Washington Post – În România, democrația face pași înapoi…


Cum vocile lucide din țară nu sînt foarte ascultate, preferințele publicului mergînd spre presa de manipulare, să vedem ce spun și alții despre evoluțiile din ultima vreme de la noi. Azi, reiau un articol, cu titlul original Democracy threatens to backslide in Romania din Washington Post, ediția de ieri. De ramarcat că articolul semnat Editorial Board este punctul de vedere al redacției, nu al unui autor…

https://www.washingtonpost.com/opinions/global-opinions/democracy-threatens-to-backslide-in-romania/2017/12/29/71dc4308-eb37-11e7-9f92-10a2203f6c8d_story.html?utm_term=.9f68ec681ea8

 

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Washington Post – În România, democrația face pași înapoi…

 1. Am putut deschide articolul din WaPo numai cu Chrome. La incercarea de a-l deschide cu Mozzila am primit cerere de abonare cat toata pagina de mare, si doar atat. Curand nu vom mai putea citi nimic in online in lipsa subscrierii. Una dintre „surprizele” pe care ni le va aduce 2018. Noi sa fim sanatosi! La multi ani!

  Apreciat de 1 persoană

 2. mihaidg zice:

  Adica vrei sa spui ca WP nu e presa de manipulare? Sa fii matale sanatos

  Apreciat de 1 persoană

 3. mihaidg zice:

  subtila, mie-mi spui?

  Apreciat de 1 persoană

 4. mihaela grancea zice:

  Termenul contrarevolutie nu imi pare tare. Cred ca aceasta este realitatea. La fel cum noi credem ca este pace in lume, desi au fost/sunt ceva razboaie in jurul nostru. Nu doar in Orient. Imi este teama de soarta UE-singura garantie a pacii si prosperitatii in Europa.

  Apreciat de 1 persoană

  • Nu, nu e tare. E un fel de restauratie de fapt. Si nu de catifea!

   Apreciat de 1 persoană

   • mihaela grancea zice:

    Da. Restauratie. Si atunci, asteptam o revolutie dupa care sa urmeze o restaurare a democratiei? De la inceput, in Romania, democratia a fost si a ramas una fragila. Dar, mafiotii nu s-au atins de constitutia postdecembrista care suna europeneste , acum/// o golesc de continut .
    Justitia este cheia. O fac mai oarba, ii adauga si o spada care nu foloseste la nimic. Ce poti sa faci… fiind oarba, cu o balanta intr-o mana si cu o spada in alta?Nu mai exista un echilibru intre puterile din stat.

    Apreciat de 1 persoană

   • Cam asta se petrece…

    Apreciază

 5. mihaela grancea zice:

  Sa nu ne lasam!

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise.