superioritate profesia de fotomodel. După ce am mai citit, am văzut filme, m-am documentat, mi-am dat seama că nu este o profesie nu doar respectabilă, ci și foarte grea, consumă o mulțime de timp și energie, presupune supunera la grele cazne și privațiuni…

PHOTO-2018-07-29-13-12-57

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

18 răspunsuri la Black Label pentru băieții cuminți!

 1. Constantin Arcu zice:

  Le apreciez pe amîndouă! Mi se par la fel de sexi!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Constantin Arcu zice:

  Și nimic nu-i mai bun ca un coctail la vreme de seară…

  Apreciat de 1 persoană

 3. Constantin Arcu zice:

  Să nu apăsăm totuși prea tare pe pedala imaginației. Îmi închipuiam un bar cu lumini discrete, o muzică de jazz în surdină, un pahar cu whisky BL, puțină gheață și o felie de lămîie, alături de fata aia superbă… Vreau prea mult?!

  Apreciat de 2 persoane

 4. Constantin Arcu zice:

  M-am uitat, nu forțăm, motorul e la ralanti…

  Apreciat de 1 persoană

 5. Bogdan Stoicescu zice:

  Sau cum ar fi spus prietenul nostru comun, regretatul Nino Stratan, femeia este un bun conducător de poezie… Păi, n-avea dreptate Bătrînul Urs?

  Apreciat de 1 persoană

 6. Virgil zice:

  la noi la magazin se da doar sticla . Nu e corect 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 7. alin7130 zice:

  Sau” labele baietilor cuminti” in cazul in care n-au decat reclama.

  Apreciat de 1 persoană

 8. Larsen Elena zice:

  Domnilor, sa va priasca aghesmuiala !

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.