Dorin Tudoran – Netflix dă cu flit! Update!


Merge showbiz-ul nu se joacă! Cuplul Obama tocmai a semnat un contract cu gigantul de divertisment, un contract de zeci de milioane, pentru a face cam ce a făcut opt ani și la Casa Albă, sp distreze poporul. Dar, prin Elena Udrea, vine și România puternic din urmă, acesteia i s-ar fi propus un milion de dolari pentru producerea unui serial despre viața ei! Se va distra populimea de pe ambele maluri ale Atlanticului! Dorin Tudoran ne face o frumoasă relatare despre aceste, să le spun, evoluții din lumea spectacolului.

Dacă aș fi de la Netflix, i-aș introduce și pe cei doi Obama într-un episod din serialul despre EU. De pildă, ca invitați la „Gala Bute”, în tribune, mîncînd pop corn și bînd Cola! Ca să iasă o frumoasă imagine a prieteniei româno-americane!

https://www.dorintudoran.com/netflix-da-cu-flit/

Update – Între timp, la întrebarea Gazetei Sporturilor, Netflix a dat acest răspuns scurt și clar:   ”Nu avem cunoștință despre vreun proiect cu Elena Udrea”.  Mulțumesc lui Dorin Tudoran pentru semnalare! Iaca s-a dus visul meu de a vedea cuplul Obama jucînd în același serial cu Elena ot Pleșcoi…

https://www.dorintudoran.com/hopaaa/

elena-udrea-pictorial-impreuna-cu-madonna-si-cleopatra-galerie-foto-35442

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Dorin Tudoran – Netflix dă cu flit! Update!

  1. eduardantoniu zice:

    Macar e pornaraie?

    Apreciat de 1 persoană

    • dezideriududas zice:

      Dom’Eduard, Păunescu a zis « am fost un porc » și am înțeles cu toții că și-a cerut scuze…Aici, dacă s-ar auzi, « a(m) fost porno », n-am ști dacă vine sau se duce…., în materia noii diviziuni promovate în politica românească post-decembristă…. Alexandrina Găinușă și Lina Ciobanu n-ar fi de acord cu ea.

      Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.