Next Generations…


2

Întîmplarea a făcut ca astăzi, cînd am fost în vizită la cele două generații care mă preced, să primesc de la Andreea poze cu cele două generații care mă urmează! Poate că a fost și un semn de mulțumire, un fel de răsplată, ea s-a împăcat minunat cu bunicii ei. Generzațiile următoare au fost la munte, la ei în Virginia, în  Shenandoah National Park   în Blue Ridge Mountains, pe lanțul Apalașilor care se întinde din Quebeq pînă în Sud, în Alabama… Cum s=ar spune, v-am arătat azi cinci generații, dacă mă pun și pe mine!

1

unnamed

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Next Generations…

  1. eduardantoniu zice:

    Ultimul fragment Apalaş de azi e Terra Nova. Daca insa luam in considerare deriva continentelor – e vestul Irlandei si inaltimile Scotiei.

    Apreciat de 2 persoane

  2. Dana (Mara) zice:

    Sa va bucurati de familia reusita si desi nu marturisim pentru familiile raspindite prin lumea larga este foarte dureros ca nu putem impartasi bucuriile cotidiane, simple, cu cei dragi. Nepoteii daca erau mai aproape aveau enorm de invatat de la dumneavoastra. Eu abia acuma constientizez cit este de important pentru dezvoltarea unui copil sa aiba un reper moral, intelectual, un om in adevaratul sens al cuvintului in preajma. Desigur sint importanti parintii, dar trebuie si o contrapondere.
    Sanatate si toate cele bune.

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.