2 Iunie, Bookfest – Două recomandări


Este adevărat, pe 2 iunie voi fi în drum spre casă, dar dacă aș mai fi putut rămîne o zi, n-aș fi ratat cel puțin două dintre lansările programate sîmbătă

– Ora 13 – va fi lansat pe Scena Arena volumul coordonat de Alexandru Muraru Mihai I al României, Regele Nostru. Martori, experiențe, amintiri regale, apărut recent la Editura Curtea Veche. Mi-ar fi plăcut să pot participa nu doar pentru că sînt și eu prezent în volum, cu amintirile despre marea vizită Regală la Iași din 1997, ci și pentru că este un volum valoros întrutotul, apărut în condiții grafice excepționale.

coperta „

unnamed

– Ora 15 – Aș fi vrut tare mult să particip la lansarea volmului Fișe, schițe și portrete Al Cistelecan, unul dintre cei mai buni critici ai generației mele, mai ales pentru că, dincolo de tittlul aparent neutru, aș fi dat o clipă mare repede de stilul său, ideatic și formal, inconfundabil. Cartea va fi lansata la standul editurii Tracus Arte – Muzeul Literaturii Române, fiind prezentată de Sorin Antohi și Ioan Buduca. Din păcare, nu am reușit încă să-mi procur coperta, nici de la autor, nici de la prezentatori și nici nu am reperele editorului… Dacă reușesc, o adaug.

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la 2 Iunie, Bookfest – Două recomandări

  1. ion zice:

    Mulțumiri pentru vești

    Apreciat de 1 persoană

  2. Radu Mârza zice:

    Foarte frumos volumul, îl voi căuta prin librăriile Clujului. Mulțumesc pentru semnalare.

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.