Da, rîdem! (2). Cu Dorin Tudoran și „bolnăviorii statului paralel”


Un excelent pamflet, desigur nu întrutotul vesel fiind vorba despre viețile noastre, dar pînă la urmă și „rîsu plînsu” e un fel de soluție… Iar desenul lui Ion Barbu, pe care îl știu, tot de pe blogul lui DT, de mai multă vreme, parcă e făcut la comandă, ca să spun așa, atît de bine se potrivește cu textul.

https://www.dorintudoran.com/bolnaviorii-2/


21-februarie-719x1024-351x500

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Da, rîdem! (2). Cu Dorin Tudoran și „bolnăviorii statului paralel”

 1. gyll zice:

  Să îi ia dracu, este sfârșit de săptămână,vine”un neamț”acasă pentru două zile, scuze dacă nu voi fi pe aici.De mâine să huluie iar vemea, parcă a fost frumoasă,…… da cam 10 ore, nici ea nu mai suportă mișelia din România.Acum câteva zile criminali au ucis cinci căprioare,cu fetuși în ele .Statu-n Chi……..da mamii lor de criminali.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Dana (Mara) zice:

  Magistral. Dupa ce au cazut „mastile patriotice” ramine crunta realitate. De ani de zile politica romaneasca este numai pretextul pentru a-si face mendrele diverse retele de crima organizata. Udrea este din filiera mafiei incurajate de Adrian Nastase a filierei Bittner Cocos care si-a continuat afacerile si in regimul Basescu cu conexiuni cu gruparea Monaco si in simbioza. Li s-a taiat macaroana dupa schimbarea conducerii SRI si dupa ce a venit „mediocrul” Iohannis. Atunci s-a rupt filmul si toate aceste personaje nu mai au sustinere in SRI. Unii spun ca este de bine, altii se lamenteaza ca este trist si plictisitor. Acum incearca aceste grupari cu disperare sa se reconecteze la protectia statala prin intermediul unei noi grupari care misuna in jurul lui Dragnea. Eu cred ca pentru prima data dupa anii 90 SRI incepe sa faca curatenie si ar trebui sa creditam SRI si DNA care probabil lupta cu aceste ultime zvircoliri ale unei mafii transpartinice care a dictat ani de zile.
  Observ cu surprindere ca „maestrul” Cristoiu este invitat de marca la emisiunea Romania 9 pe televiziunea publica care este suspect de blinda cu Dragnea, are o agenda cam ciudatzica ca sa nu-i spun altfel. Se vede din avion, baietii nici nu se straduiesc sa fie mai subtili. Parca nu ar ajunge manelizarea Antena 3 si Romania Tv. Acuma aceleasi mutre se muta cu tupeu pe TVR.

  Apreciat de 1 persoană

 3. InimaRea zice:

  Da, mișto! Și iar da, cît despre statul paralel. E o competiție la paralele inegale – și noi am luat primii 10 la proba asta. Bine, și la bîrnă și sol am luat dar alea au rămas pentru disperați ori amărîți. Oricum, atenție la paralela mai inegală, părerea mea…

  Apreciat de 1 persoană

 4. InimaRea zice:

  Rogu-te, mai trimite-o o dată! N-o găsesc la cornelia etc

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.